Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krteček11

PříspěvekZaslal: st září 09, 2026 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

!!!DŮLEŽITÉ!!!

Tak jsem se po pečlivém zvážení svých možností a priorit rozhodl změnit tréninkový plán. Je to hlavně a převážně kvůli mým časovým možnostem, které jsou teď opravdu celkem malé, kvůli brigádě, škole a rodině a přátelům.

Není to žádné zoufalé rozhodnutí, zůstal jsem věrný Wendlerovi a jeho parádním a mě velice vyhovujícím plánům a systému.
Hodlám nadále aplikovat stejný systém a s tím i principy, pochopitelně jen v novém kabátě.

Tentokráte jsem si vybral jeho opět velmi slavný a krásně pojmenovaný Boring But Big, zkráceně BBB.

Je to template, který mi nabízí malou časovou náročnost, pokrytí síly i objemu, komplexní cviky bez žádných složitostí a přehnaností, což jsou všechno vlastnosti, které prostě žádám.

Je samozřejmě opět upraven trochu dle mých preferencí (a je to super, že to jimovy systémy tak umožňují), ale základ a princip a systém je stále stejný.

Pokud se tu najdou tací, kteří budou mít něco proti výběru templatu, cviků nebo plánu obecně, nechť se nebojí ozvat a vystoupit ze stínu! Budu rád za každou radu nebo doporučení.

krteček11

PříspěvekZaslal: st září 09, 2026 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týden 1, Den B, Cyklus 1

Tlak nad hlavu
5/3/1: 5x25 / 5x30 / 6x32
+
5x10x20 kg

Přítahy jednoruček s oporou lavičky
5x10x17 kg

--------------------------------
Dnes tlaky těžká bída, zhoršení oproti poslednímu cyklu, ale jednoznačně to přisuzuji tomu, že jsem předevčírem cvičil ramena, ještě v předešlém tréninku, kde jsem je cvičil jindy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dlouhá trať za železem - krtečkův LOG Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: