|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Design

|
Zaslal: po březen 28, 2005 10:38 am Předmět: |
|
|
V dnesni dobe spis naopak...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tlustej
|
Zaslal: po březen 28, 2005 5:02 pm Předmět: vždyt je nechte |
|
|
clovek co si nechá udelat tohle nezná pocit z vlastního uspechu, kdy dokáže vydřepnout po roce a neco 100kg, nebo se dokáže pořádne zvednout za SVOJE VLASTNÍ záda. Jsou to chudáci, ale když se oblíkali tam to přes ty rudý pupeny muselo pekne bolet. českej diskotevej šampon to nepotřebuje protože je sám o osobě dokonalej , docela se těsím až budou šamponi ohroženej druh a my HEVICI povstanem _________________ já vlastně nejsem tlustej, je to jen neškodný objem -body mass index kolem 32
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po březen 28, 2005 5:17 pm Předmět: Re: vždyt je nechte |
|
|
| Tlustej napsal: | | clovek co si nechá udelat tohle nezná pocit z vlastního uspechu, kdy dokáže vydřepnout po roce a neco 100kg, nebo se dokáže pořádne zvednout za SVOJE VLASTNÍ záda. Jsou to chudáci, ale když se oblíkali tam to přes ty rudý pupeny muselo pekne bolet. českej diskotevej šampon to nepotřebuje protože je sám o osobě dokonalej , docela se těsím až budou šamponi ohroženej druh a my HEVICI povstanem |
ROZESMAL JSI MNE, TO SE DNESKA JESTE NIKOMU NEPODARILO. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 29, 2005 1:41 pm Předmět: |
|
|
| YuRi11 napsal: | | Diana napsal: | | Maroceps napsal: | | Diana napsal: | Řezat je parchanty od rána do večera! |
To je ono!!! |
Dík! Konečně někdo, kdo má přirozeně zdravý názor! |
hahaha... vsichni napisou, ze sou to kreteni, ale jedinej spravnej nazor je tem co da za pravdu tobe... |
Pochopitelně. Mělo by to snad být jinak?
|
|
| nahoru |
|
 |
hazard16
|
Zaslal: út březen 29, 2005 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: út březen 29, 2005 9:18 pm Předmět: |
|
|
Neni zac a proc bojovat kazdej sme nakej a kazdej se chce mit dobre no ne? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
hazard16
|
Zaslal: st březen 30, 2005 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Neni zac a proc bojovat kazdej sme nakej a kazdej se chce mit dobre no ne? |
tak ja by som sa so syntolom velmi dobre necitil!:) _________________ neser ma, kym ti pekne hovorim!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: st březen 30, 2005 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rocky

|
|
| nahoru |
|
 |
gfuck

|
Zaslal: st březen 30, 2005 11:30 pm Předmět: |
|
|
povedal by som, ze mu to vobec nebolo treba, ale ked sa niekto potrebuje hrat na nieco cim neni, to sa uz mal radsej "rozbit" sypackami, fuj sac je to nechutne a jake to ma cervene.. tyyypek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
hazard16
|
Zaslal: čt březen 31, 2005 5:30 pm Předmět: |
|
|
ako sa tak pozeram tak tato debata nikam nevedie! ale ked uz , su to vymlety chlapci, myslim ze vsetko tu uz bolo co sa tyka ich hodnotenia! _________________ neser ma, kym ti pekne hovorim!
|
|
| nahoru |
|
 |
Small John

|
Zaslal: čt duben 07, 2005 5:25 pm Předmět: |
|
|
No to mě pokakej, to jsou fakt magoři. Já se chci taky líbit. Ale na bobule mám ještě HODNĚ času a na synthol nikdy nepomyslím, vždyť je to hnusně napuchlý. Hnus...fakt magoři na x tou. Za Ty prachy bych radši koupil čistej protein. _________________ Můj domov, můj hrad...[url]http://www.sweb.cz/jan.oplustil/[/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: čt duben 07, 2005 5:42 pm Předmět: |
|
|
tak to bys ho mel asi hodne..
|
|
| nahoru |
|
 |
sucho

|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|