Jurassuv nakupni koutek

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Jurassuv nakupni koutek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 10:21 pm    Předmět: Jurassuv nakupni koutek Odpovědět s citátem

MIgo mě nařknul z přílišné teorie, a proto se pokusím uvést nějak do praxe. Proto tedy začínám mírně reklamní topic o výhodných nákupech. Ostatní se doufám připojí,aby nám nic v regálech obchodů neuniklo.

Kapitola 1. Cena a výkon aneb žně pro studenty

mých očích dominuje již delší dobu obchodní řetězec tesco

permanetní ceny (většinu doby,vše značka tesco)

eidam 30% 79kč/kg
nugeta (oříšková,čokoládově čokoládová) 26kč/400g
vajíčka M 39kč/30ks
tvaroh nízkotučný 8,50kč/250g
fazole v paradajkovém nálevu 8kč/400g
kuřecí prsa 99kč/kg
pizza 25kč/440g chutná,potřeba trochu přieidamovat

momentální akce myslím byla na parboiled rýži od vitany za pěknou cenu + semolinové špagety 13kč/500g (tesco,černý obal)

Naposledy upravil Jurass dne st červenec 20, 2005 10:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nils Holgersson

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U mňa dominuje reťazec METRO.

Napr. krémový nízkotučný tvaroh 17Sk/ks...balenie po 6ks
Kuracie stehná..........58 Sk/kg...........kartón 12kg

prajem webu www.ronnie.cz veľa šťastia...
LJ

PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 10:40 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Dneska sem čistě náhodou v Brně na Lidické šel do obchodu pro Colu, vypadal jako se žrádlem pro psy ale bylo tam napsaný Potraviny, vlezu tam a místo 2l koly za 40 sem si vzal:

2l pepsi spice se zázvorem a skořicí 9.90
500g krupičný kaše vitana banánový 19.90 (z 50)
brambory na slanině 9.90 (z 20)
bounty 9.90 (z 15)

...nic není prošlý, je to měsíc až rok před expiračkou, bounty byla dobrá pepsi taky, krupičná kaše chutná hrozně ale to proto že je instantní:D...a brambory si du dělat za chvilku, nicméně tak nákup mě docela překvapil .

PS: pardon Jurass mě upozornil že bounty a cola není moc ok pro kultíky studenty jdílo to souhlasí
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ, TY ZERES JAK PUBERTACKA A PODLE TOHO AJI VYPADAS:-) CO JE KRITERIEM PRO TVOJE STRAVOVANI? CO NEJVIC KALORII ZA CO NEJVIC PENEZ? MOH SIS KOUPIT CHLEBA A SADLO, KALORII NEJVIC, CHUT TAKY UCHAZEJICI (DO 40 KAA CEE BY TI URCITE VYBYLO I NA CIBULI).
VYSOCE DOPORUCENE (PODLE MNE) JE KURE CELY, A HOVEZI MLETE, CENA KOLEM STOVKY ZA KILO A V CARREFOURU MAJI DOKONCE ODTUCNENE VERZE, KDO CHCE MIT LEHKE SPANI, MUZE JE VARIT A ZBAVIT JE TAK I ZBYTKU TUKU.
baloo

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz sme u toho stravovani narazil sem na zajimavej clanek ohledne vysvetleni veci k energetickym nazvum veci jako light, bez tuku atd. viz
http://www.gastronews.cz/show.asp?id=280
street

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrej článek , akorát by mě fakt zajímalo jak je to s tou škodlivostí umělejch sladidel
Bubu

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Migu, obrazek ze Shining byl lepsi...
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

street napsal:
dobrej článek , akorát by mě fakt zajímalo jak je to s tou škodlivostí umělejch sladidel
u aspartamu a sacharinu se není čeho bát
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
LJ, TY ZERES JAK PUBERTACKA A PODLE TOHO AJI VYPADAS:-) CO JE KRITERIEM PRO TVOJE STRAVOVANI? CO NEJVIC KALORII ZA CO NEJVIC PENEZ? MOH SIS KOUPIT CHLEBA A SADLO, KALORII NEJVIC, CHUT TAKY UCHAZEJICI (DO 40 KAA CEE BY TI URCITE VYBYLO I NA CIBULI).
VYSOCE DOPORUCENE (PODLE MNE) JE KURE CELY, A HOVEZI MLETE, CENA KOLEM STOVKY ZA KILO A V CARREFOURU MAJI DOKONCE ODTUCNENE VERZE, KDO CHCE MIT LEHKE SPANI, MUZE JE VARIT A ZBAVIT JE TAK I ZBYTKU TUKU.

hovězí mleté oficiálně? za 100kc/kg? nebo ta svíčková namletá za 100?
kolik je tam % tuku (ne kuli kaloriim,ale kuli obsahu masa)?
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HOVEZI OFICIALNI CARREFOUR. SAMOZREJME BEST OF JE VCERA SEMLETEJCH V JEDNOM NEJMENOVANEM SPARU (HEHE) 2 KILA PRAVE SVICKOVE ZA 129 KC ZA KILO:-)
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Milý Migu, péče o mládež ti děkuje. Jím si jak se mi zachce a kritérium pro to co jím je, aby mi to chutnalo a abych neměl hlad. Jiný nemám. To, co sem si šel koupit, byla jen kola, která stojí tak cca 40kč 2l, a koupil sem jí za 10kč, 40kč nebyl limit pro můj nákup .

Kola - protože mi chutná a sou v ní ty hnusný cukry 130g/litr a kofein a můžu si díky tomu tancovat celej den a nejde mi váha dolů . Od rána sem už měl včera nakoupenej sýr šunku a slunečnicovej chleba a přes den sem si to zapíkal a na večeři sem si koupil mlíko na krupičnou kaši .

Takže můj jídelníček včera:

snídaně (v 10 ráno:)) 200g slunečnicovej chleba, 30g lakdamer, 75g šunkový kapsy
svačina (ve 12) 150g slunečnicovej chleba, 30g lakdamer, 75g šunkový kapsy
oběd (v 15) 150g slunečnicovej chleba, 40g lakdamer, 50g šunkový kapsy
litr koly v prdeli...
svačina (v 17) bounty
večeře (v 21) 0,5l mlíka, 150g krupičný kaše
další 2l koly v prdeli

Neříkám, že to je nějakej jo jídelníček (student sem taky:) a to jídlo za ten den stálo tak možná stovku ), ale jím na co mám čas a chuť, s tím jak vypadám si hlavu nelámu a ty taky nemusíš, holky s tím problém nemajou a kost a kůže taky nejsem .

PS: abyses netrápil, když zrovna neojdedou spolupracovníci do chorvatska fotit, jím hlavně maso a těstoviny a chodím na obědy k číňanům do restaurace nebo na grilovaný kuře, ale samotnýho mě nebaví moc tohle vychytávat
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHA, TAKZE
- NECVICIS (TANCUJES)
- ZERES CO TE BAVI
- VUBEC TE TO NETRAPI.
MNE TAKY NE:-) AKORAT ZE TOHLE BYL TOPIC O LEVNYM A PRO OBJEM VYHODNYM JIDLE, TAK NECHAPU, CO SEM SERES COLU A COKOLADOVY TYCINKY.
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
AHA, TAKZE
- NECVICIS (TANCUJES)
- ZERES CO TE BAVI
- VUBEC TE TO NETRAPI.
MNE TAKY NE:-) AKORAT ZE TOHLE BYL TOPIC O LEVNYM A PRO OBJEM VYHODNYM JIDLE, TAK NECHAPU, CO SEM SERES COLU A COKOLADOVY TYCINKY.
Neřekl sem nikde že necvičím:). Byla to hyperbola s tím tancováním, spotřebuju za den dost energie, mám rychlej metabolismus a z koly si ju rychle beru.

Žeru co mě baví, ale včera sem se přes 1kgS a 200gB dostal, takže o tom, že by se z toho nedalo růst, se bavit snad nebudem. 2l koly za 10kč ti asi nejsou dost dobrý, ale je to koukám na ni na obal přesne 220gS na rychlou energii za 10kč s kofeinem, krupičná kaše za 20kč mi taky přijde ok.

A jinak můj jídelníček, chleba 25kč sýr 18kč šunka 30kč kola 22kč litr a pak 10kč kaše 20kč mlíko 13kč bounty 10kč. Sme na 150 Kč a šlo by to stlačit na stovku kdybych tak nemlsal, běžně se do ní vejdu, když nejdu za 60kč na meníčko k číňanům (panzanni 500g 30kč nějaká zelenina sýr prsíčka, a mám toho na celej den navařeno, když nemaj panzanni tak stojí těstoviny od 7-12kč balení což taky cenu shodí dolů). Nezdá se mi to jako nevýhodný a nesnaž se mě za každou cenu utlačit argumentama, myslím to upřímně .
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZA STO KACEK PORIDIS DVE KURATA A PECEN CHLEBA. A NAROSTOU TI AJ SVALE. A NEUZENES SI CUKROVKU, VOLE, ZE SLADKE COLE.
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
ZA STO KACEK PORIDIS DVE KURATA A PECEN CHLEBA. A NAROSTOU TI AJ SVALE. A NEUZENES SI CUKROVKU, VOLE, ZE SLADKE COLE.
Kde ty ty argumenty bereš:). Jo, za stovku pořídíš taky 10 tvarohů nebo kilo masa, ale já nejím furt to stejný, nepotřebuju maximálně výtěžnost cena/výkon, prostě se chcu dobře najest a nemít hlad a nestojí mě to žádný velký peníze. Předevčírem sem půl kila prsíček měl , těstoviny rýži ananas zeleninu a nakládaný párky, to byl asi lepší business.

S tou kolou to nevím jak je akutní, amíci ju pijou každej den taky po litrech a nemaj hromadně cukrovku doufám, ale rád si nechám poradit, dlouhodobě ju nepiju. Jestli myslíš, že to je blbej nápad (jakože já vím že sou to na howno cukry co když nespálím dou rovnou do špeků a že kofein je zlej a zhorší mi spánek asik), tak se asi zase vrátím k vodě:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: