|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy? |
| Ano |
|
53% |
[ 14 ] |
| Ne |
|
46% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
Azrael
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:33 pm Předmět: |
|
|
Tak pak dej vědět, až to pudeš zkoušet, chcu to vidět. Mě to čeká asi za měsíc, pak bych se rád domluvil se zkušenejma borcama (mrmza a melounek  ) aby mě pomohli do trika a poradili co a jak...
Nejvíc se ale těším na ty xichty v bušírnách VUT, prej se tam velký váhy moc nenosí ( ted´myslím tu na Kolejní)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Tak jurass byl nakupovat a ani se nepochlubil :-))
Sis objednal tak 3 trika na bench ne? :-)) |
kdybys nedělal dřív džudo,tak si na mě tak nevyskakuješ co? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Azrael napsal: | Tak pak dej vědět, až to pudeš zkoušet, chcu to vidět. Mě to čeká asi za měsíc, pak bych se rád domluvil se zkušenejma borcama (mrmza a melounek ) aby mě pomohli do trika a poradili co a jak...
Nejvíc se ale těším na ty xichty v bušírnách VUT, prej se tam velký váhy moc nenosí ( ted´myslím tu na Kolejní) |
no můžes s nama kdykoli;-) Budu to zkoušet s dědkama M+M:)) tak6e takze taky brno?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | listopad 83 |
to uz jsi starec, ja jsem jeste o mesic mladsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 21, 2005 8:02 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jurass napsal: | listopad 83 |
to uz jsi starec, ja jsem jeste o mesic mladsi |
asi si hodim smyčku
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 1:00 am Předmět: |
|
|
Jasme: Ty greenhorne jeste,ze ses dorost jinak by sme meli smulu
Jurass: Ja mam ale pocit,ze mame posledni sezonu v juniorech pred sebou a ne dve jak pises,ptz letos sly naposled 82 rocniky. Dve sezony ma Tradewind,ptz je 84...takze zacni neco zvedat bejku at se pak v chlapech neztratis _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 3:22 am Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | Jasme: Ty greenhorne jeste,ze ses dorost jinak by sme meli smulu
Jurass: Ja mam ale pocit,ze mame posledni sezonu v juniorech pred sebou a ne dve jak pises,ptz letos sly naposled 82 rocniky. Dve sezony ma Tradewind,ptz je 84...takze zacni neco zvedat bejku at se pak v chlapech neztratis | myslím že je to 23 včetně....
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 3:32 am Předmět: |
|
|
Tak to oba jen myslime,takze vis co vime? Tak kdovi? Kdyz sme 83 rok tak uz muzem zavodit v juniorech jen nadchazejici sezonu? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Tak to oba jen myslime,takze vis co vime? Tak kdovi? Kdyz sme 83 rok tak uz muzem zavodit v juniorech jen nadchazejici sezonu? | máš recht, prvnía zároveň poslední pro mě v J.
Junior : from 1 January in the calendar year he reaches 19 years and throughout the full calendar
year in which he reaches 23 years.
|
|
| nahoru |
|
 |
burnflesh

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 4:22 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Uff, tak to je v pohode. Souteze druzstev jsou na podzim. Zazavodit druzstva by sis u nas, ale klidne mohl. V lize se u nas uz objevili rusove, polaci takze neni duvod, abys to nezkusil i ty. |
co potrebujem aby som mohol ist za ceske druzstvo, musim sa zaregistrovat ako IPF zavodnik? poslu ma na testy hned po prvej sutazi? a ked pojdem dajme tomu na sutaz do wpc tak ma vylucia zas?
toto su moje uskalia
ale na jednu teda sutaz by som dosiel urcite... nejaku druhu ligu najlepsie nech sa nehanbim ked vybombujem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
se proslicha,ze prej bych mel taky zavodit za Arenu :) ......to bude psina :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Shrek

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Jasme napsal: | | se proslicha,ze prej bych mel taky zavodit za Arenu :) ......to bude psina :) |
No jestli máš zlepšení na dřepu a benchpressu jako na mrtvole....... tak by to mohla být psina
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|