Jurassuv nakupni koutek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Jurassuv nakupni koutek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sova

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
4 KORUNY ZA KRABICKU COTTAGE? TO JE CCA 20-25% TOHO, CO TO STOJI JINDE, TO PAK SMEKAM.

tak to ten cottage máte teda tam kde nakupuješ nějakej drahej. i u nás ve škole v automatu je za 12kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Miguelito napsal:
4 KORUNY ZA KRABICKU COTTAGE? TO JE CCA 20-25% TOHO, CO TO STOJI JINDE, TO PAK SMEKAM.
]
já taky, zítra to pujdu očekovat a uvidíme jestli LJ mluví pravdu nebo jenom chvástá

MALINKO MI TO PRIPADA, ZE BUDEM JAK DUCHODCI, CO JEZDI PRES PUL MESTA PRO O DESETNIK LEVNEJSI ROHLIKY:-)
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Tak nějak ta cena je +-, je to shop na lidický vedle Slovanu, tu cenu nevím přesně, pže to maj venku napsaný křídou a stačí mi nápis Cottage a zvedá se mi kufr:), ale zejtra tam pudem s Jurassem tak ti řeknu přesnou cenu.

Rozhodně to bude těžce pod 50p normální ceny. A taky nevím jakou to má expiračku, sou věci, jako třeba sýr, kde bych si ju hlídal, pže je jasný že plísně a kvasinky pracujou, i když zrovna cottage je možný shnilej už z výroby .

Jako je to argument co sem nechtěl tahat, ale o existenci toho shopu vím dlouho, jen sem nevěděl kde přesně je, když sem bydlel s matkou ještě, tak odsud furt nosil po krabicích musli bebečka cornflakes a takový srandy, ale souhlasím že to sou jenom cukry blbý a že bílkoviny kvalitní tam moc nevychytáš.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Jurass napsal:
Miguelito napsal:
]
já taky, zítra to pujdu očekovat a uvidíme jestli LJ mluví pravdu nebo jenom chvástá

MALINKO MI TO PRIPADA, ZE BUDEM JAK DUCHODCI, CO JEZDI PRES PUL MESTA PRO O DESETNIK LEVNEJSI ROHLIKY:-)

ja si to mužu dovolit (nebo musim?) no na tom kotiči ušetřiš 12kč.kola jako gainer, parboiled rýře taky kauf...
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Miguelito napsal:
]
tu rejži si vemu s tebou asi tak deset krabic jestli ju dneska důchodci nevybrali, totiž ten shop nemá žádnou reklamu a stejně tam je vždycky narváno duchnama a nejde tam vůbec projít mezi, no těma krabicema regály tam ani nemajou . Včera maník došel ze skladu a volá krabice tatranek 30kč a nějaká babka už měla zaplaceno a se za ním rozběhla aby si ju ještě stihla vzít ...
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
ja si to mužu dovolit (nebo musim?) no na tom kotiči ušetřiš 12kč.kola jako gainer, parboiled rýře taky kauf...
Jako tý koly dneska bral maník přede mnou karton mi to bylo blbý že si nesu jenom jednu ale sem toho víc do ruk nepobral, ty čokolády se blbě berou ... a už pohni debile:) jestli se tady budeš vybavovat do jedenácti tak dneska nic nebude ...
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sova napsal:
Miguelito napsal:

tak to ten cottage máte teda tam kde nakupuješ nějakej drahej. i u nás ve škole v automatu je za 12kč.

150 GRAMOVEJ MADETA CCA 16-17 KORUN, 200 GRAMOVEJ JE KOLEM DVACETI, ZA DVANACT MUSI BYT DOTOVANEJ...
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Sova napsal:
Miguelito napsal:

150 GRAMOVEJ MADETA CCA 16-17 KORUN, 200 GRAMOVEJ JE KOLEM DVACETI, ZA DVANACT MUSI BYT DOTOVANEJ...
Tak o 10kč tam bude levnější určitě, spíš víc, ale radši si vemu tu krupičnou kaši teda ...
Sova

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
Sova napsal:
Miguelito napsal:

to je možný, bůhví odkud ho tam dováží.
strabo
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

homemade :-)
Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JA DNESKA VYHODNE KOUPIL SPANELSKE CERVENE VINO "DON LEON" ZA 29,50 KC V CARREFOURU:-) A S LIGHT COLOU CHUTNA VYBORNE. A TO BYLO DOKONCE VE SKLE.
Sova

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strabo napsal:
homemade :-)

a potom home blejt
LJ

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
JA DNESKA VYHODNE KOUPIL SPANELSKE CERVENE VINO "DON LEON" ZA 29,50 KC V CARREFOURU:-) A S LIGHT COLOU CHUTNA VYBORNE. A TO BYLO DOKONCE VE SKLE.
líbí se mi ta kombinace "víno" a "29,50", nechtěl bych ale vědět jak tý ceny dosáhnout . Taková Červená poezie stojí o 10 korun víc a je v papíru, ale s kolou je taky dobrá .

OT: nejlepší je stejně Lechovický bílý, taky ve skle, cena podobná, neznám SMRADLAVĚJŠÍ víno
OT2: Tramín červený, cena kolem 140kč/lahev moc dobrý víno:)
OT3: rozhodně výhodná koupě,kamoš jede zítra do prahy žluťákem a koupil si lístek i na místo vedle sebe aby se nemusel mačkat
Nils Holgersson

PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

white_tiger napsal:
co sa tyka masa tak suhlasim s migom.Cele kura je urcite velmi vyhodne!

túto otázku som pred nejakým časom riešil a môžem zodpovedne prehlásiť, že ide o optický klam - v pomere ku kuracím stehnám alebo prsiam predávaným v predajni. kúpil som celé kura (1,6 kg)- stiahol kožu, zbavil tuku a ŠETRNE vykostil, pravážil to, čo zostalo a z toho mi vyšlo, že sa rozhodne viac oplatí kúpiť kuracie prsia (120 Sk/kg)-chladené, alebo kuracie stehná (celé štvrte) 60 Sk/kg - mrazené. Toľko môje zistenia.

p.s. kura celé som kupoval po 62 Sk/kg

prajem webu www.ronnie.cz veľa šťastia...
LJ

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 11:44 am    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Noo:) tak Cottage Meggle 6.99 neprošlej :) ... Jurass bohužel zaplnil za 2 minuty celej košík věcma a nešlo už nic novýho přibrat . Kolu furt mají .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jurassuv nakupni koutek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: