|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Miguelito

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 11:47 am Předmět: Re: :) |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 11:54 am Předmět: Re: :) |
|
|
| Miguelito napsal: | | LJ napsal: | Noo:) tak Cottage Meggle 6.99 neprošlej :) ... Jurass bohužel zaplnil za 2 minuty celej košík věcma a nešlo už nic novýho přibrat . Kolu furt mají . |
NICE PRICE:-) | Maj jich tam ještě hodně , prohlídl sem si regál a sýrů tam je hrozně moc všech. Jurass bral nějaký oplatky 30g za 0.99, rajčatový omáčky:)) ty sýry a pak tam měli dneska OK rýži NATURÁL dlouhozrnou balíček za 8.90 tu sme si brali oba ta bude dobrá:).
Ale popravdě, dneska sme přišli v nějakou blbou dobu a zrovna u pokladny stálo asi 12 důchodců ve frontě, což při velikosti toho obchodu ho skoro celej zaplnilo už , naštěstí než sme nakoupili, tak to bylo odbavený *a20.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 11:55 am Předmět: |
|
|
TAK UZ HOD BRNAKUM ADRESU:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 11:57 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | TAK UZ HOD BRNAKUM ADRESU:-) | Už sem psal včera, Lidická vedle Hotelu SLovan nápis Potraviny ale spíš to vypadá jak ZVERIMEX, venku sou nějaký tabule křídou popsaný de to podle toho identifikovat. Dneska maj docela dobrej výběr .
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | LJ napsal: | | Miguelito napsal: | | TAK UZ HOD BRNAKUM ADRESU:-) | Už sem psal včera, Lidická vedle Hotelu SLovan nápis Potraviny ale spíš to vypadá jak ZVERIMEX, venku sou nějaký tabule křídou popsaný de to podle toho identifikovat. Dneska maj docela dobrej výběr . |
JDU ZBOUCHAT MLADOU, KAZDY RANO JI TAM VOZIM DO PRACE A VYHAZUJU JI U TOHO OBCHODU, KDYZ SI DE PRO SVACU:-) A NEREKNE POTVORA. | Jo, do krve a že pozdravuju . Můžeš si tam teď chodit pro svačinu s ní . Přezuvky a dobrou náladu s sebou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
TAK JSEM SE NA TO PREPTAL, ONA CHODI NAKUPOVAT DO OBCHODU VEDLE, DO TOHO OBCHODU S PROSLEJMA VECMA CHODI NAKUPOVAT DARKY PRO ZNAMY, COKOLADY, VINA, BONBONIERY, VSECHNO KRASNE ZABALENY, CLOVEK SI ANI NEVSIMNE, ZE JE TO PUL ROKU PO ZARUCE:-) _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 12:20 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | TAK JSEM SE NA TO PREPTAL, ONA CHODI NAKUPOVAT DO OBCHODU VEDLE, DO TOHO OBCHODU S PROSLEJMA VECMA CHODI NAKUPOVAT DARKY PRO ZNAMY, COKOLADY, VINA, BONBONIERY, VSECHNO KRASNE ZABALENY, CLOVEK SI ANI NEVSIMNE, ZE JE TO PUL ROKU PO ZARUCE:-) | jo ale jak říkám, já tam beru věci co ani po záruce nejsou leda, Jurass bral myslím omáčky tejden po záruce ale říkal že tomu kvůli tomu jak se to konzervuje nic bejt nemůže:). Bonbonieru si málem koupil taky:))).
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 9:38 pm Předmět: |
|
|
Sakra tak to na tom svete tak spatne jeste neni kdyz ctu ty ceny...akorat mi vrta hlavou,ze muzou prodavat neco proslyho to je prece zakazany nakym zakonem ne? Par dni pred propadnutim bych pochopil...koukam Jurass nikde tak co ty omacky? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | Sakra tak to na tom svete tak spatne jeste neni kdyz ctu ty ceny...akorat mi vrta hlavou,ze muzou prodavat neco proslyho to je prece zakazany nakym zakonem ne? Par dni pred propadnutim bych pochopil...koukam Jurass nikde tak co ty omacky? | Když napíšou že to je prošlý což píšou raděj i na ty neprošlý věci, je to legál, navíc u těch důchodců dokaž že umřeli zrovna na otravu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 9:50 pm Předmět: |
|
|
wow tak to je crazy ale je to jejich volba...mate tam hodne zloutenku a salmonelu? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 11:21 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | wow tak to je crazy ale je to jejich volba...mate tam hodne zloutenku a salmonelu? | Nejsem doktor, ale žloutenka je podle mě nemoc špinavejch ruk a jídlu co by bylo zkažený bych spíš přisoudil to že se z něj posereš ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 12:26 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Velmen napsal: | wow tak to je crazy ale je to jejich volba...mate tam hodne zloutenku a salmonelu? | Nejsem doktor, ale žloutenka je podle mě nemoc špinavejch ruk a jídlu co by bylo zkažený bych spíš přisoudil to že se z něj posereš ... |
néé, dobrý! zajídám ten hlad před spánkem 2ma kotážema a 2ma tyčinkama co chutnají ještě po té turecké špíně:) Jo a ten megl kotáž s bylinkami je fakt takovej pro drsnější povahy (chutově)
A sem v pohodě! no ale ono se vlastně říká: ráno moudřejší večera že?
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|