2.liga v powerliftingu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu  Úvodní stránka -> Soutěže -> 2.liga v powerliftingu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Postoupí Aréna PWL jako nováček z 2.ligy?
Ano
53%
 53%  [ 14 ]
Ne
46%
 46%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 26

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurassi, start BurnFleshe v lize letos bohuzel nehrozi. Prestupni terminy a povoleni k hostovani koncilo 30.6.2005. Dalsi vec je, ze je potreba mit povoleni domovskeho svazu k hostovani v zahranici (to by burnflesh musel obdrzet od Slovenske IPF, to by mu dal bud P.Kovalcik nebo Capla).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Shrek

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 12:20 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Jsem si vědom vysoký kvality družstev, ale to nic nemění na postupu Arény. Přijímám sázky..

Ten tvůj bojovný postoj se mi líbí. S tou sázkou by to bylo asi zajímavý. Jen by mě zajímalo kdo tam bude za Arénu"A"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 6:57 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Shrek napsal:
Lifter750 napsal:
Jsem si vědom vysoký kvality družstev, ale to nic nemění na postupu Arény. Přijímám sázky..

Ten tvůj bojovný postoj se mi líbí. S tou sázkou by to bylo asi zajímavý. Jen by mě zajímalo kdo tam bude za Arénu"A"

Za Arenu A? Ja to vim. Budou to looseri

Optimismus je hezka vec, ale Arena na to aby postoupila podle mne letos jeste rozhodne nema.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 8:43 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

..ale DrLift by si na to nevsadil, že nepostoupíme..
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 9:49 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
..ale DrLift by si na to nevsadil, že nepostoupíme..

Ale vsadil, jenze v tomhle pripade by to nemelo se sazkou nic spolecnyho. Prislo by mi to stejny jako se vsadit, o to ze po noci prijde rano
Jirka

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Soutěže družstev (ligu) jsem taky měl raději než jednotlivce , i když jsem dost individualista. Atmosféra je nepopsatelná , hlavně pro toho , kdo je zažraný.
Bohužel, 2x jsem nedal základ , vždy v trhu. Když vás čtu , tak se mi stýská.
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka napsal:
Soutěže družstev (ligu) jsem taky měl raději než jednotlivce , i když jsem dost individualista. Atmosféra je nepopsatelná , hlavně pro toho , kdo je zažraný.

Jo jo druzstva jsou fajn. Toho ze bych nedal zaklad se hodne bojim. Nastesti se mi to jeste nikdy nestalo. Nechtel bych byt v kuzi kluku, kteri nedali zaklad a my kvuli nim spadli z extraligy....
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Jirka napsal:

Jo jo druzstva jsou fajn. Toho ze bych nedal zaklad se hodne bojim. Nastesti se mi to jeste nikdy nestalo. Nechtel bych byt v kuzi kluku, kteri nedali zaklad a my kvuli nim spadli z extraligy....
nedat základ v powerliftu může jenom
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
DrLift napsal:
Jirka napsal:

No aby ses jednou nedivil. Stane se to asi vetsine lidi....
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Jurass napsal:
DrLift napsal:
Jirka napsal:

No aby ses jednou nedivil. Stane se to asi vetsine lidi....

nestane se mi to, pokud je člověk trochu odpovědněj tak si dá první pokus vždy o něco nižší než je maximum. To co má odzkoušeno z tréninku že dá v pohodě. Na druhý pokus se snažim udělat nebo vyrovnat svuj osobák a na třetí už nemám hlavu abych něco zvládl... to platí pokud nemissnu ten 2. To je moje (i Melounkova a Mrmzova) strategie. myslím že je to logický ne?
PetkaB

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Správně jsi to napsal-TEORIE...:-)ale co třeba nervozita a tím pádem nezvládnutý pokus technicky?Nejsem trojbojař,ale když to vezmu podle tenisu,kde mám něco odsoutěženo-teoreticky nejspolehlivější úder by měl být servis,protože se dá nejlíp natrénovat-je to úder z klidu,je to jen na tobě jak to zahraješ a soupeř to nemůže ovlivnit.....Tak proč je potom tolik dvojchyb při zápase?Protože pracujou nervy,protože člověk není stroj a prostě udělá chybu,i když teoreticky ví,jak na to...
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je asi jiný .... výkon kterej máš natrénovanej musíš dát i o pulnoci:) a když na mě někdo čumí tak podám jeětě lepší výkon... vzpírání je dost o technice takže je to něco jiného, stejně jako ten tenis třeba
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
to je asi jiný .... výkon kterej máš natrénovanej musíš dát i o pulnoci:) a když na mě někdo čumí tak podám jeětě lepší výkon... vzpírání je dost o technice takže je to něco jiného, stejně jako ten tenis třeba

Je to fakt jen teorie. Nekdy proste nejses ve sve kuzi. Mas nervy. Nedas hloubku ve drepu a uz se vezes. Nemusi to byt zdaleka jen o tom, ze nemas silu.

Ja volim zaklady vzdy opatrne a presto si vzpominam, ze jsem se uz 2x zachranoval ve drepu 3. pokusem (jednou mi ho uznali dokonce 2:1)...
Velmen

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tak stat se to muze vzdycky. A tim spis pokud clovek zacina ,proto sem si dal super nizky zaklady vzdycky a vsude...Treba drep zaklad 180 kdyz sem pocital s nej vykonem okolo 220 . A tech 180 by slo i bez bandazi proste to chce uplnou pohodicku a vosahat si to.
Lifter750

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 10:32 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Přesně tak. 1.pokus je o pohodě, musí Tě to začít bavit. Mě nejvíc baví 2.pokus.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 2.liga v powerliftingu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: