IDEÁLNÍ POSTAVA??!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - IDEÁLNÍ POSTAVA??!  Úvodní stránka -> Ostatní -> IDEÁLNÍ POSTAVA??!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Ideální ženská postava?
1. "90/60/90" cm
17%
 17%  [ 27 ]
2. Nezáleží mi na postavě
6%
 6%  [ 10 ]
3. Kulturistka
3%
 3%  [ 6 ]
4. Sporťačka
71%
 71%  [ 109 ]
Celkem hlasů : 152

Autor Zpráva
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 10:41 am    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

LJ napsal:
No na tý poslední fotce je ok, akorát je to vobyčejná holka a do ideální postavy má u mě teda dost daleko:))...
jenže ideální postavu máš korát ty, to je potom těžký
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne pomer LJova skaredost x skaredost bab co po nem udajne jedou = hruby nepomer :-)
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 12:28 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

LJ napsal:
No na tý poslední fotce je ok, akorát je to vobyčejná holka a do ideální postavy má u mě teda dost daleko:))...

Ehm mě teda nedá si nerejpnout....a ty seš něco extra , že můžeš říkat o holce na té fotce , že má do ideální postavy daleko ?
Teda pokud zrovna nevypadáš jako Kev Levrone v jeho nejlepších letech formy...a pokud jo pak se ti fakt omlouvám.
Miguelito

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JA NEVIM, JESTLI JSTE VSICHNI TAK UJETI, ALE JA BYCH V ZIVOTE NIKAM FOTKY SVEHO PARTNERA ZA UCELEM CHLUBENI NEDAL... PODIVEJTE SE JAKOU MAM MODELKU, HEC!
LJ

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 2:17 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
LJ napsal:

Ehm mě teda nedá si nerejpnout....a ty seš něco extra , že můžeš říkat o holce na té fotce , že má do ideální postavy daleko ?
Teda pokud zrovna nevypadáš jako Kev Levrone v jeho nejlepších letech formy...a pokud jo pak se ti fakt omlouvám.
Si rejpni, a to se jako nemůže? Kdyby měla 100kg, tak to taky nemůžu říct?:) U mě to ideální postava není, můj názor, stejně jako pro tebe to může být ideál největší...O sobě neříkám že mám ideální postavu, ale o ní taky nebudu:). Dokonce klidně řeknu že má lepší postavu než já:)), ale nic to na mým názoru nemění. A kdybyses ptala, jestli mám doma lepší, jo, zrovna teď mám (nedávám sem fotku, Migu ), ale i kdybych chodil s tlustou Němkou, tak furt tahle holka na fotce u mě není dokonalá.
nathaniel

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na ty posledni fotce me jeji rysy v obliceji hooodne pripominaji VyVolenou Reginu.... no asi sem se nechal unest oblibenym poradem
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PIG : ta prvni fotka ..
Slayter

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
JA NEVIM, JESTLI JSTE VSICHNI TAK UJETI, ALE JA BYCH V ZIVOTE NIKAM FOTKY SVEHO PARTNERA ZA UCELEM CHLUBENI NEDAL... PODIVEJTE SE JAKOU MAM MODELKU, HEC!

Musim souhlasit.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pro každýho znamená ideální postava něco jinýho ....
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 10:47 am    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

LJ napsal:
tysonek napsal:
LJ napsal:

Si rejpni, a to se jako nemůže? Kdyby měla 100kg, tak to taky nemůžu říct?:) U mě to ideální postava není, můj názor, stejně jako pro tebe to může být ideál největší...O sobě neříkám že mám ideální postavu, ale o ní taky nebudu:). Dokonce klidně řeknu že má lepší postavu než já:)), ale nic to na mým názoru nemění. A kdybyses ptala, jestli mám doma lepší, jo, zrovna teď mám (nedávám sem fotku, Migu ), ale i kdybych chodil s tlustou Němkou, tak furt tahle holka na fotce u mě není dokonalá.

LJ az jednou prijde den kdy prestanes byt takovej povrchni parchant :-) tak prisaham ze sezeru vlastni hovno :-) , a taky doufam ze jednou prijdes na ty skutecny partnersky hodnoty resp na jiny nez na 160/45kg kozy dvojky. :-)
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 2:20 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
LJ az jednou prijde den kdy prestanes byt takovej povrchni parchant :-) tak prisaham ze sezeru vlastni hovno :-) , a taky doufam ze jednou prijdes na ty skutecny partnersky hodnoty resp na jiny nez na 160/45kg kozy dvojky. :-)

uz na to prisel... 170/50kg
PIG

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:

Nechapu co je na tom spatne ukazat fotky sve holky z dovolene. Dokonce s tim souhlasila, tak co?
Od: Freimen Zaslal: ne leden 28, 2007 21:39
...Mě stačí pár naposimů a undestor za 70USD a efekt je zaručen, krátké detekční doby také(resp.kratší než růsťák)...
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SPATNEHO NIC, POKUD MAS ZALUDEK NA TO, ABY TI JI OSTATNI KRITIZOVALI...
ALE RADSI BYCH VIDEL TVOJE FOTKY, CUNIKU:-)
Tyrael

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://gallery.idragons.cz/

for LJ: Kerou bys pozval na sodovku ?? :-))
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 9:01 pm    Předmět: Re: :) Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Prinz Eugen napsal:

uz na to prisel... 170/50kg
ee 178/55, je hrozně rozežraná teď:)) ale od září chodí zase cvičit a běhat takže to na těch 50 zase půjde, jinak nevim nevim jak bych to rozcházel
Prinz: beztak ty hovna žereš už teď

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - IDEÁLNÍ POSTAVA??! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: