|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
baloo
|
Zaslal: so srpen 06, 2005 3:38 pm Předmět: |
|
|
Jo ted sem tam byl nakoupit pekny */?.) moje oblibeny jogurty maji na paletach porad stejne akorat nestoji 6,90 ale 13,30 grrrr, ted projzdim listek a koukam na to. Vod pondeli do patku sem jich sned 15 :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | baloo napsal: | | Jo ted sem tam byl nakoupit pekny */?.) moje oblibeny jogurty maji na paletach porad stejne akorat nestoji 6,90 ale 13,30 grrrr, ted projzdim listek a koukam na to. Vod pondeli do patku sem jich sned 15 :). |
to bude tim ze ta akce byla minulej tyden .. ale furt pokracujou ty maly Vian svine za 1.90 ...
tak panove zmena rohliky za 0Kc ... dam vam radu.. kupte jeden rohlik a skuste ho zaplatit - jelikoz se v kauflandu zaokrouhluje dolu , tak se ze 40 haliru zaokrouhli na nulu .. kdo vam v dnesni dobe da neco zadarmo ? ! | koho by ale bavilo 10x stát frontu s 1rohlíkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 7:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 07, 2005 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
tak dneska cokolada s jahodovou naplni - mesic stara minimalni trvanlivost za 3kc :)
a nejlepsi kauf dneska 29 vajicek za 10kc! btw. s nima nic neni _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne září 04, 2005 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | tak dneska cokolada s jahodovou naplni - mesic stara minimalni trvanlivost za 3kc :)
a nejlepsi kauf dneska 29 vajicek za 10kc! btw. s nima nic neni | když nenapíšeš i místo nákupu tak se jdi vychvalovat na zelňák
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne září 04, 2005 7:20 pm Předmět: Re: :) |
|
|
| LJ napsal: | Sem šel kolem toho obchodu dneska, Cottage, 1.99 balení, sleva z 22.90 tam psali. Jestli to je furt ten samej, tak bude ale měsíc prošlej už ... | ani zadara, hnus největší. Ten zeleninovej se nedá
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne září 04, 2005 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | Black Dragon napsal: | tak dneska cokolada s jahodovou naplni - mesic stara minimalni trvanlivost za 3kc :)
a nejlepsi kauf dneska 29 vajicek za 10kc! btw. s nima nic neni | když nenapíšeš i místo nákupu tak se jdi vychvalovat na zelňák | kauf, kuafland, woe
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 02, 2005 10:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: po říjen 03, 2005 7:51 am Předmět: |
|
|
STACI SE DOMLUVIT, JURASS, JEDNOU ZA CAS MI DAS LOVE A DOVEZU TI MASO Z MAKRA... JINAK ODCHOD CARREFOURU MI VADI ANI NE TAK KVULI CENAM, ALE SPIS KVULI KVALITE MASA, TA JE V CARREFOURU THE BEST... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bubu
|
Zaslal: po říjen 03, 2005 8:04 am Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | STACI SE DOMLUVIT, JURASS, JEDNOU ZA CAS MI DAS LOVE A DOVEZU TI MASO Z MAKRA... JINAK ODCHOD CARREFOURU MI VADI ANI NE TAK KVULI CENAM, ALE SPIS KVULI KVALITE MASA, TA JE V CARREFOURU THE BEST... |
Kvalite masa ? Migu, ty si delas prdel. Na zabijacce si byl, tak snad vis, co kvalita je. _________________ sypka leze na bednu...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|