|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik lidí překoná světový rekord v mrtvém tahu drženém malíčky? |
| 1) Nikdo |
|
5% |
[ 1 ] |
| 2) Jeden |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3) Více |
|
17% |
[ 3 ] |
| 4) Více, včetně DrLifta. |
|
76% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 17 |
|
| Autor |
Zpráva |
DrLift
|
Zaslal: pá září 02, 2005 8:26 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Takže, kdyby to vyšlo, tak ti padne 770. A maxima jsou, když jsi byl do 100? Tak to jsi se asi obalil nesvalovinou, jestli jsi se teda nenabral na kulturistických svalech. Ať ti to u doktora vyjde, tyhle věci jsou vždy nepříjemný. |
Tak je to v pohode. To bricho je pry jen nejake svalove zraneni. Setrit se samozrejme kvuli tomu nehodlam
Zlepsil jsem bench o 22kg a tech neuznanejch 270kg je uz z -110kg. Je to zlepseni o 32kg coz by odpovidalo zachovani stejneho vykonu na wilkse. Jsem samozrejme podstatne tucnejsi to je bez diskuze. Sila sla s vyjimkou tahu nahoru. V tahach se s touhle vahou necitim moc pohodlne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lifter750
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá září 02, 2005 9:50 am Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | Máš nějakou mez, kterou chceš dát? Tak teď dělám trénink jedné mladé mulatce. To mě baví. |
V benchi? Byl jsem presvedcenej, ze nikdy nezatlacim 180kg (hodne dlouho jsem se placal kolem 160). Ted mam cil 190kg. Je to pekny cislo a navic uz jsem na to asi mel.
V cem ji trenujes? Co na to rika pritelkyne?
Ja uz treninky nikomu nedelam a delat nehodlam. Jsem pak nastvanej, kdyz vidim, ze ten dotycny nemaka, jak bych si predstavoval a nekdy si dokonce dovoli neprijit na trenink. Nevim proc, ale hrozne mne tahle laxnost v treninku vytaci. Naposledy jsem se naplno venoval brachovi, ale to uz je snad 6 let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá září 02, 2005 11:18 am Předmět: Re: |
|
|
Klasický trénink pro začátečníky, předkop - zakop- legpress a prokládaný stepprem..zpevnění už tak pevného pozadí..jinak tréninky mi platěj..oni si pak lidi rozmyslí, zda makat či nemakat..kluci z oddílu trénuji zdarma, ale to je radost..
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá září 02, 2005 11:19 am Předmět: Re: |
|
|
A pojď si dát na Open air prvně dvoukilo..
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá září 02, 2005 12:56 pm Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | A pojď si dát na Open air prvně dvoukilo.. |
Snad ani ne. Ted mi bench moc nejde a navic jsem tukem v triku jeste nikdy nezvedal. V benchi se ted snazim diky tomu velkymu treninkovymu objemu predevsim nezhorsit silove. Doufam, ze az trochu povolim pujde to zas nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá září 02, 2005 1:28 pm Předmět: Re: |
|
|
Velký tréninkový objem? A snažit se nespadnout? To je nějaký zlo. Hodně dřít a doufat, že nespadnu..
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: pá září 02, 2005 11:07 pm Předmět: Re: |
|
|
| Lifter750 napsal: | | Velký tréninkový objem? A snažit se nespadnout? To je nějaký zlo. Hodně dřít a doufat, že nespadnu.. |
Neni, natrenujes velkej objem, pak povolis v objemu zvysis trochu intenzitu a prijde sila. Nevidim v tom nic neobvykleho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne září 04, 2005 5:37 pm Předmět: Re: |
|
|
Naposledy upravil Lifter750 dne ne září 04, 2005 5:42 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne září 04, 2005 5:39 pm Předmět: Re: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne září 04, 2005 5:45 pm Předmět: Re: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne září 04, 2005 5:48 pm Předmět: Re: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po září 05, 2005 6:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po září 05, 2005 7:17 am Předmět: |
|
|
Tomu se říká dotáhnout přípravu do posledního detailu _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|