Benchpress Open air Aréna cup v Novém Boru 10.září 2005

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Benchpress Open air Aréna cup v Novém Boru 10.září 2005  Úvodní stránka -> Soutěže -> Benchpress Open air Aréna cup v Novém Boru 10.září 2005
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik lidí překoná světový rekord v mrtvém tahu drženém malíčky?
1) Nikdo
5%
 5%  [ 1 ]
2) Jeden
0%
 0%  [ 0 ]
3) Více
17%
 17%  [ 3 ]
4) Více, včetně DrLifta.
76%
 76%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 17

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 8:26 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Takže, kdyby to vyšlo, tak ti padne 770. A maxima jsou, když jsi byl do 100? Tak to jsi se asi obalil nesvalovinou, jestli jsi se teda nenabral na kulturistických svalech. Ať ti to u doktora vyjde, tyhle věci jsou vždy nepříjemný.

Tak je to v pohode. To bricho je pry jen nejake svalove zraneni. Setrit se samozrejme kvuli tomu nehodlam

Zlepsil jsem bench o 22kg a tech neuznanejch 270kg je uz z -110kg. Je to zlepseni o 32kg coz by odpovidalo zachovani stejneho vykonu na wilkse. Jsem samozrejme podstatne tucnejsi to je bez diskuze. Sila sla s vyjimkou tahu nahoru. V tahach se s touhle vahou necitim moc pohodlne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 9:33 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Máš nějakou mez, kterou chceš dát? Tak teď dělám trénink jedné mladé mulatce. To mě baví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 9:50 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Máš nějakou mez, kterou chceš dát? Tak teď dělám trénink jedné mladé mulatce. To mě baví.

V benchi? Byl jsem presvedcenej, ze nikdy nezatlacim 180kg (hodne dlouho jsem se placal kolem 160). Ted mam cil 190kg. Je to pekny cislo a navic uz jsem na to asi mel.

V cem ji trenujes? Co na to rika pritelkyne?

Ja uz treninky nikomu nedelam a delat nehodlam. Jsem pak nastvanej, kdyz vidim, ze ten dotycny nemaka, jak bych si predstavoval a nekdy si dokonce dovoli neprijit na trenink. Nevim proc, ale hrozne mne tahle laxnost v treninku vytaci. Naposledy jsem se naplno venoval brachovi, ale to uz je snad 6 let.
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 11:18 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Klasický trénink pro začátečníky, předkop - zakop- legpress a prokládaný stepprem..zpevnění už tak pevného pozadí..jinak tréninky mi platěj..oni si pak lidi rozmyslí, zda makat či nemakat..kluci z oddílu trénuji zdarma, ale to je radost..
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 11:19 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

A pojď si dát na Open air prvně dvoukilo..
DrLift

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 12:56 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
A pojď si dát na Open air prvně dvoukilo..

Snad ani ne. Ted mi bench moc nejde a navic jsem tukem v triku jeste nikdy nezvedal. V benchi se ted snazim diky tomu velkymu treninkovymu objemu predevsim nezhorsit silove. Doufam, ze az trochu povolim pujde to zas nahoru.
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 1:28 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Velký tréninkový objem? A snažit se nespadnout? To je nějaký zlo. Hodně dřít a doufat, že nespadnu..
DrLift

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 11:07 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750 napsal:
Velký tréninkový objem? A snažit se nespadnout? To je nějaký zlo. Hodně dřít a doufat, že nespadnu..

Neni, natrenujes velkej objem, pak povolis v objemu zvysis trochu intenzitu a prijde sila. Nevidim v tom nic neobvykleho.
Lifter750

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 5:37 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Příprava..

Naposledy upravil Lifter750 dne ne září 04, 2005 5:42 pm, celkově upraveno 2 krát
Lifter750

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 5:39 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 5:45 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Lifter750

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 5:48 pm    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

DrLift

PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak nechapu tu fotku s medailema. To jste si v ramci pripravy zkouseli medaile jako jednu z moznych variant, ktera by vas mohla potkat
PetkaB

PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu se říká dotáhnout přípravu do posledního detailu
Velmen

PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted uz je nic neprekvapi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Benchpress Open air Aréna cup v Novém Boru 10.září 2005 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: