|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarda
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 2:16 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou co jsem tak sledoval vychazejí samé horory a psyhodramata, která mi moc neříkají a myšlenka není tak zajímavá jako u filmu The island, na který jsem čekal dost dlouho než konečně uvidím.
Celkově ho mohu jen doporučit, geniální myšlenka, propracovanost a skvělé herecké obsazení, které od dobrého filmu očekávám.
http://blog.nupix.net/2005/09/08/videl-jsem-film-the-island-ostrov/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 7:04 am Předmět: |
|
|
no,Jardo,tak světovej film to není...u geniálního filmu nevidíš konec, (SPOILER!!!)v němž se za triumfální hudby rozlejzaj ty lidičky ven z toho bunkru do světa,nebyl to špatnej film,ale spousta věcí ho sráželo
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarda
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 9:05 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | no,Jardo,tak světovej film to není...u geniálního filmu nevidíš konec, (SPOILER!!!)v němž se za triumfální hudby rozlejzaj ty lidičky ven z toho bunkru do světa,nebyl to špatnej film,ale spousta věcí ho sráželo |
Jo jistě, věc názoru. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 9:24 am Předmět: |
|
|
Poslední dobou se mi asi nejvíc líbil film "Jak sbalit super kost". Je to francouzská komedie a opravdu jsem se pobavil. Doporučuju. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarda
|
|
| nahoru |
|
 |
EmbrYoYo

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 9:53 am Předmět: |
|
|
[quote="Ondřej"] | HOVADO napsal: | | nejlepsi fim co sem v posledni dobe videl byl SAW hra o přežití, fakt nářez |
viz par postů výse máš pokračování.....
Drž hubu je geniální film.....jak nemám rád komedie natož francouzské tímhle jsem byl nadšený... _________________ [img:9dd7d9ace4]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1130585834_1.jpg[/img:9dd7d9ace4]
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 10:09 am Předmět: |
|
|
| EmbrYoYo napsal: |
Drž hubu je geniální film.....jak nemám rád komedie natož francouzské tímhle jsem byl nadšený... |
Francouzský filmy se mi vždycky líbily a Drž hubu to jen potvrzuje. Fakt parádní film.
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 11:10 am Předmět: |
|
|
já teda nevím, co máte proti francouzskejm komediím
když si vzpomenu na Četníky, Prohnilí, Sedmou rotu atd, tak to jsou všechno super filmy, v poslední době jsem viděl Blbec k večeři a nemá to chybu
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Batul napsal: | já teda nevím, co máte proti francouzskejm komediím
když si vzpomenu na Četníky, Prohnilí, Sedmou rotu atd, tak to jsou všechno super filmy, v poslední době jsem viděl Blbec k večeři a nemá to chybu |
máš recht
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, francouzské komedie ze 60.-70.let byly podle mě dost dobrý, filmy s Funesem, Belmondem jsou parádní a humor, který používají se mi líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 2:55 pm Předmět: |
|
|
asi sem uchyl ale docela se mi libili blaznivi bazanti.. to byly takovy stupidni roztomily fory ktery cloveka fakt rozesmaly.. teda spon me :-)
na scenu z jednoho filmu z ty serie nezapomenu
bazanti byli nekde v belgii a pracovali pro tajnou sluzbu..
scena: bazant: septem na ulici: " svedkovi na ulici :vite my patrime k francouzske tajne sluzbe"
svedek : prosim ?
bazant: PATRIME K FRANCOUZSKE TAJNE SLUZBE
na ulici zaber jak se cela ulice otoci na nej a cumi :-)
picovina ale me se to libilo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 3:18 pm Předmět: |
|
|
taky jsem zapomel na Pierra Richarda - blondyn s cervenou botou nebo jak se to jmenovalo
film s Richardem a Depardiem o bankovni loupezi byl taky super, jak vezme postrelenyho Depardiea k blaznivymu veterinarovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: po listopad 14, 2005 4:55 pm Předmět: |
|
|
to se jmenuje uprchlíci ten s blaznivym veterinarem
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po listopad 14, 2005 6:08 pm Předmět: |
|
|
co se francouzskejch filmů týče ,moje all the time classic - Profesionál, s Belmondem....soundtrack hrajou dodnes....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|