|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vaše váha? |
| Do 50kg - ženy |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 57kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| Do 65kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| nad 65kg - ženy |
|
1% |
[ 4 ] |
| do75kg - muži |
|
9% |
[ 26 ] |
| do 82kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 90kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
| do 96kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 102kg - muži |
|
7% |
[ 19 ] |
| nad 102kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
|
| Celkem hlasů : 261 |
|
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: út leden 03, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
tento topic je naprosto strhujici svou poutavosti a zajimavosti.. tolik cisylek ke cteni.. fiha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gutenberg
|
Zaslal: út leden 03, 2006 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Arnie napsal: | Jak koukám, tak tady jsou všichni Bejci hovadský , ale to jsem trochu odbočil, zajímalo by mě, když máte takovou váhu, nad těch 102kg, nemáte problémy, když běháte?Jak zvládáte třeba vyjití 60 schodů?Nepřipadáte si méně cení?Je jasný, že po objemový stránce ne, ale po té vytrvalostní?Chodíte na zábavy?A td...?Jak to všechno řešíte?To by mě fakt zajímalo, BYL BYCH RÁD ZA PRAVDU, TAKY BYCH NECHTĚL, ABY JSTE SE ZA TO STYDĚLI, ALE JE JASNÝ, ŽE KDYŽ NĚKDO MÁ TŘEBA 110KG, TAK UŽ ASI TO NENI TO, JAKO KDYŽ MĚL 85KG?NO?????BUDU RÁD ZA UPŘÍMNOST A NÉ SUCHÝ VTÍPKY, TAKY BYCH BYL RÁD ZA ÚČAST TÝKAJÍCÍCH SE |
Vono je to hodně o tom, jestli děláš nějakou aerobku. Když budeš třeba 3x do tydne jezdit hodinu na kole, tak těch 60 schodů vyšlápneš jak nic.
Já mám 187 cm a 117 kg. Vod 18 let jezdim jenom autem a když vidim kolo tak se co nejrychleji vodplazim. Když už musím: chůze z kopce - v pohodě, chůze po rovině - horší, chůze do kopce - hnus, běh - neexistuje, schody - nemám rád. Na zábavy nechodím, tancovat neumím (vypadal bych u toho jak trubka) a z chlastu se léčím 3 dny. Když už tak du jenom do hospody co nejblíž baráku. Nejsou to suchý vtípky, je to pravda a zavinil jsem si to sám. Jo a taky nejsu vysekanej, jsem spíš trochu hodně zalitej, ale snazim se tuk drzet tak nějak na stejné hladině. A sypu. He...
A neboj se nic, nestydím se za to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út leden 03, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
125kg _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 3:09 pm Předmět: |
|
|
Zaujaly mě kategorie u žen. Poslední je ženy nad 65kg...  To už je bráno jako obezita?  V tom případě jsem odhalena..
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | oooo to je mi cti ,ze jsi to napsala,ale spise jsem VAM pres Vanoce dost papkal uz to leze dolu pomalu teda od vcera
a ty se se svou vahu tech 54kg proc nad tim premylsis?Vlasnte mozna mas o neco vic,pze takove paze asi taky neco vazi!! |
Ufff, ufff. 54kg jsem měla naposledy na základní škole..
Nedávno jsem měla už i 72kg, pak jsem spadla na 69 a po svátcích mám 70kg.... Dala jsem na tvou radu a jedla jsem všechno a bylo toho hodně! A o jakých pažích to mluvíš? To myslíš mé násady na koště?
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út leden 03, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
174/91 bohužel furt, naštěstí nejsem zalitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | | Diana napsal: | | Mike Tyson napsal: | oooo to je mi cti ,ze jsi to napsala,ale spise jsem VAM pres Vanoce dost papkal uz to leze dolu pomalu teda od vcera
a ty se se svou vahu tech 54kg proc nad tim premylsis?Vlasnte mozna mas o neco vic,pze takove paze asi taky neco vazi!! |
Ufff, ufff. 54kg jsem měla naposledy na základní škole..
Nedávno jsem měla už i 72kg, pak jsem spadla na 69 a po svátcích mám 70kg.... Dala jsem na tvou radu a jedla jsem všechno a bylo toho hodně! A o jakých pažích to mluvíš? To myslíš mé násady na koště? |
no to je ono!!tutez radu jsem dal sam sobe
no o tech nasadach s kteryma by se nestydel uklizet i ledajaky chlap |
Jak to můžeš říct? Vždyť jsi mě vůbec nikdy neviděl. nebo jsme se snad někde potkali a já o tom nevím? *a16
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:35 pm Předmět: |
|
|
nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl" _________________ hraju rovinu at se deje co se deje.Nemusi se nekomu libit co rikam,ale nemuze rict ze si myslim neco jineho nez rikam,kdyz chlap ztrati cest,nema uz nic!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl" |
Jen jestli mluvíš o mě. Moje ruce vážně nejsou žádný zázrak. Opravdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út leden 03, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Mike Tyson napsal: | nejpravdepodobnejsi je,ze te nekdo "praskl" |
Jen jestli mluvíš o mě. Moje ruce vážně nejsou žádný zázrak. Opravdu. | já to taky nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Missues
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|