|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Aky mate tlak? (v kludovom stave!) |
| pod 120/80 - nizsky |
|
19% |
[ 20 ] |
| cca 120/80 - normal |
|
39% |
[ 40 ] |
| nad 120/80 - vysoky |
|
40% |
[ 41 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
Andrejj
|
Zaslal: pá listopad 14, 2003 10:40 pm Předmět: Tlak (krvny) |
|
|
No ako ste na tom? mate ho vysoky, nizsky, normalny (stale myslim na tlak!!)
a hlavne ci ste mali nejake problemy, myslim v posilovni, zavrate, castu bolest hlavy...
ja mam vacsinou 130/60 a dost casto ma boli hlava *16* a dalej velmi mi zacina vadit aj psychika, pretoze na jar tohto roku som bol v nemocnici s tlakom (180/100) a tam ma postrasili gena vy*ebane, ze ak neprestanem cvicit a stravovat sa tak jak sa stravujem, tak ze sa dozijem 30-tich!
A INAK VELKY KO*OT O TOM VEDELI O KULTURISTIKE, LEBO KED SOM TAM ZRAL KURCATA S RYZOU NA IZBE, TAK SA ZBEHLA CELA HORNA KOMORA DOKTOROV POZRIET SA NA MNA a ked ma prehmataval dajaky quazi doktor na bruchu, tak sa cudoval, ze co je taky obrovsky zaludok, ze to musi byt nejaka vad, TAK MI KUR*A POVEDZTE, CO MA KULTURISTA ROBIT AK MA NEJAKY PROBLEM??? NAJSKOR SKOCIT Z OKNA!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
snoopy

|
Zaslal: so listopad 15, 2003 11:44 am Předmět: Re: Tlak (krvny) |
|
|
| Andrejj napsal: | No ako ste na tom? mate ho vysoky, nizsky, normalny (stale myslim na tlak!!)
a hlavne ci ste mali nejake problemy, myslim v posilovni, zavrate, castu bolest hlavy...
ja mam vacsinou 130/60 a dost casto ma boli hlava *16* a dalej velmi mi zacina vadit aj psychika, pretoze na jar tohto roku som bol v nemocnici s tlakom (180/100) a tam ma postrasili gena vy*ebane, ze ak neprestanem cvicit a stravovat sa tak jak sa stravujem, tak ze sa dozijem 30-tich!
A INAK VELKY KO*OT O TOM VEDELI O KULTURISTIKE, LEBO KED SOM TAM ZRAL KURCATA S RYZOU NA IZBE, TAK SA ZBEHLA CELA HORNA KOMORA DOKTOROV POZRIET SA NA MNA a ked ma prehmataval dajaky quazi doktor na bruchu, tak sa cudoval, ze co je taky obrovsky zaludok, ze to musi byt nejaka vad, TAK MI KUR*A POVEDZTE, CO MA KULTURISTA ROBIT AK MA NEJAKY PROBLEM??? NAJSKOR SKOCIT Z OKNA! |
... no ja mamy taky vyssi tlak ... u cviceni sou nejhorsi tlaky s jednoruckama na lavici vleze - hlavou dolu .-/ to natece krev do hlavy a to je potom konec - cerveny oblicej a tep v hlave jako by ti do ni nekdo razil kladivem .)) .. a proto tento cvik nejedu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: so listopad 15, 2003 1:44 pm Předmět: |
|
|
v poslednim měření sem měl 125/75 na 110 kg ale to je už přes rok, tak už tomu až tak moc nevěřím. Změřím se, jak budu mít cestu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: so listopad 15, 2003 1:53 pm Předmět: |
|
|
No bohuzel mam vyssi, bez nejakych zjevnych pricin. Obcas, treba kdyz po ranu dobiham tramvaj, mam pocit ze se mi kousne pumpa, jako by srdce jeden tep vynechalo...
Jo, ted kdyz jsem trochu rysoval a nesolil, tak jsem pozoroval pokles tlaku, asi na tom neco bude. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrejj
|
Zaslal: so listopad 15, 2003 1:55 pm Předmět: |
|
|
bolesti hlavy nikto?
inak beriem Concor 25 (beta-blokator) - znizenie tlaku
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: so listopad 15, 2003 7:36 pm Předmět: |
|
|
Ja mam takovou veselou vec, ktera se jmenuje kolisavy tlak, coz znamena ze vetsinou mam 110/70 na 45 tepu/min (podle lekaru mam byt teoreticky mrtva  )ale nekdy vic, mam to po mamine a babicce. Projevuje se to hlavne tim, ze muzu slouzit jako barometr - citim kazdou velkou zmenu pocasi. Nejvic kdyz se trebas prudce zvednu nebo narovnam, to sebou nekdy i seknu. Ale neberu na to nic, jenom si v obdobi jaro a podzim musim davat vetsi pozor na pitny rezim a nahle zmeny polohy tela.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
|
| nahoru |
|
 |
Andrejj
|
Zaslal: ne listopad 16, 2003 9:40 am Předmět: |
|
|
| Bronwyn napsal: | mam 110/70 na 45 tepu/min (podle lekaru mam byt teoreticky mrtva ) |
a to uz preco? ved to je normalny tlak!
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: ne listopad 16, 2003 1:57 pm Předmět: |
|
|
Jo tech problemu je vic Andre to jo ale okolo 130 si myslim ze je tlak jeste ok. Jak jsem ted nabral tak premyslim,ze zajedu za nejakym dobrym sportovnim doktorem a necham se preventivne vysetrit ,Jatra a pod. Nejsem zadnej hypochondr jen se bojim kldidu pred bouri a by se proste neco ve me pomalu nepodelavalo a ja to jeste nezhorsoval... _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: po listopad 17, 2003 6:50 pm Předmět: |
|
|
myslim, ze predmetem naseho zajmu by mel byt hlavne diastolicky tlak (tj. ta druha-nizsi hodnota) vykyv od hodnoty 80 at uz smerem dolu nebo nahoru muze znamenat nejaky vaznejsi zdravotni problem. S tim systolickym tlakem si clovek az tak hlavu lamat moc nemusi (teda pokud zrovna nevystreli nekde na 180). Tento tlak je totiz silne ovlivnen aktualnim nasim stavem (pri cviceni v posilovne, nebo kdyz se clovek rozcili, tento tlak leti pekne nahoru)
jo a nikdy se nenechavejte merit v lekarnach.... tam je to mereny vetsinou elektronicky a neni to vubec presny... neni nad klasicke mereni u obvodniho lekare.... - mam to z vlastni zkusenosti, v lekarne jsem si nechal jednou zmerit tlak, zmerili me nejakych 145/95 a tak jsem celej vydesenej jeste v tyz den valil za svym lekarem, kterej mi tlak premeril, mel jsem 130/80, coz je pry normal a rekl mi, at do lekarny na mereni tlaku uz nikdy nechodim....
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrejj
|
Zaslal: po listopad 17, 2003 9:32 pm Předmět: |
|
|
tak to je svata pravda! lebo doma ked meriam tak mam vzdy 120-130/50-60 a u lekara mam horny rovnaky, len ten sistolicky je na 80, takze dobre! ... dufam!!! *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
teo
|
Zaslal: út listopad 18, 2003 1:38 pm Předmět: |
|
|
S tlakem mám letos parádní zkušenosti. Na jaře sem byl marod a i když už sem byl bez chřipky (po týdnu léčení) pořád se mi motala hlava tak mě doktor měřil tlak 90/60.  Muj normální tlak je cca 160/90 (při tepu 55 v klidu). Za 5 dní se to srovnalo samo na "normál" 130/70 tak sem šel cvičit a byl sem za chvílu zas na "svým". Kašlu na doktory a na nějaký prášky (nic bych si ani dlouhodobě napsat nenechal) raději bych nasadil nějaký bylinky. Podle mě jsou daleko šetrnější ke zdraví, stejně účinný a hlavně čistě přírodní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 18, 2003 1:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DOUGLAS MORTIMER

|
Zaslal: čt listopad 20, 2003 2:46 pm Předmět: |
|
|
Já mám někdy třeba i 160/80 nebo 140/90...Někdy je celkem vpořádku, ale často je dost vysokej (máme to v rodině a já mám na něj i modrou) a cejtim se dobře, ale nemůže dělat mrtvý tahy.  Nevim jestli je to přesně tim, ale když dělám mrtvolu, tak mě bujto ten den a nebo druhej den začne bolet hlava a trvá to tak den nebo dva *16* ...Dost divný řekl bych...Jinak normálně mě hlava skoro nikdy nebolí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: čt listopad 20, 2003 4:26 pm Předmět: |
|
|
| DOUGLAS MORTIMER napsal: | Já mám někdy třeba i 160/80 nebo 140/90...Někdy je celkem vpořádku, ale často je dost vysokej (máme to v rodině a já mám na něj i modrou) a cejtim se dobře, ale nemůže dělat mrtvý tahy. Nevim jestli je to přesně tim, ale když dělám mrtvolu, tak mě bujto ten den a nebo druhej den začne bolet hlava a trvá to tak den nebo dva *16* ...Dost divný řekl bych...Jinak normálně mě hlava skoro nikdy nebolí... |
Hele, tak to mas uplne stejny, akorat ze ta modra uz mi je ted naprd
U mrtvoly jen zridka, ale taky, je to takovy startovaci impuls k boleni hlavy, jenze k tomu musim splnit X dalsich predpokladu, jako bejt nevyspalej a ja nevim co vsechno... _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|