sny

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Máte psycho vizionářský sny?
Ano
60%
 60%  [ 20 ]
Ne
39%
 39%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 33

Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 4:40 pm    Předmět: sny Odpovědět s citátem

zdají se vam někdy fakt skutečný sny? ujetý?:) psychoanalyzujete je jako činnost podvědomí? protože to co se mi zdálo teď to bylo fakt už moc ...

Sem byl někde v jiným městě na škole, vzbudím se a nevím co se dělo, Tak pustím videa na telefonu. video jedna, bliju strašně, což se mi nestalo dva roky, bliju na wc bliju na pokoji nějakejch holek:))...tak se ptám kluků co to a oni že sem strašně to přehnal s vodkou...

Video dvě, nějaká kočka se vyslíká a kamoš ju líbá, ptám se kdo to je a voni že s tou sem chodil a teď s ňou chodí kamoš...

Zatřetí se ukázalo že sem dva roky ženatej s kamoškou od tý co sem s ňou chodil, strašná haluz, nic sem si nepamatoval...Pak se ukázalo že učitelka na tý škole rozjela vlastní business do kterýho všechny zapojila, prodej vlastnoručně dělanejch doutníků...Tak sem začal bejt trochu vyklepanej co ještě nevím a jak asi svý ženě vysvětlím že mám okno dva a půl roku ....

Nechcu vědět co na to Freud, Jung a JAn Tlaskač...
Libor 21

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 4:51 pm    Předmět: Re: sny Odpovědět s citátem

Freud by ti to vysvetlil neboj ale asi to bude tou častou masturbáciou

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na masturbaci de hodit hodně věcí, ale proč sem zapomněl, že sem ženatej a měl tak velký okno, poblil spolužačkám pokoj a prodával doutníky, to nevím
m4l

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jako ja miluju sny kdyz se ti zda neco fakt super a parkrat semne uz stalo ze sem se probudil a smal se to je hustarna:D
Fenix

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mě se zase zda-jí sny, takové, které se pak do detailu splní. Je to dost neuvěřitelný, ale věřte:)
m4l

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to ja doufam ze to co se mne posledni dobou zda ze se nesplni...posledni dobou sny na picu a kazdy rano se probudim upne psych v riti..
chtelo by tu nocni kosili jak mnel Krecek:D
LJ

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fenix napsal:
No mě se zase zda-jí sny, takové, které se pak do detailu splní. Je to dost neuvěřitelný, ale věřte:)
Mně se to doufám nesplní, nic proti vodce nebo manželství nemám, ale rád bych si to pak pamatoval ...

A včera se mi zdálo že mi cigáni nějací nabulíkovali že končí svět a můžu s nima odjet do jiný dimenze a tam s nima žít, tak sem to řek pár kamošům a oni jeli taky, sem se balil a najednou vidím jak kamoši už byli v buse a já tam šel že jedna ta cigánka jim bere peněženky z bund co si nechali v šatně, protože stejně nebudou ty peníze v jiný dimenzi potřebovat...tak sem celej zoufalej na ně řval ať vystoupí že to je podvod, ale oni to už nepobrali a odjeli a pak sem zjistil že si je jen odvezli do nějaký cigánský vesnice kde jim dohodili svoje holky jako manželky pže měli málo chlapů a blbě se množili...

To bylo už taky hodně přitažený za vlasy .
m4l

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heheheh LJ ze neberes drogy
LJ

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne , mně se zdály vždycky ujetý sny...Dodnes vzpomínám na sen kde moje babička dostala práci v prima vařečce a ukazovala sladký dezerty z vajíček, třeba udělala vajíčka na tvrdo a posypala je kokosem nebo tak ...
Velmen

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole to neni mozny to je tak ujety Nejhorsi je kdyz ve snu chcipnu a probudim se se studenym potem stalo se vam to uz? Me uz zastrelili a snad sem ze strechy
monkeey

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vetsinou padam ze skali ale nez dopadnu tak se vetsinou probudim proste nevidrzim a radsi se proberu! Jo a taky se mi zdalo ze me sejmuli ale to sem byl fakt propocenej a musel sem si jit na cigo!
Velmen

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do me prave zacal frajer strilet a ja ty rany fakt cejtil a skubal sebou na posteli a vzbudil se az pri asi 5 strele
11Mito

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najhorsie co moze bit je ked ides vo sne na hajzel a zacnes curat ,Ten pocit ze curas vyvola v tebe nieaky curaci reflex a curas aj naozaj lenze ty si myslis ze je to len vo sne a curas dalej v pohode
na velku som nastastie este vo sne nesiel.radesj vo sne na zachod nechodim

Naposledy upravil 11Mito dne so leden 07, 2006 8:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Yic.m

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To me se zdalo, ze byla v republice obcanska valka a ja s kamosema sme v ni bojovali a voni to jeden po druhym koupili az sem zustal jenom ja a pak sem se probudil uplne spocenej a byl sem strasne unavenej a celej den stal zahovno.
Lister

PříspěvekZaslal: so leden 07, 2006 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11Mito napsal:
najhorsie co moze bit je ked ides vo sne na hajzel a zacnes curat ,Ten pocit ze curas vyvola v tebe nieaky curaci reflex a curas aj naozaj lenze ty si myslis ze je to len vo sne a curas dalej v pohode
na velku som nastastie este vo sne nesiel.radesj vo sne na zachod nechodim

Tak tohle vyloženě nasere, už se mi to taky stalo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - sny Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: