|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte psycho vizionářský sny? |
| Ano |
|
60% |
[ 20 ] |
| Ne |
|
39% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 33 |
|
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: so leden 07, 2006 4:40 pm Předmět: sny |
|
|
zdají se vam někdy fakt skutečný sny? ujetý?:) psychoanalyzujete je jako činnost podvědomí?  protože to co se mi zdálo teď to bylo fakt už moc ...
Sem byl někde v jiným městě na škole, vzbudím se a nevím co se dělo, Tak pustím videa na telefonu. video jedna, bliju strašně, což se mi nestalo dva roky, bliju na wc bliju na pokoji nějakejch holek:))...tak se ptám kluků co to a oni že sem strašně to přehnal s vodkou...
Video dvě, nějaká kočka se vyslíká a kamoš ju líbá, ptám se kdo to je a voni že s tou sem chodil a teď s ňou chodí kamoš...
Zatřetí se ukázalo že sem dva roky ženatej s kamoškou od tý co sem s ňou chodil, strašná haluz, nic sem si nepamatoval...Pak se ukázalo že učitelka na tý škole rozjela vlastní business do kterýho všechny zapojila, prodej vlastnoručně dělanejch doutníků...Tak sem začal bejt trochu vyklepanej co ještě nevím a jak asi svý ženě vysvětlím že mám okno dva a půl roku  ....
Nechcu vědět co na to Freud, Jung a JAn Tlaskač...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Libor 21

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so leden 07, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
jako ja miluju sny kdyz se ti zda neco fakt super a parkrat semne uz stalo ze sem se probudil a smal se to je hustarna:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Fenix
|
Zaslal: so leden 07, 2006 6:21 pm Předmět: |
|
|
No mě se zase zda-jí sny, takové, které se pak do detailu splní. Je to dost neuvěřitelný, ale věřte:)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so leden 07, 2006 6:25 pm Předmět: |
|
|
tak to ja doufam ze to co se mne posledni dobou zda ze se nesplni...posledni dobou sny na picu a kazdy rano se probudim upne psych v riti..
chtelo by tu nocni kosili jak mnel Krecek:D
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so leden 07, 2006 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Fenix napsal: | | No mě se zase zda-jí sny, takové, které se pak do detailu splní. Je to dost neuvěřitelný, ale věřte:) | Mně se to doufám nesplní, nic proti vodce nebo manželství nemám, ale rád bych si to pak pamatoval ...
A včera se mi zdálo že mi cigáni nějací nabulíkovali že končí svět a můžu s nima odjet do jiný dimenze a tam s nima žít, tak sem to řek pár kamošům a oni jeli taky, sem se balil a najednou vidím jak kamoši už byli v buse a já tam šel že jedna ta cigánka jim bere peněženky z bund co si nechali v šatně, protože stejně nebudou ty peníze v jiný dimenzi potřebovat...tak sem celej zoufalej na ně řval ať vystoupí že to je podvod, ale oni to už nepobrali a odjeli a pak sem zjistil že si je jen odvezli do nějaký cigánský vesnice kde jim dohodili svoje holky jako manželky pže měli málo chlapů a blbě se množili...
To bylo už taky hodně přitažený za vlasy .
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so leden 07, 2006 6:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: so leden 07, 2006 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ty vole to neni mozny to je tak ujety  Nejhorsi je kdyz ve snu chcipnu a probudim se se studenym potem  stalo se vam to uz? Me uz zastrelili a snad sem ze strechy _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
monkeey

|
Zaslal: so leden 07, 2006 7:58 pm Předmět: |
|
|
Ja vetsinou padam ze skali ale nez dopadnu tak se vetsinou probudim proste nevidrzim a radsi se proberu! Jo a taky se mi zdalo ze me sejmuli ale to sem byl fakt propocenej a musel sem si jit na cigo! _________________ ---zde mohla byt vase reklama---
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
|
| nahoru |
|
 |
11Mito

|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: so leden 07, 2006 8:29 pm Předmět: |
|
|
To me se zdalo, ze byla v republice obcanska valka a ja s kamosema sme v ni bojovali a voni to jeden po druhym koupili az sem zustal jenom ja a pak sem se probudil uplne spocenej a byl sem strasne unavenej a celej den stal zahovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: so leden 07, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|