|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolikrát tejdně chodíte do posilovny? |
| 2x |
|
3% |
[ 4 ] |
| 3x |
|
47% |
[ 52 ] |
| 4x |
|
33% |
[ 37 ] |
| 5x |
|
15% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 110 |
|
| Autor |
Zpráva |
Martini

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej1

|
Zaslal: čt listopad 06, 2003 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Martini napsal: | Jak to delate? Ja jsem chodil 4x tejdne do posilky a 1x tejdne na plavani (kondicni, ale zahul:-) .. A po 3 tejdnech jsem byl pretrenovanej jak pes, proste brutalni unava porad, asi to znate. Tak uz chodim jen 3x a 1x plavani a je to OK :) |
Z toho si nic nedělej, asi závisí na každém, jak mu to funguje. Já teď jezdím jenom 2x týdně tak 1,5 hodiny, jednak nemám čas jít víckrát, a taky, když du víckrát, tak jsem přetrénovanej. Vyhovuje mi to a zatím to funguje, takže nemám důvod to měnit.
Pak znám kluka (začátečník - tak 3 měsíce), co chodí každý den, tělo odjede minimálně 2x týdně, je naprosto nadšenej a roste přímo před očima. Ale to je fakt nadšenec... a taky mu to asi takhle nepůjde pořád, i když bych mu to přál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
Zaslal: st listopad 12, 2003 9:21 pm Předmět: |
|
|
já jedu 2+1 a ještě k tomu každé ráno 45 min kolo, to je tak to je celkem 11-12x do týdne  . Celé tělo procvičím za 3 tréninky.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulťas
|
Zaslal: čt listopad 13, 2003 7:17 pm Předmět: |
|
|
můžete mě někdo říct jak mám hlasovat????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jinak chodim jeden tejden 3x a další 4x
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: čt listopad 13, 2003 9:16 pm Předmět: |
|
|
Tady jde o to, jaký ten člověk má priority!!!!!Jestli chceš vítězit na soutěžích, tak Tě asi 3 tréninky nespasej  .Ale jestli to nebereš nějak moc vážně, tak nemá cenu někde 6krát do týdne blbnout  .
Měj se
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá listopad 21, 2003 7:42 am Předmět: |
|
|
| kulťas napsal: | můžete mě někdo říct jak mám hlasovat????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jinak chodim jeden tejden 3x a další 4x |
Vyděl všechny treninky za měsíc počtem týdnů a vyjde Ti průměr ,přidej 2 a je to .
|
|
| nahoru |
|
 |
hikeen
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|