|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
Zaslal: po březen 20, 2006 8:47 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, mam prave na DVD Saw2, ma cenu na to koukat kdyz jsem nevidel Saw1?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: po březen 20, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 20, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | nema,oboji je sracka:) |
sracka ses tak mozna ty ..
Myslim ze to ma cenu, dej pochopis i bez 1... doporucuju _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
pAprad
|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
| serpent napsal: | | vcera som videl The Green Mile, starsi film ale very good podla mna | nemate na to niekto odkaz ??? lebo aj spoluziak mi vravel ze je to celkom dobry film budte taky dobryyyyyyyyyyyyyyyyyy a uploadnite mi to pls na www.sednspace.com _________________ TeSToSTeRoNe-NaTioN !!
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Topděfka napsal: | | nema,oboji je sracka:) |
sracka ses tak mozna ty ..
Myslim ze to ma cenu, dej pochopis i bez 1... doporucuju |
no no no,snad sem zas tak moc neřek...příště si vyberu něco co neznáš ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:38 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne to cenu ma. Docela se tam vyklada i o tom borcovi proc takove veci dela. A Zaver filmu mazec nejvetsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Rozhodne to cenu ma. Docela se tam vyklada i o tom borcovi proc takove veci dela. A Zaver filmu mazec nejvetsi. |
ten zaver sem totalne necekal a to se mi na tom filmu neskutecne libi.. protoze u spousty filmu se da predpovidat co se bude dit a jak to skonci, tady ne...
Defka: skuz takovej film najit :)) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: po březen 20, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem to tu uz psal. Minuly tyden jsem se dival na film Siryana nebo Syriana. Podle obsazeni v tom filmu a traileru jsem cekal dobrej film. A byl jsem jen jeden z mala lidi co neodesli z kina pred koncem. Jinak tento tyden jsem se dival na Big mommas house 2 a Pink panter. To jsem se hodne pobavil. Skoda jen ze jsem zastance staryho pantera. Jinak na odreagovani jsou to ok filmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: po březen 20, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
tet sem byl na Land of Dead , kdo má rád zombíky tak doporučuju _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po březen 20, 2006 11:38 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem videl to Saw2. Moje dojmy jsou asi takovy ze je to hodne slabej film, ani jednou jsem se nelekl, nechutny krvavy sceny taky zadny. A celkovej napad nic moc, nic originalniho. Obycejnej slabsi thriller. Korunu tomu nasadila moje draha zena kdyz asi v pulce filmu rekla ze "ten starej ma spojence mezi tema lidma co sou tam zavreny". Navic jsem fandil tomu namakanymu co hral v Italske loupezi, takze taky nic. No nevim, fakt se me to nelibilo, zadny prisery, nikde nic, ani psychotriller to neni poradnej.
Mozna to muze byt tim ze jsem nevidel Saw1, ale pochybuju. To uz Kostka byla lepsi, a podobna. Cela s JLoje dobrej film, Vymitac dabla, Kruh2.. Ale tohle teda bullshit celkem. Ale sem rad ze sem to videl, hodne se o tom mluvilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: po březen 20, 2006 11:49 pm Předmět: |
|
|
Z tech filmu je celkem jasny ze mas rad asi spis Sci-fi. Samozrejme vec nazoru. Mne se ten film libil dost nekomu zase vubec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út březen 21, 2006 12:06 am Předmět: |
|
|
To je jasny, prece skoro co clovek to nazor, na cokoliv. Scifi je prave zanr kterej nemam rad vubec. Myslim takovy to vylozene Scifi, dneska uz jsou skoro v kazdym filmu specialni efekty atd. Nemam rad filmy z daleke budoucnosti, coz casto Scifi jsou. Ale treba I, Robot je scifi ale dobry. Mam pocit ze dneska se strasne moc prolinaji filmovy zanry a to se me moc nelibi. Pro me jsou zakladem horroru ty "lekacky" a prisery atd..i treba Kruh. Horor nemusi byt krvak, treba Texas masakr neni horor ale krvak. To Saw je proste jen takovej nic moc thriller. Cela byla podle me docela dobrej horor, super namet, pekny sceny (s tim konem atd). Priste se podivam na 3:15, tak uvidim. V Saw2 bylo dobry jak si ta holka zasekla ty ruce a nemohla zpatky,to me pripomnelo jak sem si jako malej zasekl prst v pasti na krtky (kdo tu past videl, tak vi)  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út březen 21, 2006 5:26 am Předmět: |
|
|
namiesto 3.15 radsej pozri Skeleton key-to je dobry horor _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út březen 21, 2006 6:28 am Předmět: |
|
|
Mas docela zajimavy nazory co se filmu tyce...
Saw je vylozene psycho triller, vubec mi nevadilo ze sem se u toho filmu nelekal, ani u 1 to tak nebylo, jenom jedna scena jak ten koren chodi po byte a furt foti tim fotakem, aby ten byt osvetlil bleskem a jak na nej vybafne ten parchant...
u Saw 2 byla pouzita klasika viz. vyvrazdovacka, ovsem pojata jako boj o preziti, ktera skonci uplne jinak nez by se normalne dalo cekat v americkych filmech - koren vsechny pozabiji, ziska kod a dostane se ven.. nerikam ze Saw byl dokonaly film, ovsem ode me by dostal tak 85%, diky originalnimu nametu jak 1,tak i 2, ktera byla lehce upravenym pokracovanim stejneho testa.. uz se tesim na 3, sem zvedavy co s tim provedou..
Ale rikat ze Kostka byla lepsi, no tak to vubec... namet originalni, akorat to byly filmy o hovne skoro, vsechny 3 dily..
Jestli neresis jestli je ten film dobrej, ale zajimaji te lekacky, tak doporucuju tech 3:15, ten film je totalni americka hovadina, ale na strach dobry..
Kruh 2 to stejny.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: út březen 21, 2006 11:49 am Předmět: |
|
|
Je to vazne vec nazoru. Podle me byla treba hovadina zahada blairwitch. A kolik lidi si to pochvalovalo. Kruh se mi taky nelibil. Prislo mi to padly na hlavu. Ale samozrejme jen muj nazor. Kostku jsem videl vsechny tri dily a nebylo to spatne. Ale v podsttae slo divakovi asi jen o to aby zjistil, co kostka vlastne je.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|