Kolik vážíte?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolik vážíte?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Kolik vážíte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vaše váha?
Do 50kg - ženy
0%
 0%  [ 0 ]
Do 57kg - ženy
2%
 2%  [ 6 ]
Do 65kg - ženy
2%
 2%  [ 6 ]
nad 65kg - ženy
1%
 1%  [ 4 ]
do75kg - muži
9%
 9%  [ 26 ]
do 82kg - muži
14%
 14%  [ 39 ]
do 90kg - muži
23%
 23%  [ 61 ]
do 96kg - muži
14%
 14%  [ 39 ]
do 102kg - muži
7%
 7%  [ 19 ]
nad 102kg - muži
23%
 23%  [ 61 ]
Celkem hlasů : 261

Autor Zpráva
Bucci

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2003 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:
A co takhle Hruďas?
Má tady někdo přes 140 - max nádech + cokoli ?

já....teda přes max nádech, tričko, svetr, 2. svetr, zimní bunda a 2 flašky (pod každou rukou jedna)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
snoopy

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2003 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:
A co takhle Hruďas?
Má tady někdo přes 140 - max nádech + cokoli ?

... tom-prasa urcite .)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
TOM-PRASAK

PříspěvekZaslal: st prosinec 10, 2003 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TAK TAK ALE JE TO TAM ... KRUCI MUSIM S TIM NECO UDELAT
Arnie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2003 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak koukám, tak tady jsou všichni Bejci hovadský , ale to jsem trochu odbočil, zajímalo by mě, když máte takovou váhu, nad těch 102kg, nemáte problémy, když běháte?Jak zvládáte třeba vyjití 60 schodů?Nepřipadáte si méně cení?Je jasný, že po objemový stránce ne, ale po té vytrvalostní?Chodíte na zábavy?A td...?Jak to všechno řešíte?To by mě fakt zajímalo, BYL BYCH RÁD ZA PRAVDU, TAKY BYCH NECHTĚL, ABY JSTE SE ZA TO STYDĚLI, ALE JE JASNÝ, ŽE KDYŽ NĚKDO MÁ TŘEBA 110KG, TAK UŽ ASI TO NENI TO, JAKO KDYŽ MĚL 85KG?NO?????BUDU RÁD ZA UPŘÍMNOST A NÉ SUCHÝ VTÍPKY, TAKY BYCH BYL RÁD ZA ÚČAST TÝKAJÍCÍCH SE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rimmer

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2003 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:
Jak koukám, tak tady jsou všichni Bejci hovadský , ale to jsem trochu odbočil, zajímalo by mě, když máte takovou váhu, nad těch 102kg, nemáte problémy, když běháte?Jak zvládáte třeba vyjití 60 schodů?Nepřipadáte si méně cení?Je jasný, že po objemový stránce ne, ale po té vytrvalostní?Chodíte na zábavy?A td...?Jak to všechno řešíte?To by mě fakt zajímalo, BYL BYCH RÁD ZA PRAVDU, TAKY BYCH NECHTĚL, ABY JSTE SE ZA TO STYDĚLI, ALE JE JASNÝ, ŽE KDYŽ NĚKDO MÁ TŘEBA 110KG, TAK UŽ ASI TO NENI TO, JAKO KDYŽ MĚL 85KG?NO?????BUDU RÁD ZA UPŘÍMNOST A NÉ SUCHÝ VTÍPKY, TAKY BYCH BYL RÁD ZA ÚČAST TÝKAJÍCÍCH SE

Kdyz jsem mel 115 tak kilometr za 3:45, 6 kilometru za 35 min. Ted fakt nevim, nemam potebu to zkouset. Ty si pripadas jako menecenny? Asi mas pravdu, radsi bych mel 70 kil, chodil na diskoteky a venkovske zabavy, hrozne se za to stydim .
Marcela

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2003 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si , že by váha kolem stovky nebo i něco nad byla nějakým handicapem . 110 kg Velmen např. docela dobře tančí u tyče .
LJ

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 12:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:
To je hodně mimo, skoro jako HL nebo krém na ruce. Budeš se divit:), ale pokud těch 100 kg není jenom tuk, což se tady nepředpokládá, tak se svaly a jejich budováním roste kondička a i možnosti, tudíž 100m možná neuběhneš tak rychle, ale 1km běžně na středoškolkách vyhrávajou týpci se stehnama z posilovny a ne jen běhání. A 60 schodů to je asi fór, sorry ale se svaly neztrácíš kontrolu nad tělem:). Logicky se 190cm a 110kg seš víc vpoho než u 160cm se stejnou váhou, ale myslíš si že by se někomu kvůli tomu že má o 10kg víc svalů než dřív zhoršila fyzička?! Ketsy.
Kika

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 3:48 am    Předmět: Je zima..."o) Odpovědět s citátem

...ja se splham k 60ti kilcum (na165cm) ze svych normalnich 55...cvicim furt stejne, jen vic sachariduju nez obvykle s tim, ze si nebudu kazit Vanoce. Jenze: zacinaj mi bejt tesny kalhoty a nebyvale mi mohutni hrudnik (k me nespokojenosti)-91cm! Byla sem teda vzdycky prsounek po babicce, ale ze bych se chtela vyprasit...navic mi zacinaj tucnacit boky, takze asi zaradim misto jednoho dne posilky vic aerobni aktivity a strecinku a vo tech Vanocich to nebudu prehanet. Sem totiz strasnej blazen do kesu vorisku-a to je muj vecnej boj "o). K memu velkemu prekvapeni moje okoli na moje "buclateni" reaguje velice kladne...sem zvedava co vam napisu po Vanocich
DrLift

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:

Behat nehodlam. Nemam to rad a nepotrebuju to. Kdyz mam pres 100kg citim se skvele. Pokud nejakym nedopatrenim zhubnu pod 100kg zacne mne bolet cele telo. Vaha mi zadne problemy nedela.
Daniel-James

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No je fakt, ze ted kdyz mam 126 tak se potim daleko vic nez kdyz jsem mel treba 110 coz je docela obtezujici, ale jinak v pohode. Schody jsou sice docela zahul na nohy, ale s behem zatim problemy nejsou, i kdyz jsem nejakou vytrvalost nezkousel.
Laduska

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

víc než kolik bych chtěla
Bucci

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Laduska napsal:

to by mě zajímalo, kolik bys chtěla, podle fotek
Laduska

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
Laduska napsal:

to by mě zajímalo, kolik bys chtěla, podle fotek

tolik, aby mi byly vidět svalíky na břiše, když je tak poctivě cvičim a aby moje nožky byly vyrýsovanější a hubenější než právě jsou.A taky tolik, aby byl vidět ten biceps a triceps, který se snažím zpevnit. Tak to by mi i stačilo .
Bucci

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestačilo....

ženská nebude nikdy spokojená, to je jak ta moje, nejdřív z 53kg na 49kg při vejšce 162 cm, a prej to bude dobrý, dneska řiká, že musí zpevnit zadek (ale jak, když je samá kost), břicho, a prorýsovat, aby vynikly svaly, až to bude, tak bude zase shazovat z 51.125 na 50.120 kg. A tal furt dokola......
Marcela

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2003 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bucci napsal:
nestačilo....

ženská nebude nikdy spokojená, to je jak ta moje, nejdřív z 53kg na 49kg při vejšce 162 cm, a prej to bude dobrý, dneska řiká, že musí zpevnit zadek (ale jak, když je samá kost), břicho, a prorýsovat, aby vynikly svaly, až to bude, tak bude zase shazovat z 51.125 na 50.120 kg. A tal furt dokola......

Tak na to bacha Bucci . Anorektičky nejsou přitažlivý . Conan ti určitě na požádání dodá pár exemplářů ze své fotogalerie . Těch 49 je tak akorát .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kolik vážíte? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: