|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elite

|
Zaslal: pá duben 08, 2005 8:39 pm Předmět: |
|
|
| astaldo napsal: | | Jirka napsal: | Většina z vás jste pokrytci, kteří by udělali totéž jako ti kluci.
Akorát se tady tváříte kryticky.
Stačí si číst vaše příspěvky a otázky .
Hlavně abych měl svaly co nejrychleji a bez námahy ! Co mám do sebe cpát ???? |
nevim co tim chtel basnik rici, ale pripada mi, ze mas obcas spatne dny (viz. ta nedavna kritika fotek uzivatelu) |
asi si obcas Jirka spomenie na tie mlade ked suka stare mature a zavidi nam
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miguelito

|
Zaslal: pá duben 08, 2005 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Většina z vás jste pokrytci, kteří by udělali totéž jako ti kluci.
Akorát se tady tváříte kryticky.
Stačí si číst vaše příspěvky a otázky .
Hlavně abych měl svaly co nejrychleji a bez námahy ! Co mám do sebe cpát ???? |
QUOTUJU TVUJ PRISPEVEK JIRKO, ALE BUDU MLUVIT TROCHU OBECNE.
AD JEDNA - TY "HNUSNE" FOTKY - ANO, VZDYCKY SE NAJDOU NEJAKE EXTREMY. ALE VSICHNI NA TOM TAKHLE NEJSOU. JE SPOUSTA UZIVATELU SYNTHOLU (PROFICI), NA KTERYCH TO NEVYPADA ZASE AZ TAK HROZNE JAKO U GREGA VALENTINA. OVSEM SYNTHOL NESCHVALUJU, SAMOZREJME.
AD DVE - STRIE MA I MUJ KAMARAD, KTERY V ZIVOTE NA CINKU NESAHNUL.
AD TRI - JIRKO, TVOJE VYTKA - TA BY SEDELA U CLOVEKA, KTERY V ZIVOTE NIC NEVZAL, ALE OD CLOVEKA, KTERY UZ SE BOBKUM "ODDAVA" NEJAKYCH 30 LET MI TO MOC POD FOUSY NEJDE. BTW. CO TE MOTIVUJE K TOMU BRAT JE VE TVYCH X? LETECH? A JESTLI SE NEPLETU TAK I PO SRDECNICH OBTIZICH? TO MI PRIJDE PONEKUD HAZARDNI... POZOR - NEODSUZUJU TE, JEN SE PTAM... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá duben 08, 2005 9:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jo.
1.musím být v práci až do rána a tak se budu s váma hádat , než půjdete do postele.
2.nikdo z vás mne nenaštval , čtu vás všechny pozorně a dělám si v hlavě úsudky jednotlivě , i globálně . ( bývalý trenér mládeže a pedagog.)3.občas některým nevěřím , jelikož , když je někdo náctiletý , tak rád přehání , či se tak trochu přetvařuje. Ale nemyslím to zle , jelikož jsem byl taky takový. Tak to prostě je.
4.zamyslel jsem se a představil jsem si svoje začátky a řekl jsem si : co kdyby ti někdo ten synthol nabídl ? Třeba jen do bicepsů ? Jenom trochu ?
A pak jsem si uvědomil , že si nejsem jistý zda bych tenkrát odolal !
5.bavíme se samozřejmě pouze o malém množství a hlavně o těch mladých chlapcích vyfocených na začátku.
6. většina z vás tady na tomto fóru jsou prima kluci a dřou jak barevní.Ale samozřejmě nejste všichni stejní , dokonce se myslím, že někteří vůbec necvičí a přesto sem přispívají, či si krátí čas u počítače.
7. Z mých zkušeností , vím , že se hodně kluků v - nácti nadchlo pro nějaký sport a jak zjistili, že to nejde tak rychle , jak si představovali, tak se na to vykašlali. Ale to je normální.
8. Měl jsem 6 let pauzu na cvičení a AS když jsem dělal profi trenéra a po večerech jsem studoval vysokou školu + rodina.
9.Srdíčko jako zvon, ale mám bolavá kolena a lokty a ramena. Trénuji celý rok, ale jenom v době , kdy si vezmu pár injekcí ( 3 měsíce) , tak mne při trénování nic nebolí. Tak že 9 měsíců v roce sykám bolestí u benče na blbých 100kg, u dřepů končících na 135 atd... Občas nemohu dělat bradla, občas hrazdu , někdy už nevím co trénovat a tak strašně bych chtěl cvičit . Nakonec jsem rád , že si dám na stacionární kolo , nebo něco podobného.
10.Pro mne je 10 x Sustanonu , nebo Supr , nebo Deca Durabolin lék !
11. Samozřejmě je mi líto že, jsem starý, ale nejsem zapšklý, jsem pouze kritický a v kolektivu oblíbený. Nemůžete čekat, že vás budu pořád chválit. Dostat vás některé jako trenér do ruky, to byste koukali.
11. ale vy jste tak hodně kritičtí , někdy až žasnu jak kritizujete jiné sportovce , závodníky, spěváky .........prostě jiné obory a jednotlivce a přitom jste ještě nic nedokázali. Já si to mohu lajznot, já jsem již něco dokázal. Tímto neoslovuji přeborníky republiky , či jiné mistry různých oborů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Missues
|
Zaslal: so duben 09, 2005 10:36 am Předmět: |
|
|
Ta poslední sada fotek podle mě nemá s kulturistikou nic moc společného.
Myslím si, že se jedná o nějaké "vyjímky" - hodně špatná genetika apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: ne květen 14, 2006 4:02 pm Předmět: |
|
|
TO jo tyhle strie musí vzniknout díky nějaké kožní nemoci.Ale tyhle syntholový idioty nepochopim dokud se synthol používá pro zlepšení symetrie jako v profi kulturistice ( i když..) je to v pořádku ale když se najde imbecil typu Greg a všude tu nádheru vystavuje nemůžete se divit názoru veřejnosti na AS a zdraví nemaj potuchy o tom že to je kýbl oleje,nebejt těhdle idiotů mohl by bejt tenhle sport branej trochu líp.
Naposledy upravil Aceevil dne ne květen 14, 2006 4:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
status_quo
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Aceevil napsal: | | TO jo tyhle strie musí vzniknout díky nějaké kožní nemoci.Ale tyhle syntholový idioty nepochopim dokud se synthol používá pro zlepšení symetrie jako v profi kulturistice ( i když..) je to v pořádku ale když se najde imbecil typu Greg a všude tu nádheru vystavuje nemůžete se divit názoru veřejnosti na AS a zdraví nemaj potuchy o tom že to je kýbl oleje,nebejt těhdle idiotů mohl by bejt tenhle sport branej trochu líp. |
Já sám za sebe můžu říct že mi to nepřipadá zrovna OK ani když to má bejt jak ty řikáš pro zlepšení symetrie. Prostě si myslim že tohle je špatnej směr. Nefandim ani AS ale rozhodně k tomu mam větší pochopení tam je to alespoň spojený s funkcí. _________________ Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž. Pak kousej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aceevil

|
Zaslal: ne květen 14, 2006 8:46 pm Předmět: |
|
|
No jo tak na tohle má každej svuj názor ale AS tu jsou a pokud nikdo chce uspět pak asi nemáš na vybrabnou.Nevim mě osobně AS nevadí i když profi kulturistika je asi dál něž si dovedu představit všechno má svuj strop.Ale synthol taky neuznávam ale rozhodně ho pochopim pokud se použije ke zlepšení symetrie a ne pro nemocný lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne květen 14, 2006 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Aceevil napsal: | | No jo tak na tohle má každej svuj názor ale AS tu jsou a pokud nikdo chce uspět pak asi nemáš na vybrabnou.Nevim mě osobně AS nevadí i když profi kulturistika je asi dál něž si dovedu představit všechno má svuj strop.Ale synthol taky neuznávam ale rozhodně ho pochopim pokud se použije ke zlepšení symetrie a ne pro nemocný lidi. |
a umělý kozy ti nevaděj???
Co je vám dopíči do nich? Proč jim nadáváte?Pro mě je kretén člověk, který uhodí ženu a třeba se někdo takový najde i tady na foru, ať si támhle někdo píchá synthol, když je zakomplexovaný...
|
|
| nahoru |
|
 |
status_quo
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
Co je vám dopíči do nich? Proč jim nadáváte?Pro mě je kretén člověk, který uhodí ženu a třeba se někdo takový najde i tady na foru, ať si támhle někdo píchá synthol, když je zakomplexovaný... |
Nevim co se rozčiluješ? mam takovej pocit že říct co si myslim snad můžu o tom koneckonců asi tenhle topic je... umělý kozy jak ty píšeš nemusim až tak úplně pokud to ta holka má udělaný vkusně a úměrně k tělu... v čem je zásadní rozdíl silikonů proti vpichování oleje do svalu asi tušíš...
to že chlap co bije ženskou je debil je pravda ale nechápu proč to stavíš do roviny že pokud to neni to nejhorší co existuje je to dobrý tak to neni...
ale máš pravdu že je to jejich věc.. jen si pak dej bacha abys někde neprohlásil o někom že je tlustý prase nebo naopak jak z koncentráku seš tim pádem hned vedle všech těch co tu napíšou že ti na začátku sou dementi... _________________ Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž. Pak kousej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
asi tak freimene,souhlasim, navic je uzasne "zabavny" cist donekonecna na pravym sloupci na hlavni strance topic: syntholovi hovada,syntholovi kreteni........ ze vas to jeste bavi..
Proste sou to lidi do jiste miry ujeti, zrovna jako spousta jinych,ujetych zas jinym smerem,ale proc se v tom utapet?? nebo je to nejaka forma onanie?
Doufam ze jednou tohle forum bude plny odzhora az dolu synthol topicama
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Batul napsal: | | Hmm, ty poslední fotky nevypadají, že by to bylo ze sportu. |
A zcoho myslis ze su?Z pecenia buchiet? _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
status_quo
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 9:49 pm Předmět: |
|
|
spíš bych to viděl na nějakej vrozenej defekt syntézy kolagenu nebo elastinu _________________ Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž. Pak kousej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne květen 14, 2006 10:16 pm Předmět: |
|
|
| status_quo napsal: | | Freimen napsal: |
Co je vám dopíči do nich? Proč jim nadáváte?Pro mě je kretén člověk, který uhodí ženu a třeba se někdo takový najde i tady na foru, ať si támhle někdo píchá synthol, když je zakomplexovaný... |
Nevim co se rozčiluješ? mam takovej pocit že říct co si myslim snad můžu o tom koneckonců asi tenhle topic je... umělý kozy jak ty píšeš nemusim až tak úplně pokud to ta holka má udělaný vkusně a úměrně k tělu... v čem je zásadní rozdíl silikonů proti vpichování oleje do svalu asi tušíš...
to že chlap co bije ženskou je debil je pravda ale nechápu proč to stavíš do roviny že pokud to neni to nejhorší co existuje je to dobrý tak to neni...
ale máš pravdu že je to jejich věc.. jen si pak dej bacha abys někde neprohlásil o někom že je tlustý prase nebo naopak jak z koncentráku seš tim pádem hned vedle všech těch co tu napíšou že ti na začátku sou dementi... |
ale safra, vždyť to jsou pořád dokola jen samé nadávky, já taky nepíšu, že ty ženské co si nechají udělat sedmičky kozy a pak se fotí na pláži jsou píči, kundy a krávy...taky mají prsa neúměrně větší než zbytek těla, ale přesto přece nemůžeš o cizím člověku napsat několik stránek nadávek...
|
|
| nahoru |
|
 |
status_quo
|
Zaslal: ne květen 14, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|
[quote="Freimenale safra, vždyť to jsou pořád dokola jen samé nadávky, já taky nepíšu, že ty ženské co si nechají udělat sedmičky kozy a pak se fotí na pláži jsou píči, kundy a krávy...taky mají prsa neúměrně větší než zbytek těla, ale přesto přece nemůžeš o cizím člověku napsat několik stránek nadávek...  [/quote]
ok peace... všeobecně nadávky spíš vynechat _________________ Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž. Pak kousej.
|
|
| nahoru |
|
 |
skmurphy
|
Zaslal: ne červen 04, 2006 3:43 pm Předmět: |
|
|
by ma zaujimalo ci ten synthol aj neaku tu silu dodava alebo iba toho ducha ze ked ma vacsia svaly tak je silnejsi ? Nekde v bare sekaju machrov a staci mu dve na nos a lezi so syntholom na zemy a nebude sa dokazat ani zdvihnut.. chlapci naco to je dobre..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|