|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vaše váha? |
| Do 50kg - ženy |
|
0% |
[ 0 ] |
| Do 57kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| Do 65kg - ženy |
|
2% |
[ 6 ] |
| nad 65kg - ženy |
|
1% |
[ 4 ] |
| do75kg - muži |
|
9% |
[ 26 ] |
| do 82kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 90kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
| do 96kg - muži |
|
14% |
[ 39 ] |
| do 102kg - muži |
|
7% |
[ 19 ] |
| nad 102kg - muži |
|
23% |
[ 61 ] |
|
| Celkem hlasů : 261 |
|
| Autor |
Zpráva |
Bucci

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | Bucci napsal: | nestačilo....
ženská nebude nikdy spokojená, to je jak ta moje, nejdřív z 53kg na 49kg při vejšce 162 cm, a prej to bude dobrý, dneska řiká, že musí zpevnit zadek (ale jak, když je samá kost), břicho, a prorýsovat, aby vynikly svaly, až to bude, tak bude zase shazovat z 51.125 na 50.120 kg. A tal furt dokola...... |
Tak na to bacha Bucci . Anorektičky nejsou přitažlivý . Conan ti určitě na požádání dodá pár exemplářů ze své fotogalerie . Těch 49 je tak akorát . |
neboj Conanovy fotky anorektiček jsem viděl, a je to jednym slovem hnusfialovej,
přítelkyni se snažim usměrňovat ve váze - ale slíbila, že pod 49 nepůjde (kostry fakt nemusim), ale poslední dobou se mnou chodí cvičit a zpevňuje a pracuje na sobě, a docela jí to jde, i když je pravda, že beze mě by byla akorát hodinu na kole nebo stepperu, a nebo roznožování a snožování,..... , ale po cca týdenní při pochopila, že musí cvičit jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | | Arnie napsal: | Jak koukám, tak tady jsou všichni Bejci hovadský , ale to jsem trochu odbočil, zajímalo by mě, když máte takovou váhu, nad těch 102kg, nemáte problémy, když běháte?Jak zvládáte třeba vyjití 60 schodů?Nepřipadáte si méně cení?Je jasný, že po objemový stránce ne, ale po té vytrvalostní?Chodíte na zábavy?A td...?Jak to všechno řešíte?To by mě fakt zajímalo, BYL BYCH RÁD ZA PRAVDU, TAKY BYCH NECHTĚL, ABY JSTE SE ZA TO STYDĚLI, ALE JE JASNÝ, ŽE KDYŽ NĚKDO MÁ TŘEBA 110KG, TAK UŽ ASI TO NENI TO, JAKO KDYŽ MĚL 85KG?NO?????BUDU RÁD ZA UPŘÍMNOST A NÉ SUCHÝ VTÍPKY, TAKY BYCH BYL RÁD ZA ÚČAST TÝKAJÍCÍCH SE |
Kdyz jsem mel 115 tak kilometr za 3:45, 6 kilometru za 35 min. Ted fakt nevim, nemam potebu to zkouset. Ty si pripadas jako menecenny? Asi mas pravdu, radsi bych mel 70 kil, chodil na diskoteky a venkovske zabavy, hrozne se za to stydim . |
Nepřipadám, zajímal mě názory jiných, ale když je takle tělo zatížené, tak má větší sklon k větší únavě, ale je fakt, že kvalitní stravou se tomu dá předejít, ale je to trochu těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 6:30 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Arnie napsal: | Jak koukám, tak tady jsou všichni Bejci hovadský , ale to jsem trochu odbočil, zajímalo by mě, když máte takovou váhu, nad těch 102kg, nemáte problémy, když běháte?Jak zvládáte třeba vyjití 60 schodů?Nepřipadáte si méně cení?Je jasný, že po objemový stránce ne, ale po té vytrvalostní?Chodíte na zábavy?A td...?Jak to všechno řešíte?To by mě fakt zajímalo, BYL BYCH RÁD ZA PRAVDU, TAKY BYCH NECHTĚL, ABY JSTE SE ZA TO STYDĚLI, ALE JE JASNÝ, ŽE KDYŽ NĚKDO MÁ TŘEBA 110KG, TAK UŽ ASI TO NENI TO, JAKO KDYŽ MĚL 85KG?NO?????BUDU RÁD ZA UPŘÍMNOST A NÉ SUCHÝ VTÍPKY, TAKY BYCH BYL RÁD ZA ÚČAST TÝKAJÍCÍCH SE | To je hodně mimo, skoro jako HL nebo krém na ruce. Budeš se divit:), ale pokud těch 100 kg není jenom tuk, což se tady nepředpokládá, tak se svaly a jejich budováním roste kondička a i možnosti, tudíž 100m možná neuběhneš tak rychle, ale 1km běžně na středoškolkách vyhrávajou týpci se stehnama z posilovny a ne jen běhání. A 60 schodů to je asi fór, sorry ale se svaly neztrácíš kontrolu nad tělem:). Logicky se 190cm a 110kg seš víc vpoho než u 160cm se stejnou váhou, ale myslíš si že by se někomu kvůli tomu že má o 10kg víc svalů než dřív zhoršila fyzička?! Ketsy. |
No, tak ses projevil, to je tvůj boj, ale asi si to tak dobře nepochopil, je jasný, že běžci a sprinteři bejčej, ale nemaj svalovou nadváhu+nějakej tuk 35 - 45kg.
Taky 190cm na 110kg je trochu z cesty, tím se nechci nikoho dotknout, ale na tuto víšku by to bylo třeba 125 - 135kg, pochopil?
Když vidim třeba ty 140kg hovada z Olympie, co sotva choděj, tak to asi nebude tak z cesty, nebo na to zas něco vymyslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Kika
|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 10:29 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | Bucci napsal: | nestačilo....
ženská nebude nikdy spokojená, to je jak ta moje, nejdřív z 53kg na 49kg při vejšce 162 cm, a prej to bude dobrý, dneska řiká, že musí zpevnit zadek (ale jak, když je samá kost), břicho, a prorýsovat, aby vynikly svaly, až to bude, tak bude zase shazovat z 51.125 na 50.120 kg. A tal furt dokola...... |
Tak na to bacha Bucci . Anorektičky nejsou přitažlivý . Conan ti určitě na požádání dodá pár exemplářů ze své fotogalerie . Těch 49 je tak akorát . |
Teda nechci tady nějak chytračit, ale na 162cm vejšky vážit 49kg, se mi zdá spíš vo nemoci, než o posilovně... Já když spadnu občas na 53, známý se mě na potkání ptaj, jetli nejsem marod! Nehledě na to, že jde fyzička ruku v ruce se sílou při těch kilech do hajzlu...! *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 10:37 pm Předmět: |
|
|
Nojo ja mam tech 190 a 110kg a je to fajn ,ale ta cesta je moc dlouha a kdyz jsem zacinal skoro s touhle vyskou a mel 69kg tak jsem si prdstavoval jak budu velkej pri metraku a je to vsechno jinak...cesta je dlouha a draha... _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: po prosinec 15, 2003 10:55 pm Předmět: |
|
|
Arnie, pripada mi tvuj dotaz znacne jalovy. Ze sprinteri nemaji svalovou nadvahu? Kolik myslis ze vazil Ben Johnson? 72 kg?
To ze nekdo nema svalovou vytrvalost nemusi souviset s svalovou nadvahou. Ale spis s podilem rychlych a pomalych vlaken. Ale to asi vis.
|
|
| nahoru |
|
 |
fedor

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 2:28 am Předmět: |
|
|
tak myslim ze ktejto teme by som mohol nieco napisat...
mytus cislo 1:
je jedno ci su to svali alebo sadlo, 140kilovy coleman bude mat asi taku kondicku (vytrvalostnu) jak 140kilovy tltstoch. a o to horsie je to v sypacke, ked ma clovek natahane 10kilo vody, a rychlo pribera, atd...
mytus cislo 2:
hranica pri ktorej to je u nakeho cloveka uz "nezdrava" nadvaha je individualna.. niekdo ma problem pri 90kilach, niekdo fici vpohode pri 150 kilach.. presne viem jak som sa citil pri 120kilach a +130kilach v podobnej sypacke a bol tam dost poctatny rozdiel.. do 120kilo som nemal ziadne vyrazne problemy, iste by som nezabehol maraton atd., ale tlak vpohode, atd.
neni to tak dawno co som mal tlak 150-170/110 pri +130kg. dneska mam 115kilo a tlak napr. dnes rano 115/68.
pre tych co si zakladaju na vahe a chcu byt ozruty ozrutne (aj ja som chcel), snad len par doporuceni:
1. skor ci neskor, kazdi raz splaskne.. ked som zhadoval ztych 130 na 110, co som prvy tyzden zhodil 10kilo.. a to tak ze hladovkou a "turami", ten pocit bol ozaj zly.. kazde kilo, za ktore som drel neviem kolko, som ZA DEN splachoval do hajzlu.. sice nevadilo mi to az tak, ked mi pani doktorka vypravala ze ma kludne moze jebnut, ale velmi rychlo som musel zabudnut na to ze bude zomna este naka aspon trocha ozruta..
dokonca som musel ratat stym ze si uz ani moc nezacvicim a to mi fakt ze par krat nechybalo vela aby som sa nerozplakal jak maly chlapec.
zhruba te 3 tyzdne co som zhadzoval, hlavne prvy, bol asi najhorsi v mojom zivote mozem povedat. (nezeby mi vadila ta dieta, ale trebarz moment, ked som si nameral ten "mierne zvyseny" tlak atd.. tak to su trocha ine soky)
postupne som si zacal zvykat na to jak vypadam a ani mi to potom uz ani tak nevadilo (clovek si zvykne), co mi akorat robilo docela problemy, ked som sa po mesiaci vratil doposilovne a kazdi sa ma pytal co sa mi stalo ze je zomna polovica, atd.. ale aj na to si clovek postupne zvykne.. nehovorim ze som naceny ztoho jak teraz vypadam alebo ze obcas ked uvidim naku poradnu zrudu ze nemam chut poradne pribrat, ale hlavne ze mozem cvicit..
co ma trapilo mozno este viacej bola sila, ked som sa vratil do posilovne (aspon ze som sa vratil, ratal som ztym ze uz posilovna premna skoncila totalne), tak mi maximalky drep+mrtvola klesli zhruba o 100kilo.. clovek dre za kazdy gram na cinke, male zadarenie a je o x rokov spatky.
na to treba hodne silnu volu nevysrat sa nato, pametam si odnas par hovad co splaskli, a viem ze jeden napr. sa pokusal este nieco cvicit, po asi mesiaci parodie to vzdal, resp. uz som ho v nasej posilovni nevidel (ked sa vratil splasknuty som ho ani nespoznal do ksichtu (to ako vazne), pochvili az som si to uvedomil ze je to on a zacal som sa smiat.. to jak keby coleman mal 70kilo, nieco neuveritelne..)
takze rada cislo jedna je racej sa pripravovat na to ze to vsetko pojde jedneho dna dohajzlu...
2. zo zdravotneho hladiska odporucam aspon 4 veci:
- naku skoro-aerobnu aktivitu, tym nemyslim behat alebo nieco, kludne staci rychla chodza. trebarz 20 min denne. ja som si milion nasobne zlepsil kondicku len tym ze som vencil psa a vlacil nakup z obchodu pesi.. (mam to dokopca, takze aj cesta hore sa mi celkom rata.. )
- tlakomer.. obycajny digitalny smejd ma vysel zhruba 2litre (nepametam presne).. ono ked raz ma clovek nizky tlak, neznamena ze za chvilu nemoze mat vysoky.. ja som zil v tom ze mam nizky tlak a aj som mal, ale to mi nezabranilo vtom ze som sa vypracoval na 170-150/110.. okrem toho ten tlakomer sa da dobre vyuzit aj na kontrolovanie pretrenovania, atd.. ale to uz je ina tema..
- aspon raz do roka zhadzovat. aspon 10 kilo.
- obcas aj vysadit..
idealne je zkombinovat obidve posledne veci, trebarz v lete (v horku) sa neda cvicit ani tak, tak vysadit, hodit dietu, zhodit aspon 10-15kilo a dat posilovni aspon na mesiac pokoj.. jak psychicky, tak fyzicky to rozhodne pomoze.. ono to potom ide vsetko lahko-rychlo naspet.. vkuse ist hore je zle, to ten tlak vyleti tak ci tak...
nechcem nikoho strasit, ale niekdo tu spominal nakeho 140kiloveho borca po infarkte v 25 rokoch, ja som sa tomu vyhol, mozno tesne, mozno vpohode, neviem, ale rozhodne to neni sci-fi..
okrem toho zakladat si na oztrutnosti je fakt picovina z prepacenim a aj ked som to chapal a bol tiez taky, dneska mi to je dost jedno.. tesim sa ze mozem cvicit, sila sa pomali vracia a ze vypadam jak sracka. no co.. koho to zajima..
zhruba tolko..
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 5:56 am Předmět: |
|
|
Fedor:vítej zpátky  ...a doufám,že u když je to zcela mimo topic,nikomu nebude vadit,že ti přeju hodně štěstí a radosti ze cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 4:31 pm Předmět: |
|
|
Fedor:  a nevy... se na to. Hodně štěstí _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 4:46 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | Fedor:vítej zpátky ...a doufám,že u když je to zcela mimo topic,nikomu nebude vadit,že ti přeju hodně štěstí a radosti ze cvičení. |
A zdraví Petko . Jinak také přeji Fedorovi vše nej . Je dobře , že se vrací .
|
|
| nahoru |
|
 |
Achtwan
|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 4:50 pm Předmět: |
|
|
Fedore, já sice neshazoval kvůli tlaku, ale poslední rok mě provázej samý zranění a když pak nemůžu cvičit, tak to ta váha letí dolu. Znám ten pocit, když jsi 2 měsíce v háji a hodí tě to o pár let nazpět. Dost často si řikám, že jsem si vybral blbej sport, protože je to strašně nevděčný. Sypačky, přežírání se, stojí to balík peněz a máš z toho sem tam dobrý pocit, kterej střídaj zase špatný pocity z toho, když to zrovna nejde, když vysadíš, atd. Kdybych se měl znova rozhodovat, co dělat za sport, tak vlítnu na thaibox. Nějakej čas jsem ho dělal a bavil mě a je to super sport, hodí se i v životě a hlavně se naučíš techniku a když si udržuješ kondičku a vyprdneš se na to třeba na 2 měsíce, tak tě to nehodí o 2 roky nazpět. Někdy přemýšlím o tom, jestli mi to všechno za to stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Laduska

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Bucci napsal: | nestačilo....
no jo, to je pravda, že by asi nestačilo :o)) člověk potřebuje nějakou hnací sílu ke cvičení a tou je převážně nespokojenost. Ale stejně snažit se budu furt. 49 kg na 162 je přesně hranice, níž bych nešla. já při výšce 165 (166 - podle toho jak se vyspím ) jsem měla i 48 kg a chrastila jsem jak chrastítko. Tehdy mi bylo 17 a já si připadala děsně přitažlivá, ale zajímavé je, že to bylo období, kdy o mě žádný mládenec ani nezavadil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Rimmer napsal: | Arnie, pripada mi tvuj dotaz znacne jalovy. Ze sprinteri nemaji svalovou nadvahu? Kolik myslis ze vazil Ben Johnson? 72 kg?
To ze nekdo nema svalovou vytrvalost nemusi souviset s svalovou nadvahou. Ale spis s podilem rychlych a pomalych vlaken. Ale to asi vis. |
Jasně, ale sprinteři nemaj kolem 120kg, nebo jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 11:11 pm Předmět: |
|
|
| fedor napsal: | tak myslim ze ktejto teme by som mohol nieco napisat...
mytus cislo 1:
je jedno ci su to svali alebo sadlo, 140kilovy coleman bude mat asi taku kondicku (vytrvalostnu) jak 140kilovy tltstoch. a o to horsie je to v sypacke, ked ma clovek natahane 10kilo vody, a rychlo pribera, atd...
mytus cislo 2:
hranica pri ktorej to je u nakeho cloveka uz "nezdrava" nadvaha je individualna.. niekdo ma problem pri 90kilach, niekdo fici vpohode pri 150 kilach.. presne viem jak som sa citil pri 120kilach a +130kilach v podobnej sypacke a bol tam dost poctatny rozdiel.. do 120kilo som nemal ziadne vyrazne problemy, iste by som nezabehol maraton atd., ale tlak vpohode, atd.
neni to tak dawno co som mal tlak 150-170/110 pri +130kg. dneska mam 115kilo a tlak napr. dnes rano 115/68.
pre tych co si zakladaju na vahe a chcu byt ozruty ozrutne (aj ja som chcel), snad len par doporuceni:
1. skor ci neskor, kazdi raz splaskne.. ked som zhadoval ztych 130 na 110, co som prvy tyzden zhodil 10kilo.. a to tak ze hladovkou a "turami", ten pocit bol ozaj zly.. kazde kilo, za ktore som drel neviem kolko, som ZA DEN splachoval do hajzlu.. sice nevadilo mi to az tak, ked mi pani doktorka vypravala ze ma kludne moze jebnut, ale velmi rychlo som musel zabudnut na to ze bude zomna este naka aspon trocha ozruta..
dokonca som musel ratat stym ze si uz ani moc nezacvicim a to mi fakt ze par krat nechybalo vela aby som sa nerozplakal jak maly chlapec.
zhruba te 3 tyzdne co som zhadzoval, hlavne prvy, bol asi najhorsi v mojom zivote mozem povedat. (nezeby mi vadila ta dieta, ale trebarz moment, ked som si nameral ten "mierne zvyseny" tlak atd.. tak to su trocha ine soky)
postupne som si zacal zvykat na to jak vypadam a ani mi to potom uz ani tak nevadilo (clovek si zvykne), co mi akorat robilo docela problemy, ked som sa po mesiaci vratil doposilovne a kazdi sa ma pytal co sa mi stalo ze je zomna polovica, atd.. ale aj na to si clovek postupne zvykne.. nehovorim ze som naceny ztoho jak teraz vypadam alebo ze obcas ked uvidim naku poradnu zrudu ze nemam chut poradne pribrat, ale hlavne ze mozem cvicit..
co ma trapilo mozno este viacej bola sila, ked som sa vratil do posilovne (aspon ze som sa vratil, ratal som ztym ze uz posilovna premna skoncila totalne), tak mi maximalky drep+mrtvola klesli zhruba o 100kilo.. clovek dre za kazdy gram na cinke, male zadarenie a je o x rokov spatky.
na to treba hodne silnu volu nevysrat sa nato, pametam si odnas par hovad co splaskli, a viem ze jeden napr. sa pokusal este nieco cvicit, po asi mesiaci parodie to vzdal, resp. uz som ho v nasej posilovni nevidel (ked sa vratil splasknuty som ho ani nespoznal do ksichtu (to ako vazne), pochvili az som si to uvedomil ze je to on a zacal som sa smiat.. to jak keby coleman mal 70kilo, nieco neuveritelne..)
takze rada cislo jedna je racej sa pripravovat na to ze to vsetko pojde jedneho dna dohajzlu...
2. zo zdravotneho hladiska odporucam aspon 4 veci:
- naku skoro-aerobnu aktivitu, tym nemyslim behat alebo nieco, kludne staci rychla chodza. trebarz 20 min denne. ja som si milion nasobne zlepsil kondicku len tym ze som vencil psa a vlacil nakup z obchodu pesi.. (mam to dokopca, takze aj cesta hore sa mi celkom rata.. )
- tlakomer.. obycajny digitalny smejd ma vysel zhruba 2litre (nepametam presne).. ono ked raz ma clovek nizky tlak, neznamena ze za chvilu nemoze mat vysoky.. ja som zil v tom ze mam nizky tlak a aj som mal, ale to mi nezabranilo vtom ze som sa vypracoval na 170-150/110.. okrem toho ten tlakomer sa da dobre vyuzit aj na kontrolovanie pretrenovania, atd.. ale to uz je ina tema..
- aspon raz do roka zhadzovat. aspon 10 kilo.
- obcas aj vysadit..
idealne je zkombinovat obidve posledne veci, trebarz v lete (v horku) sa neda cvicit ani tak, tak vysadit, hodit dietu, zhodit aspon 10-15kilo a dat posilovni aspon na mesiac pokoj.. jak psychicky, tak fyzicky to rozhodne pomoze.. ono to potom ide vsetko lahko-rychlo naspet.. vkuse ist hore je zle, to ten tlak vyleti tak ci tak...
nechcem nikoho strasit, ale niekdo tu spominal nakeho 140kiloveho borca po infarkte v 25 rokoch, ja som sa tomu vyhol, mozno tesne, mozno vpohode, neviem, ale rozhodne to neni sci-fi..
okrem toho zakladat si na oztrutnosti je fakt picovina z prepacenim a aj ked som to chapal a bol tiez taky, dneska mi to je dost jedno.. tesim sa ze mozem cvicit, sila sa pomali vracia a ze vypadam jak sracka. no co.. koho to zajima..
zhruba tolko.. |
Přesně
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: út prosinec 16, 2003 11:17 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Arnie napsal: | Jak koukám, tak tady jsou všichni Bejci hovadský , ale to jsem trochu odbočil, zajímalo by mě, když máte takovou váhu, nad těch 102kg, nemáte problémy, když běháte?Jak zvládáte třeba vyjití 60 schodů?Nepřipadáte si méně cení?Je jasný, že po objemový stránce ne, ale po té vytrvalostní?Chodíte na zábavy?A td...?Jak to všechno řešíte?To by mě fakt zajímalo, BYL BYCH RÁD ZA PRAVDU, TAKY BYCH NECHTĚL, ABY JSTE SE ZA TO STYDĚLI, ALE JE JASNÝ, ŽE KDYŽ NĚKDO MÁ TŘEBA 110KG, TAK UŽ ASI TO NENI TO, JAKO KDYŽ MĚL 85KG?NO?????BUDU RÁD ZA UPŘÍMNOST A NÉ SUCHÝ VTÍPKY, TAKY BYCH BYL RÁD ZA ÚČAST TÝKAJÍCÍCH SE | To je hodně mimo, skoro jako HL nebo krém na ruce. Budeš se divit:), ale pokud těch 100 kg není jenom tuk, což se tady nepředpokládá, tak se svaly a jejich budováním roste kondička a i možnosti, tudíž 100m možná neuběhneš tak rychle, ale 1km běžně na středoškolkách vyhrávajou týpci se stehnama z posilovny a ne jen běhání. A 60 schodů to je asi fór, sorry ale se svaly neztrácíš kontrolu nad tělem:). Logicky se 190cm a 110kg seš víc vpoho než u 160cm se stejnou váhou, ale myslíš si že by se někomu kvůli tomu že má o 10kg víc svalů než dřív zhoršila fyzička?! Ketsy. |
Sorry, ještě jednou se Tě musim na něco zeptat, tady si, ale asi trochu mimo, síla roste, ale asi 140kg hovado, ať je to tuk, nebo svaly, jak napsal Fedor, tak Ti daj pořádně nafrak.Jak ty tady řikáš, tak proč například 800m neběhaj samý namakaný hovada, když jim tak roste síla a vytrvalost?800m je poslední rychlý běh, tak by tam takový měli bejt.No,ale to je jedno, jen mě zajímal tvůj názor, Pane Kritik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|