|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: st březen 22, 2006 9:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 22, 2006 10:17 pm Předmět: |
|
|
Dodival sem se konecne na Blow - Kokain ... desne na me ten film zapusobil, je skoro to stejny jako Lord of War , jen s tim rozdilem ze jedno je o drogach a druhy o zbranich ... ovsem oboje ma svoje podobnosti, at uz zaklad ve skutecnem pribehu, tak i pusobeni na me jakozto na divaka.. jeden z mala filmu, ktery se mi opravdu libily a dal bych jim hodnoceni klidne nad 90%... a taky za to velkou merou muze Johnny Depp, ktery je jako jeden mala opravdu pan Herec.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:12 pm Předmět: |
|
|
drago: ja bych chtel videt celkem tu sifru majstra leonarda:D..
videl to nekdo??
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:21 pm Předmět: |
|
|
za 12 minut je to doma a zitra na to mrknu, tak dam vedet
Jinak dneska sem se dival na X-men 3 a Inside Man (Spojenec) ... vrele doporucuju film Inside Man od Spika Leeho, clovek tam musi vnimat kazdy detail toho filmu, aby z toho par veci pochopil , je to dokonaly.. ale uz to asi v kinech nedavaji :/ ..
X-men je film pro ty co maji radi komixovky, takova prijemna oddechovka, moc me to nenadchlo, ale zase nemuzu rict ze to byla sracka..
Ale od ctvrtka bude v kinech film 16 Bloku s "nestarnoucim" Willisem :).. opet hraje policajta, kterej stoji na spravny strane a brani svedka pred tema spatnyma.. po dlouhe dobe jeden z lepsich kousku.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:26 pm Předmět: |
|
|
Mam v planu shlidnout dva filmy, pokud se mi je podari stahnout a budou aj titulky - World´s fastest indian - V zajeti rychlosti , zivotni pribeh Novozelandana, ktery si postavil vlastni motorku se kterou chtel pokorit rychlostni rekord... v hlavni roli Anthony Hopkins..
a Za plotem - dalsi animac z dilny DreamWorks (Shrek a Madagaskar), ktery muze stat za to zhlidnout..
na oba filmy je jeste cas v nasich kinech :)
jinak tedka tam nic moc neni... jeste je tam Scary Movie 4, ale je to docela slabe, par vtipu tam je dobrejch, ale vetsinou se to opakuje.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:32 pm Předmět: |
|
|
na sifru ani nekoukejte...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | na sifru ani nekoukejte... |
ses krestan? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
Proc na Sifru ne? asi na to pujdeme, at aspon vim o cem se mluvi..
toho scary movie4 skoda, ale jednicku uz stejne nic neprekona.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:40 pm Předmět: |
|
|
Sifra je relativni.. podle me je to zase jenom vec nazoru, ja se na to podivam uz jenom proto ze tam hraje muj nejoblibenejsi a taky asi nejlepsi herec soucasnosti Tom Hanks...
Scary Movie 4 nebyla vylozene spatna, nektery kousky se tam povedli, parodovani Saw a Nenavisti nemelo chybu :) ... ale zase treba ani 3 nebyla nejhorsi... ale 1 je proste klasika _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 06, 2006 10:43 pm Předmět: |
|
|
Sifra je doma... uz taham to V zajeti rychlosti, DVDRip i titulky, takze nadhera.. dam vedet a doporucim jestli stoji za to jit do kina, ale podle hodnoceni co sem zatim videl, tak bych rekl ze mozna i ano... precejenom obsazeni uz mluvi samo za sebe.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 06, 2006 11:06 pm Předmět: |
|
|
hele nemas od ty sifry torrent prosimte?ja ne,kamoska..
jinak ja sem byl v kine a fakt se nelibilo,krestan nejsem,provokujici mi to neprislo ani nahodou,spis priserne nudny a hloupy,ale lidi co tam byli se mnou byli spokojeny,takze je to fakt vec nazoru a vkusu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 06, 2006 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | hele nemas od ty sifry torrent prosimte?ja ne,kamoska..
jinak ja sem byl v kine a fakt se nelibilo,krestan nejsem,provokujici mi to neprislo ani nahodou,spis priserne nudny a hloupy,ale lidi co tam byli se mnou byli spokojeny,takze je to fakt vec nazoru a vkusu... |
| citace: | | http://www.torrentspy.com/torrent/747106/The_Da_Vinci_Code_2006_PUKKA_TELECiNE_KvCD_by_Hockney_TUS_Release |
tohle mam ja, videl jsem zatim jenom ten sample a kvalita hodne dobra na kino rip... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 06, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
aha,ja myslel ze mas DVDrip ,no,v komentarich jsou screenshoty a fakt nic moc,ale mozna jsem se prekouk...
edit:aha,tohle sem este nestahoval..dik moc
Naposledy upravil Topděfka dne út červen 06, 2006 11:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út červen 06, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | je ted neco v kine na co by stalo zajit? |
Libertine je s Johnny Deppem,ten nezklame.a prej je výborný to nový španělský drama,nevim jak se to menuje,něco s tajemstvím života a slov nebo co...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|