Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hamm123

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
m4l napsal:
dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat

jojo to mas recht, ovsem spatne sem napsal tu otazku ... jak to prehrat s titulkama?

S titulema to přehraješ jen pokud ten DVD přehrávač podporuje určitou koncovku titulek. Většinou je to .sub a další dvě. Jinak by sis musel sehnat firmware a doladit si DVD přehrávač. Pokud ti to ty titulky přehrává, měli by se ti tam objevit už po zasunutí CD. Zkus to CD dát do PC a tam se mrknout, jestli je tam vůbec máš, nebo si zkontrolovat koncovky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hamm123

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gin napsal:
A co takto z tych starsich Lesny duch, je to pekne stare, ale pamatam si ako som to pozeral ece ako 7rocny som sa bal ist vypnut video ked sme mali pokazeny ovladac

To jo, to je klasika. Drsnej filmík.
hamm123

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

luklin napsal:
za poslední dobu se mi nejvíc líbily oba díly SAW
sem spíš na starší pecky van damme, seagal,arnold
horory helraiser a noční můra v elmstreet-to je třeba pro někoho totálni blbost ale já sem na tom vyrůstal tak ta nostalgie hraje taky určitě roli.

Pamatuješ Cyborga? Předevčírem jsem na to koukal a i po těch letech, co jsem to viděl poprvé je to opravdu moc dobrej film.
luklin

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hamernikp napsal:
luklin napsal:
za poslední dobu se mi nejvíc líbily oba díly SAW
sem spíš na starší pecky van damme, seagal,arnold
horory helraiser a noční můra v elmstreet-to je třeba pro někoho totálni blbost ale já sem na tom vyrůstal tak ta nostalgie hraje taky určitě roli.

řeknu ti Hellraiser je hodně dobrej, to souhlasim, ale jen ty první díly, nedávno jsem skouknul Hellraiser VII. The Deader a řeknu ti je to díl od dílu horší.

to jo já se ani nedivim a to sem to chtěl sosnout tak dík za informaci
major john matrix

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

luklin napsal:
major john matrix napsal:
Kdyz uz jsme u tech filmu,nevi nekdo jak se menuje film kde je The Rock v dzungli?

tuším že to je vítejte v džungli

Diky moc si mi pomohl,tobe taky diky BlackDragone
luklin

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
Videl nekdo Dawn of the dead,nebo 28 days later?

jo celkem zábava
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hamernikp napsal:
S titulema to přehraješ jen pokud ten DVD přehrávač podporuje určitou koncovku titulek. Většinou je to .sub a další dvě. Jinak by sis musel sehnat firmware a doladit si DVD přehrávač. Pokud ti to ty titulky přehrává, měli by se ti tam objevit už po zasunutí CD. Zkus to CD dát do PC a tam se mrknout, jestli je tam vůbec máš, nebo si zkontrolovat koncovky.

Vtip je prave v tom ze ja to skousim prehrat na PC... DVD prehravacem nedisponuju.. mam klasickej soft prehravac na DVD na komplu, ovsem DVD to prehrava s titulkama v pohode, ty tam sou automaticky, ale s timhle mam problem, protoze nevim kam mam dat ty titulky nebo v jakym prehravaci se to da k tomu pridat...
zasranej format
hamm123

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
m4l napsal:
dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat

jojo to mas recht, ovsem spatne sem napsal tu otazku ... jak to prehrat s titulkama?

Pokud to budeš chtít přehrát na PC, tak záleží na přehrávači, kterej použiješ, na ripy je hodně dobrej BS Player, ten je možno stáhnout, ale musíš si k tomu stáhnout taky kodeky. Ty seženeš na www.tahaj.sk, nebo www.stahuj.cz. Jmenuje se to codek pack all in one a máš to bez problémů.
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hamm123

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak vřele doporučuji filmík Pád do temnot a Wolf creek. Jedny z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděl.
Jinak Šifra nic moc. Dost mě to zklamalo.
luklin

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hamernikp napsal:
Jinak vřele doporučuji filmík Pád do temnot a Wolf creek. Jedny z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděl.
Jinak Šifra nic moc. Dost mě to zklamalo.

tak to kouknu warforum zrovna sem chtěl včera něco sosnout ale nemoh sem si vybrat tohle tam určitě chybět nebude,dík za tip
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hamernikp napsal:
Black Dragon napsal:
m4l napsal:

Pokud to budeš chtít přehrát na PC, tak záleží na přehrávači, kterej použiješ, na ripy je hodně dobrej BS Player, ten je možno stáhnout, ale musíš si k tomu stáhnout taky kodeky. Ty seženeš na www.tahaj.sk, nebo www.stahuj.cz. Jmenuje se to codek pack all in one a máš to bez problémů.

Ja zas nejsu takova lama .. jenom s formatem VCD sem v zivote nepracoval a s DVDckama pracuju minimalne.. ale ten BS Player skusim,bezne pouzivam MV2Player pripadne MicroDVD ..
hamm123

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
hamernikp napsal:
Black Dragon napsal:
m4l napsal:

Ja zas nejsu takova lama .. jenom s formatem VCD sem v zivote nepracoval a s DVDckama pracuju minimalne.. ale ten BS Player skusim,bezne pouzivam MV2Player pripadne MicroDVD ..

Každopádně si k tomu ty kodeky stáhni, budou se ti hodit. BS player sice dokáže hodně, ale bez kodeků ne zas tak moc. Jediný, co musíš udělat, tak je, že si stáhneš, přehrávač a nainstaluješ ho, potom kodeky, taky klasicky nainstaluješ a to je všechno.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky moc za ten BS Player, to je jediny co sem potreboval poradit .. kodeky samoszrejme mam, to je automatika..
luklin

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2006 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak já požívám na dvd přes komp Power dvd ten se dá stáhnout na stahuj .cz určitě
Na dvd moc nekoukám ale tenhle přehrávač se mi zdál třeba i lepší než ten mikro dvd,píšu to jen proto že bys ten power dvd mohl taky klidně zkusit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: