|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:18 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | m4l napsal: | | dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat |
jojo to mas recht, ovsem spatne sem napsal tu otazku ... jak to prehrat s titulkama? |
S titulema to přehraješ jen pokud ten DVD přehrávač podporuje určitou koncovku titulek. Většinou je to .sub a další dvě. Jinak by sis musel sehnat firmware a doladit si DVD přehrávač. Pokud ti to ty titulky přehrává, měli by se ti tam objevit už po zasunutí CD. Zkus to CD dát do PC a tam se mrknout, jestli je tam vůbec máš, nebo si zkontrolovat koncovky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:20 am Předmět: |
|
|
| gin napsal: | A co takto z tych starsich Lesny duch, je to pekne stare, ale pamatam si ako som to pozeral ece ako 7rocny som sa bal ist vypnut video ked sme mali pokazeny ovladac |
To jo, to je klasika. Drsnej filmík.
|
|
| nahoru |
|
 |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
| luklin napsal: | za poslední dobu se mi nejvíc líbily oba díly SAW
sem spíš na starší pecky van damme, seagal,arnold
horory helraiser a noční můra v elmstreet-to je třeba pro někoho totálni blbost ale já sem na tom vyrůstal tak ta nostalgie hraje taky určitě roli. |
Pamatuješ Cyborga? Předevčírem jsem na to koukal a i po těch letech, co jsem to viděl poprvé je to opravdu moc dobrej film.
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
| hamernikp napsal: | | luklin napsal: | za poslední dobu se mi nejvíc líbily oba díly SAW
sem spíš na starší pecky van damme, seagal,arnold
horory helraiser a noční můra v elmstreet-to je třeba pro někoho totálni blbost ale já sem na tom vyrůstal tak ta nostalgie hraje taky určitě roli. |
řeknu ti Hellraiser je hodně dobrej, to souhlasim, ale jen ty první díly, nedávno jsem skouknul Hellraiser VII. The Deader a řeknu ti je to díl od dílu horší. |
to jo já se ani nedivim a to sem to chtěl sosnout tak dík za informaci _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:29 am Předmět: |
|
|
| luklin napsal: | | major john matrix napsal: | | Kdyz uz jsme u tech filmu,nevi nekdo jak se menuje film kde je The Rock v dzungli? |
tuším že to je vítejte v džungli |
Diky moc si mi pomohl,tobe taky diky BlackDragone
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:48 am Předmět: |
|
|
| hamernikp napsal: | | S titulema to přehraješ jen pokud ten DVD přehrávač podporuje určitou koncovku titulek. Většinou je to .sub a další dvě. Jinak by sis musel sehnat firmware a doladit si DVD přehrávač. Pokud ti to ty titulky přehrává, měli by se ti tam objevit už po zasunutí CD. Zkus to CD dát do PC a tam se mrknout, jestli je tam vůbec máš, nebo si zkontrolovat koncovky. |
Vtip je prave v tom ze ja to skousim prehrat na PC... DVD prehravacem nedisponuju.. mam klasickej soft prehravac na DVD na komplu, ovsem DVD to prehrava s titulkama v pohode, ty tam sou automaticky, ale s timhle mam problem, protoze nevim kam mam dat ty titulky nebo v jakym prehravaci se to da k tomu pridat...
zasranej format _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:51 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | m4l napsal: | | dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat |
jojo to mas recht, ovsem spatne sem napsal tu otazku ... jak to prehrat s titulkama? |
Pokud to budeš chtít přehrát na PC, tak záleží na přehrávači, kterej použiješ, na ripy je hodně dobrej BS Player, ten je možno stáhnout, ale musíš si k tomu stáhnout taky kodeky. Ty seženeš na www.tahaj.sk, nebo www.stahuj.cz. Jmenuje se to codek pack all in one a máš to bez problémů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:52 am Předmět: |
|
|
dragone a BSplayer to normálně nepřehraje?
|
|
| nahoru |
|
 |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
Jinak vřele doporučuji filmík Pád do temnot a Wolf creek. Jedny z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděl.
Jinak Šifra nic moc. Dost mě to zklamalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
hamm123
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | hamernikp napsal: | | Black Dragon napsal: | | m4l napsal: | | dragon:pokud se nemylim VCD je jeden z formatu pro DVD takze budto prehaj v DVD nebo nejakej DVD prehravac a mnelo by to slapat |
Pokud to budeš chtít přehrát na PC, tak záleží na přehrávači, kterej použiješ, na ripy je hodně dobrej BS Player, ten je možno stáhnout, ale musíš si k tomu stáhnout taky kodeky. Ty seženeš na www.tahaj.sk, nebo www.stahuj.cz. Jmenuje se to codek pack all in one a máš to bez problémů. |
Ja zas nejsu takova lama .. jenom s formatem VCD sem v zivote nepracoval a s DVDckama pracuju minimalne.. ale ten BS Player skusim,bezne pouzivam MV2Player pripadne MicroDVD .. |
Každopádně si k tomu ty kodeky stáhni, budou se ti hodit. BS player sice dokáže hodně, ale bez kodeků ne zas tak moc. Jediný, co musíš udělat, tak je, že si stáhneš, přehrávač a nainstaluješ ho, potom kodeky, taky klasicky nainstaluješ a to je všechno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červen 08, 2006 11:16 am Předmět: |
|
|
Diky moc za ten BS Player, to je jediny co sem potreboval poradit  .. kodeky samoszrejme mam, to je automatika.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: čt červen 08, 2006 1:06 pm Předmět: |
|
|
jinak já požívám na dvd přes komp Power dvd ten se dá stáhnout na stahuj .cz určitě
Na dvd moc nekoukám ale tenhle přehrávač se mi zdál třeba i lepší než ten mikro dvd,píšu to jen proto že bys ten power dvd mohl taky klidně zkusit. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|