Nevěra

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nevěra  Úvodní stránka -> Ostatní -> Nevěra
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Být věrný?!
Looool
11%
 11%  [ 8 ]
Wtf?!
8%
 8%  [ 6 ]
Ano
65%
 65%  [ 47 ]
Máš výčitky?!Hovado!Seš mimo nevíš jak krátký je život...
15%
 15%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 72

Autor Zpráva
Phenomenom

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:11 pm    Předmět: Nevěra Odpovědět s citátem

Je to něco UNREAL chtít věrnou holku?!Není lepší cesta se na to vysrat a užívat si co to de?!Bez emocí naplno?!Proč se má člověk potom zbytečně trápit když někomu bezhlavě věří a ten zatím za zády podvádí....Je teda věrnost něco jako přežitek?!Vaše zkušenosti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

až ti holku ošuká nejlepší kámoš, tak si na ten přežitek vzpomeň...
janikjan

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Pekne svinstvo!
DarioGVN

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stava se, aspon potom clovek vi, ze ten "nejlepsi kamos", neni nejlepsi a kriteria na svoje nejlepsi kamarady trochu zmeni.Mozna sem naivni a nezkusenej, ale zaskrt sem "Ano , byt verny" :)
Fire.Tiger

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zustan verny.. tot muj skromny nazor
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DarioGVN napsal:
Stava se, aspon potom clovek vi, ze ten "nejlepsi kamos", neni nejlepsi a kriteria na svoje nejlepsi kamarady trochu zmeni.Mozna sem naivni a nezkusenej, ale zaskrt sem "Ano , byt verny" :)

Taky jsem zaškrt ANO.To není naivita,ale touha po tom aby se lidi trochu probrali a nechovali taj jak doposud
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Phenomenom

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Co jsi udělal?!Má to vůbec cenu ho dobít jako psa?!
Dome-V

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

all-----
-------
nevera je to dost na p**u
Bitka? hm... nic uz nezmenis natem, ze to udelala,co jse stalo-stalo se.A proto je dulezite si nejprve zjistit kemu verit a kemu ne .Ale chvalim te s tou bitkou --- tobre si spravil, snad se ti ulevilo, tedy pokud sem to dobre precetl , kdys ne tak se omlouvam .
Jednou mne podvedla ma s kamosem a on si to odnes s rozbytym nosem a zlomenou rukou .Ale treba vediet kedy bitku a kedy ne !!!
tot vse ___
PAVUK

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najprv sa vyburte, na vernost sa hrajte v neskorsom veku. vsetko bude dobre, len my nebudeme ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevěra způsobí víc bolesti než potěšení a jakmile s ní jednou začneš, nemůžeš přestat...
Terminatorus

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a proc se vic zlobite na ty kamose nez na svoji holku??? ho chcete zmlatit, ale poradne narezat na holou by zaslouzila spis ona od chlapka se to da tak nejak cekat, hur se kontrolujou, ale to ona to umoznila, roztahla mu, ikdzy vam pomyslne slibila vernost...
Wygh

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terminatorus napsal:
a proc se vic zlobite na ty kamose nez na svoji holku??? ho chcete zmlatit, ale poradne narezat na holou by zaslouzila spis ona od chlapka se to da tak nejak cekat, hur se kontrolujou, ale to ona to umoznila, roztahla mu, ikdzy vam pomyslne slibila vernost...

pod to se ti podepíšu

Jesse Marunde
Bara

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Terminatorus napsal:

Přesně tak.Nadarmo se neříká,že dokud fena nenastaví,tak pes nepřiskočí.mám taky zkušenost jako Freimen,jen v mém případě šlo o manželku .Čubka jedna .
Freimen

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem tu neřekl nic konkrétního, jen ať si dotyčný vzpomene
Drago

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nez jsem poznal svou soucasnou holku, tak naprosto platila ta posledni moznost citovana z tracku od Kontrafaktu . Zensky jsou ku*vy a vetsi nez chlapy, kdo na to prijde a uzije si tak pozdeji stejne zacne hledat neco jinyho pokud neni uplnej idiot. Ja jsem s pritelkyni 3 roky, ted je ve 3 mesici tehotenstvi, ja si nemam na co stezovat (fakt, beze srandy:-). Jsem naprosto spokojenej chlap, zenskych jsem mel tak akorat tolik abych nemel potrebu si uz delat dalsi zarezy na pazbe a mohl si v duchodu rict jakej jsem byl kanec za mlada . A svou soucasnou bych nepodvedl. Jestli ona by me podvedla nebo ne..nemuzu mluvit za ni, zadne zenske se neda 100procentne verit. Kdyby podvedla tak at tahne, jedinej problem by bylo to dite. Nema cenu to resit, podvede me tak ji poslu do hajzlu a najdu si jinou. Tohle zenska musi vedet, nemusite ji to primo rikat, ale musi to vedet. A hezky to napsal Bara o te fene, me se zas libi "Silnější pes mrdá"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nevěra Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: