|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Být věrný?! |
| Looool |
|
11% |
[ 8 ] |
| Wtf?! |
|
8% |
[ 6 ] |
| Ano |
|
65% |
[ 47 ] |
| Máš výčitky?!Hovado!Seš mimo nevíš jak krátký je život... |
|
15% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 72 |
|
| Autor |
Zpráva |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: so červen 10, 2006 4:00 pm Předmět: |
|
|
hou hou hou tak z draga nam je o 6mesiacov otecko :)))
drzim palce _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Apted

|
Zaslal: so červen 10, 2006 4:25 pm Předmět: |
|
|
Jeste donedavna platilo a zrejme asi plati obecne povedomi nevery tak,, ze kdyz zahne holka, je to devka a kdyz chlap, tak je to kanec. Docela pochroumanej nazor...nesmime prece pokorit nasi chlapskou jesitnost.....
Uprimne,kazdej by mel s neverou pocitat, protoze ja osobne na " propluti " vztahu bez nevery neverim...prijde temer vzdycky. Jde jen o to, do jaky miry vas to kousne a budete se s tim smirovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so červen 10, 2006 4:32 pm Předmět: |
|
|
smiřovat? Nevěřím na kecy, že něvěra je kořením vztahu, co je to za posranou modernizaci? To to chceš jako přejít, když tě holka podvede? Nebudeš myslet na to, jak jí frajer držel v náručí a píchal?......
Nikdy nesmíš holce naznačit, že se nevěra toleruje - když to uděláš ty, bude nasraná a při první příležitosti tě kopne do prdele a odejde za jiným a ještě ti to vmete do ksichtu....když tě podvede ona, tebe to bude kurevsky bolet a ona to udělá zase znovu
Vím o čem mluví, frajerce řekl její kluk, ať si tady na vejšce dělá co chce, že pokud ho miluje, chápe, že si musí užít něco jiného (on měl 8 holek, ona jenom jeho, s nikým nikdy neměla předtím nic, dlouhý vztah....) no a celé jaro ho se mnou podváděla......kamarádka, nekamarádka, spolužačka, nespolužačka, já bych na to neměl a hlavně jsem viděl, že když jí to narovinu dovolil a řekl, že to nechce vědět, stávalo se to pak nejednou....
FUJ
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so červen 10, 2006 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Apted napsal: | (...)
Uprimne,kazdej by mel s neverou pocitat, protoze ja osobne na " propluti " vztahu bez nevery neverim...prijde temer vzdycky. Jde jen o to, do jaky miry vas to kousne a budete se s tim smirovat. |
No asi nejak tak...staci mi podivat se okolo sebe, abych videl, ze je to tak. Faktem je, ze sou "ruzny typy" nevery - myslim tim, ze clovek jinak nese neveru v podobe kratkyho sexualnihu uletu nebo v podobe milostny dyl trvajici epizody... _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Apted

|
Zaslal: so červen 10, 2006 4:58 pm Předmět: |
|
|
Prave ze to slovicko "smirovat" znamena hodne veci, Freimene. Bud to prekousnes a nebo tim vztah zkratka skonci.
Jde mi hlavne o ten nazor, ze nevera je ve vztahu celkem ocekavatelna a ten , kdo si mysli, ze bude mit lasku na celej zivot je trochu mimo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Apted napsal: | Prave ze to slovicko "smirovat" znamena hodne veci, Freimene. Bud to prekousnes a nebo tim vztah zkratka skonci.
Jde mi hlavne o ten nazor, ze nevera je ve vztahu celkem ocekavatelna a ten , kdo si mysli, ze bude mit lasku na celej zivot je trochu mimo.... |
Ale věř že takový lidi jsou a myslim že je to normální bejt věrnej->aby se to za chvili nestalo pravidlem že bejt nevěrnej je "in" vono to už asi tak je,ale to je jedno prostě bejt věrnej mi příjde normální _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Apted

|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:13 pm Předmět: |
|
|
No dneska je "in" uz tolik veci ( u nekterych bych vazne dodal slovicko bohuzel), ze bych se ani nedivil.
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Apted napsal: | Prave ze to slovicko "smirovat" znamena hodne veci, Freimene. Bud to prekousnes a nebo tim vztah zkratka skonci.
Jde mi hlavne o ten nazor, ze nevera je ve vztahu celkem ocekavatelna a ten , kdo si mysli, ze bude mit lasku na celej zivot je trochu mimo.... |
Ale věř že takový lidi jsou a myslim že je to normální bejt věrnej->aby se to za chvili nestalo pravidlem že bejt nevěrnej je "in" vono to už asi tak je,ale to je jedno prostě bejt věrnej mi příjde normální |
taky mi to příde normální,já bych nedokátzal podvýst holku natož manželku.
Kámoš se mi divil kdyby mě chtěla svýst fakt hodně pěkná slečna tak by stejně neměla šanci a to žádnej krasavec nejsem takže asi tak. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Apted

|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:18 pm Předmět: |
|
|
wygh - to Te jenom chvali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | smiřovat? Nevěřím na kecy, že něvěra je kořením vztahu, co je to za posranou modernizaci?
mluvis mi z duse,chlape!!!!
To to chceš jako přejít, když tě holka podvede? Nebudeš myslet na to, jak jí frajer držel v náručí a píchal?......
Nikdy nesmíš holce naznačit, že se nevěra toleruje - když to uděláš ty, bude nasraná a při první příležitosti tě kopne do prdele a odejde za jiným a ještě ti to vmete do ksichtu....když tě podvede ona, tebe to bude kurevsky bolet a ona to udělá zase znovu |
Perfektne napsany! Bez okecavani,presne tak,jak to vidim i ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
Apted

|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
Tebe taky, lukline... prave ze proto, kdyz Vy samotny budete takhle cestny, tak je to o to tezsi se s tim pak srovnavat.
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:23 pm Předmět: |
|
|
mě právě jedna holka podváděla a tak vím jakej je ten pocit
musel sem ji nechat bejt. _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:28 pm Předmět: |
|
|
Ja sem vernej,me podvedla hned moje prvni ..po pul roce cca..no a..dost me to vzalo,rek sem si,ze ja to delat nebudu.
Jinak znam par lidi co sou si verny... to me drzi nahore,pac kdyz se podivam na lidi okolo sebe... nebo i bejvaly kamose,kamosky ..OMG
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: so červen 10, 2006 5:34 pm Předmět: |
|
|
Ja mel holku , kterou sem seznamil se svym do te doby "dobrym" kamosem a ten se s ni diky pomluvam dostal az do postele... zjednodusene.Docela me to vzalo, ale mam pocit ze sem si z toho vzal to dobry.Ten clovek je od ty doby (cca rok a pul) za curaka pred ostatnima kamosema (vzhledem k tomu , ze to takhle nezkousel jen na tu "moji").Je to vec hrdosti, proste zivot je otazkou priorit, me by to za to nestalo aby si o me ostatni mysleli, ze sem svine.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|