|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hruda
|
Zaslal: út červen 13, 2006 7:54 pm Předmět: |
|
|
Ides smerom hore,alebo dole? _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út červen 13, 2006 8:26 pm Předmět: |
|
|
HORE A SOM NA TO PYSNY!!!
pomeram sa cez vikend potom poslem presnejsie udaje, rit a nohy podrastly _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út červen 13, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ještě to je ale málo, jseš jak fitnessák  (to je asi závist) _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: út červen 13, 2006 8:59 pm Předmět: |
|
|
Ja mam rit 102.Asi to bude moja najsinejsia partia. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 13, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ja sem ted uspesne sundal 7cm. Ta prdel byla muj komplex kdyz sem oblikl rifle, ted sem v poho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: út červen 13, 2006 10:25 pm Předmět: |
|
|
Najhorsie je to s bruchom.Nemam moc tuku,ale brucho (zaludok?)sa mi nejak roztiahol.Asi z toho zradla a vody.Aspon nieco mam jak Ronnie C. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út červen 13, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
razhodol som sa zbavit rite kvoli tomu aby som nemusel menit cely satnik _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 14, 2006 5:12 am Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | Najhorsie je to s bruchom.Nemam moc tuku,ale brucho (zaludok?)sa mi nejak roztiahol.Asi z toho zradla a vody.Aspon nieco mam jak Ronnie C. |
Hruda: To mam taky. Ackoliv sem ted sundal 7-8cm z bricha, tak mne porad pripada, ze ho mam obrovsky. Nejak divne se nefukuje a vubec to nevypada jako "plazove" bricho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Holubar

|
Zaslal: st červen 14, 2006 12:04 pm Předmět: |
|
|
Ja som uz tiez v riti s mojou ritou :) Gate uz ledva natiahnem, aj na stehnach ich mam napasovane, bojim sa ist v nich do drepu,aby som ich neroztrhal, este ze ide leto a brigady, tak si zarobim na nove...Ale aj to je dost problem kupit, zda sa mi, ze vsetko siju na anorektikov s 50cm stehnami
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
161 cm, váha 49kg
krk 31cm
bicák 28cm
hrudník 87cm
pas 61 (zataženej) 64 normal
boky 82cm
stehno 51cm
lýtko 31cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Holubar

|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
| Veronika Benešová napsal: | 161 cm, váha 49kg
krk 31cm
bicák 28cm
hrudník 87cm
pas 61 (zataženej) 64 normal
boky 82cm
stehno 51cm
lýtko 31cm |
to by chcelo foto
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
|
| nahoru |
|
 |
Holubar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|