|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Veronika Benešová napsal: | 161 cm, váha 49kg
krk 31cm
bicák 28cm
hrudník 87cm
pas 61 (zataženej) 64 normal
boky 82cm
stehno 51cm
lýtko 31cm |
Ehm no myslím že holky by mohli kromě těch obič doplnit ještě ty co máte extra navíc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Veronika Benešová napsal: | 161 cm, váha 49kg
krk 31cm
bicák 28cm
hrudník 87cm
pas 61 (zataženej) 64 normal
boky 82cm
stehno 51cm
lýtko 31cm |
Ehm no myslím že holky by mohli kromě těch obič doplnit ještě ty co máte extra navíc | Nedělej to té Češtině, ona za to nemůže: holky by mohly - přeci a obyč.... Vy tam taky nepíšete ty co máte navíc Věk - to se dělá.... 32 mi bude v srpnu ale nevím proč mi hádaj 25... Podceňujou mne
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. | Zvědavý Drakouš taky nevím jak vypadáte....
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:36 pm Předmět: |
|
|
| Veronika Benešová napsal: | | Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. | Zvědavý Drakouš taky nevím jak vypadáte.... |
furt s tim Drakoušem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Veronika Benešová napsal: | | Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. | Zvědavý Drakouš taky nevím jak vypadáte.... |
furt s tim Drakoušem.. | Tak promiň
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. |
Noo aspon,že ten Drago mě pochopil a to taky už nebude můj vrstevník Vždyt přece holku reprezentujou docela bych řekl víc než svalíky hlavně prsa zadeček atd No kolik chlapů se ti dívalo na lýtka místo koziček
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Veronika Benešová napsal: | | Drago napsal: | | Veronika Benešová napsal: | | Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. | Zvědavý Drakouš taky nevím jak vypadáte.... |
furt s tim Drakoušem.. | Tak promiň |
Kdyz me odpovis na co jsem se ptal, tak prestanu brecet kvuli tomu ze se me posmivas..
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Veronika Benešová napsal: | | Drago napsal: | | Veronika Benešová napsal: | | Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. | Zvědavý Drakouš taky nevím jak vypadáte.... |
furt s tim Drakoušem.. | Tak promiň |
Kdyz me odpovis na co jsem se ptal, tak prestanu brecet kvuli tomu ze se me posmivas.. | Já se Ti přeci neposmívám... věk už tam máš....
|
|
| nahoru |
|
 |
Veronika Benešová
|
Zaslal: so červen 17, 2006 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Drago napsal: | veronika: jeste vek, prsa, barvu vlasu.. |
Noo aspon,že ten Drago mě pochopil a to taky už nebude můj vrstevník Vždyt přece holku reprezentujou docela bych řekl víc než svalíky hlavně prsa zadeček atd No kolik chlapů se ti dívalo na lýtka místo koziček | Ale já Tě taky pochopila, neboj.... To je hezky napsané, že holky reprezentujou..... já myslela, že to co má v hlavě A pokud vím, tak boky se měří přes prdítko neboli zadeček... a hrudník přes "kozičky" tak si udělejte představu vzhledem k mírám sami, ju. Vlasy hnědé, na číro a už nebreč Drago - slib mi to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Synthetic

|
Zaslal: st leden 10, 2007 9:16 pm Předmět: Míry |
|
|
Tak když už tu ten topic je, tak se s váma taky podělim o svoje míry.
19let, 182cm, 83-4kg
hrudník 114cm
biceps 40cm
předloktí 35cm
pas 83cm
zadek 104cm
stehno 64cm
lýtko 39,5cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 6:48 am Předmět: |
|
|
16let,180cm,70kg
bicak - 37,5cm
hrudnik - 90
pas - 77cm
stehno - 55cm
litko - 32cm
|
|
| nahoru |
|
 |
petridas
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
tady moje miry : hrudnik 123cm ruce 45cm. stehno 68cm. pas jak slon vyska 176 cm vaha 91kg
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|