|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mysli si o vas vase okoli, ze berete AS? |
| Ano, ale beru je |
|
22% |
[ 20 ] |
| Ano, ale neberu je |
|
64% |
[ 56 ] |
| Ne, ale beru je |
|
12% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 87 |
|
| Autor |
Zpráva |
x3I2x35

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:21 pm Předmět: Mysli si o vas vase okoli ze uzvate AS?? |
|
|
Dneska sem upnou nahodou zjistil ze 90% lidi z myho okoli si o me mysli ze beru AS, i kdyz to vubec neni pravda. Dneska mi to jeden kluk primo rekl a tvrdil mi ze neni mozny abych byl tak svalnatej bez tech "steroidů". A nejvic me na tom sere, ze mu vsichni verily..... Mam jen dve moznosti jak dal:
a) kaslat na to at si vsichni myslej co chtej.
b) zacit brat AS budu jeste 2xvetsi nez ted a pak to klidne priznam. _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
"Potreboval bych nejaky ty proteiny nebo steroidy" tenhle typ lidi mas na mysli? tak to nejsi sam...
|
|
| nahoru |
|
 |
beefy
|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
Takových mám ve svém okolí bohužel až moc .. Já to prostě neřeším, beru to jako kompliment, pač tohle lidem, kteří nikdy nebyli ve fitku asi nevysvětlíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:25 pm Předmět: |
|
|
Moznost za a) je nejidealnejsi.. nejses v tom sam, ver tomu... ja tyhle sracky slysim dennodenne z 99% od muzske populace, od holek obcas proc ze sem tak velkej, jestli v tom nejsou aj ty AS, ovsem pojem AS=proteinak,kreatin apod., ja si furt rikam ze je lepsi mit pres 100kg a byt prase, nez byt nejaka mala vyzabla sracka, co vypada jako kdyby tyden nezrala.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:26 pm Předmět: |
|
|
njn, ted jeden kluk ze tridy zacel cvicit doma s 3kg cinkou (samozrejme ze jen biceps) ma pres nej asi 34 (ja 43) a uz na me zacinal machrovat ze kdybych nebral ty "steroidy" tak by byl vetsi nez ja _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
| x3I2x35 napsal: | njn, ted jeden kluk ze tridy zacel cvicit doma s 3kg cinkou (samozrejme ze jen biceps) ma pres nej asi 34 (ja 43) a uz na me zacinal machrovat ze kdybych nebral ty "steroidy" tak by byl vetsi nez ja |
a prezil?
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:29 pm Předmět: |
|
|
Tuhle sem mel rozhovor s jenim klukem z posilovny a tak sme se bavili o sypani - kdo v nasi posilce sype a kdo ne a asi po 10 minutach sem zjistil ze ja mluvim o AS on o proteinu, gaineru a kreatinu  myslel sem ze ho zastrelim
jinak k tve otazce, kdyz sem v objemu, obvykle sem dost zality a nafoukly a vim, ze jista podezdreni o me koluji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:38 pm Předmět: |
|
|
Když sme u toho taky sem měl asi 10minutový výslech u doktorky na preventivní prohlídce naštěstí ji znám od narození takže mi věřila...
Prej dobrý ty co berou sterojdy maj strije (ještěže je přes ty chlupy neviděla  )
Btw.Víte co o vás maj doktoři v zaznamech?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:46 pm Předmět: |
|
|
| x3I2x35 napsal: | u me ma takovej ten graf jak rostu mam tam:
15leta = 175cm, 62kg
17leta = 179cm, 67kg
19leta = 179cm, xkg (zatim 84, ale mam jeste 8mesicu tak planuju tak 92) asi se bude divit |
hh to je hovno :)
15let = 185cm (myslim), 70kg
18let = 192cm, 105kg _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: út červen 20, 2006 8:48 pm Předmět: |
|
|
btw. Zmeri mi doktorka na pozadani hladinu telesnyho tuku? _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|