|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mysli si o vas vase okoli, ze berete AS? |
| Ano, ale beru je |
|
22% |
[ 20 ] |
| Ano, ale neberu je |
|
64% |
[ 56 ] |
| Ne, ale beru je |
|
12% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 87 |
|
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: st červen 21, 2006 6:30 pm Předmět: |
|
|
wtf? jaky kostky? kostky jsou k nicemu, klidne se jich uplne vzdam kdyz mi pribude par kilo na totalu :) chlastam ted denne v koktejlech tak 200ml slunecnicovyho oleje, to by bylo abych tech 110kg neudelal :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 21, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | wtf? jaky kostky? kostky jsou k nicemu, klidne se jich uplne vzdam kdyz mi pribude par kilo na totalu :) chlastam ted denne v koktejlech tak 200ml slunecnicovyho oleje, to by bylo abych tech 110kg neudelal :) | S radostí ti přidám tak 20kg špeků
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: st červen 21, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | markus pudzianowski | ne nahodou marius?? _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st červen 21, 2006 8:28 pm Předmět: |
|
|
| pApradReb0rn napsal: | | Topděfka napsal: | | markus pudzianowski | ne nahodou marius?? |
Ne nahodou Mariusz? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rupik

|
Zaslal: st červen 21, 2006 9:00 pm Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Tak koukám nejsem sám .o) O mě se vypráví v práci kde pracuju jak sem byl strašně hubenej a pak jak sem začal žrát ty bobule a jak strašně sem narost.o)
Nedávno sem jel v posilovně šikmej benč s jednoručkama s 50*kama a přiběh ke mě jeden známej a řiká "a to mi ty vole tvrdíš že nic nebereš"...
Nebo jednou jedna holka v baru "pěkný svaly, dost na sobě makáš viď. A bereš kreatin?
Tak sem řek že jo ale že steroidy ne
a vona-nic si z toho nedělej, každej dneska bere
Ale jestli mě něco nasírá do ruda, tak to je to, když mi někdo řiká že bez proteinů atd. bych byl byl sračka a tyhle svaly sou na hovno, protože nejsou přírodní
PS: jinak se to tu už tušim někde probíralo, ale mám dost velkej pocit, že mít slušnou sílu bez sypačky se dá, ale se svalama (myslim slušně rýslejma) už je to o něco horší...No, třeba je to jen můj problém .o) |
LOL, tak to je moc !!! Nejsou přírodní... Já nevím, jestli to někteří lidé jen hrají, nebo jsou opravdu tak mimo. Vždyť přece i na základce se učí biologie a pokud ne (já nevím sel sem hned z 5. třídy na gympl :)) tak nasichr se učí na gymplu... a minimálně rok se probírá člověk... tak snad někdo pak nemůže říct takovou ptákovinu... _________________ ... A zer vela masa, ak mas peniaze tak zer hlavne kravu....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červen 21, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
no a co,nam na gymnaziu ucitelka biologie rozpravala,ze kulturisti sice beru steroidy,ale co je horsie - vela proteinov a ked ich potom znizia,svaly urobia - a napodobnila loptu ked sa vyfukuje.
Inac neviem ci tu este dakto pamata vseznaleho doktora bukovskeho,ktory kazde rano v telerane vysvetloval,preco nie je zdrave jest jedlo.sa ho raz spytali,ake sporty robi a ci posiluje - a on,ze nie,kulturistika je o nicom,on ma kamaratov,co to robia a ked 2 tyzdne necvicia,tak splasnu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Rupik

|
Zaslal: st červen 21, 2006 9:35 pm Předmět: |
|
|
Proště a jednoduše, na takovy absurdni reci je nejlepsi rict at si dotycnej nejprve zjisti neco o fyziologii cloveka a at pak zopakuje svuj nezor....
Já beru, když tohle řekne nějaká babka z vesnice, která má obecnou školu... Ale pokud to tvrdí někdo, kdo má například maturitu a nebo dokonce vysokoškolák, tak to je smutné. Protože vzdělaní lidé by si měli nejprve zjistit jak to je a pak něco říkat a né hned se spoustou emocí vykřikovet, že to není přece není možné, ty musíš sypat... to je úroveň tak pomocné školy...
Podle mě adekvátní reakce by byla: "Počkej, tys dokázal za těch x let přibrat 20 kg bez AS? Já sem zkoušl posilovat půl roku a nepřibral sem ani gram!!??. Tak to mě teda řekni, jaks to dokázal?"
No a tady už je prostor pro klidnou diskuzi a věřím, že stačí taková hodinka hovoru a ten člověk musí procitnout.
Ale ukvapené rekace "To není možný" a následená IGNORACE jakéhokoliv racionálního vysvětlování je celkem běžná věc v naší společnosti. _________________ ... A zer vela masa, ak mas peniaze tak zer hlavne kravu....
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 6:12 am Předmět: |
|
|
| Rupik napsal: |
Já beru, když tohle řekne nějaká babka z vesnice, která má obecnou školu... Ale pokud to tvrdí někdo, kdo má například maturitu a nebo dokonce vysokoškolák, tak to je smutné. Protože vzdělaní lidé by si měli nejprve zjistit jak to je a pak něco říkat a né hned se spoustou emocí vykřikovet, že to není přece není možné, ty musíš sypat... to je úroveň tak pomocné školy...
|
Podle poctu absolvovanych skol bych to nedelil, tohle je vec prirozene inteligence.Jsou to predsudky lidi, kteri nic nedokazali. Proste oni nevi co za tim je, tak si to nejjednodussim zpusoben shrnou, ze to neni prirodni, ze by tak mohl vypadat kazdy s tema "bobulema". _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 7:04 am Předmět: |
|
|
| Rupik napsal: | Proště a jednoduše, na takovy absurdni reci je nejlepsi rict at si dotycnej nejprve zjisti neco o fyziologii cloveka a at pak zopakuje svuj nezor....
Podle mě adekvátní reakce by byla: "Počkej, tys dokázal za těch x let přibrat 20 kg bez AS? Já sem zkoušl posilovat půl roku a nepřibral sem ani gram!!??. Tak to mě teda řekni, jaks to dokázal?"
No a tady už je prostor pro klidnou diskuzi a věřím, že stačí taková hodinka hovoru a ten člověk musí procitnout.
Ale ukvapené rekace "To není možný" a následená IGNORACE jakéhokoliv racionálního vysvětlování je celkem běžná věc v naší společnosti. |
Jenomže ti, kteří tomu nechtějí věřit, protože to nedokázali, tobě nikdy věřit nebudou. A ta hodinka hovoru se klidně může prodloužit na nekonečno.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 7:29 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: |
Jenomže ti, kteří tomu nechtějí věřit, protože to nedokázali, tobě nikdy věřit nebudou. A ta hodinka hovoru se klidně může prodloužit na nekonečno. |
petre jak je to s tou lagosou a essential forte? este som sa nedozvedel ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 7:39 am Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Peter77 napsal: |
Jenomže ti, kteří tomu nechtějí věřit, protože to nedokázali, tobě nikdy věřit nebudou. A ta hodinka hovoru se klidně může prodloužit na nekonečno. |
petre jak je to s tou lagosou a essential forte? este som sa nedozvedel ... |
Nechce sa mi to písať ešte raz slovensky pre teba, tak som dal sem PM, čo som písal freimenovi.
Ahoj,
k tomu essentiale forte a k lagose. Víš, jako reprezentant SR jsem jezdil spolu s dalšími kluky na reprezentační srazy. Tam nám brali krev a dělali nám krevní testy. Zjistili mi zvýšené jaterní hodnoty ALT a AST. Hned mě samozřejmě podezírali z toho co skoro každý na tomto fóre. Ale není to jenom AS co ti múžou zatěžovat játra. Třeba alkohol (to v mém případě nebylo samozřejmě), nebo příliš tučné jídla (to taky ne). Sám nevím přesně a s jistotou říct z čeho to bylo. Zvýšené hodnoty múžou být i z vyčerpání organismu, z vysokého zatížení. V té době jsem byl v dietě shazoval jsem 20kg, skoro každý den jsem vstával o 5:00 abych stihnul aerobní trénink 60 až 90minut. Pak do práce. Po práci večer jsem měl dvou hodinový trénink. Jel jsem 3+1, ABC, už z před Vánoc. Chodil jsem spávat kolem 23 až 23:30. Takže jsem toho moc nenaspal. Nedostatek regenerace jsem se snažil eliminovat kvanty aminokyselin a bílkovin, šel jsem dlouhodobě nad 3gbílkovin/kg TV. Byl to dost záhul na organismus.
Je spousta lidí co mají zvýšené alt a ast i tady na fóru a né každý z nich je nebo byl v kůře.
Měj se hezky, Peter Tatarka
|
|
| nahoru |
|
 |
Palestra

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 8:01 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | saty napsal: | | Peter77 napsal: |
Nechce sa mi to písať ešte raz slovensky pre teba, tak som dal sem PM, čo som písal freimenovi.
Ahoj,
k tomu essentiale forte a k lagose. Víš, jako reprezentant SR jsem jezdil spolu s dalšími kluky na reprezentační srazy. Tam nám brali krev a dělali nám krevní testy. Zjistili mi zvýšené jaterní hodnoty ALT a AST. Hned mě samozřejmě podezírali z toho co skoro každý na tomto fóre. Ale není to jenom AS co ti múžou zatěžovat játra. Třeba alkohol (to v mém případě nebylo samozřejmě), nebo příliš tučné jídla (to taky ne). Sám nevím přesně a s jistotou říct z čeho to bylo. Zvýšené hodnoty múžou být i z vyčerpání organismu, z vysokého zatížení. V té době jsem byl v dietě shazoval jsem 20kg, skoro každý den jsem vstával o 5:00 abych stihnul aerobní trénink 60 až 90minut. Pak do práce. Po práci večer jsem měl dvou hodinový trénink. Jel jsem 3+1, ABC, už z před Vánoc. Chodil jsem spávat kolem 23 až 23:30. Takže jsem toho moc nenaspal. Nedostatek regenerace jsem se snažil eliminovat kvanty aminokyselin a bílkovin, šel jsem dlouhodobě nad 3gbílkovin/kg TV. Byl to dost záhul na organismus.
Je spousta lidí co mají zvýšené alt a ast i tady na fóru a né každý z nich je nebo byl v kůře.
Měj se hezky, Peter Tatarka |
Ano suhlasim s Petrom zvyseny prijem bielkovyn takisto zvysuje ALT a AST. Aj mna to prekvapilo ked mi kamos natural vravel ze dava essentiale. Vravel ze to jeho oco lekar mu to dava stale. Tak ze mozte mu kludne verit...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 8:09 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | saty napsal: | | Peter77 napsal: |
Ahoj,
Měj se hezky, Peter Tatarka |
dakujem za vycerpavajucu odpoved ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 8:57 am Předmět: |
|
|
Je to tak se vsim, je to proste zavist. Kdyz je nekdo prachatej, znamena to ze si to nakradl. Kdyz ma nekdo hezkou holku, tak s nim chodi jen pro prachy. Kdyz ma nedko svaly, tak je ma jen z tech "bobuli". _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|