vtipné fotky(naše:-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-)  Úvodní stránka -> Fotografie -> vtipné fotky(naše:-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
onkon

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
onkon napsal:
Freimen napsal:
prosímtě, zrovna mě neříkej nějaké naivní blbosti - já se s těmi kluky znám, závodil jsem s nimi v dorostu, popřípadě některé znám přes tyhle kluky, kteří ví, jak se jejich známí chystají....pokud by to pravda nebyla, co říkám, bylo by to jedině dobře. Ale rozhlídni se kolem sebe, nastřelený je už i dorost, což teprve junioři. A nezajímá mě, že jeden dva nejsou - ano, takový Orava je skutečně naturál, ale jaké měl na republice výsledky?

Postni sem radši nějakou fotku, tohle je topic o uvolnění a srandě a ne o znechucení ze současného stavu, popřípadě si založ topic nebo můžeme pm, ale další posty zde jen k topicu...

EDIT : mluvím o tom jet vyhrát, ne se umístit

připadaš mi jako velkej tlučhuba, myslim že ti na vítezství nepomůžou steroidy ani nic jinyho, radsi cvič než mluv a vubec si neber do huby ostatní zavodníky...

co to tady meleš sakra? Ostatní závodníky? Já se s nima znám, kdo jsi ty? Já jsem o někom řekl, že bere? Řekl jsem tu nějaké jméno? Jen říkám, že se sype v dorostu i juniorech a že mě to sere. Neříkám, že to bez toho nejde, nebo že to bez toho nemá smysl. Jen říkám, že je smutné jak to je.
Budu rád, když mi to trošku vysvětlíš...

Ja se z některými taky znam, jsem taky zavodník, a bohuzel vim jak to chodí, mozna jsem trochu zbrkle zareagoval na toho Oravu, je to čistý a dobrý kulturista a byl bych nerad, kdyby jeho dosažené výsledky někdo zpochybňoval...takže to beru zpět.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nééé, to jsme se nepochopili, právě, že říkám, že Orava je jediný naturál,. kterého znám a vážím si ho (známe se)...ale já tu mluvil o výhře republiky juniorů, ne o účasti, nebo o medaili...mluvil jsem o výhře, tedy o zlaté a tu je bez toho minimálně velmi těžké získat! Jsem rád, že jsme to uvedli na pravou míru. Drž se a měj se...PS:odpovíš mi na pm? napsal by jsi mi k tomu, zda jsi taky junior? Lukáš.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Phenomenom napsal:
Hele Freimene napiš sem za co ti dal 5500kč

nejseš idiot? psal jsem, že ho to stálo 5500 tisíce, že na nás ve Vitalandu (doplňky), New Yorkeru (oblečení) a DM (drogerie) budou vzpomínat...
Drží to 5 dní...
PS:kdyby to jako dal mě, co má znamenat tento smajlík?

Jéé přepsal sem se Chtěl sem jenom vědět cosi sním kupoval v těch krámech...jako d¨třeba v drogerce gel na vlasy atd. Stejně jetsly to totiž ten týpek po měsíci zase zabalí tak to sou pro něj jenom vyhozený peníze víš jak
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
Freimen napsal:
Phenomenom napsal:
Hele Freimene napiš sem za co ti dal 5500kč

nejseš idiot? psal jsem, že ho to stálo 5500 tisíce, že na nás ve Vitalandu (doplňky), New Yorkeru (oblečení) a DM (drogerie) budou vzpomínat...
Drží to 5 dní...
PS:kdyby to jako dal mě, co má znamenat tento smajlík?

Jéé přepsal sem se Chtěl sem jenom vědět cosi sním kupoval v těch krámech...jako d¨třeba v drogerce gel na vlasy atd. Stejně jetsly to totiž ten týpek po měsíci zase zabalí tak to sou pro něj jenom vyhozený peníze víš jak

sorry za ten výraz, ale úplně jsem se lekl, že si myslíš, že mi dal 5 tisíc za to, abych ho trénoval...na plkárně MU je o tom celé vlákno, za 5 dní 770 příspěvků - kupovali jsme košile, trička, svetr v NEW YORKERu za 3000, v DM nůžtičky, pak nějaké ty dražší voňavky (nevím, jakou vzal přesně značku) asi za 500, sprchové gely a podobné píčoviny a ve Vitalandu ve šparu nechali dvojku:-))))
Olimpia

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som tez chcel byt metrosexual ,no ostala mi z toho akurat nausnica v uchu
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si nejsem jistý, zda s tím náušnice souvisí:-)))
Olimpia

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
to si nejsem jistý, zda s tím náušnice souvisí:-)))

ja som si bol a este melir...a dievcence zo mna odpadavali
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

panečku...no, hlavně, že jsi zasunul včas
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne ze je v tom spravnom uchu
Olimpia

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
hlavne ze je v tom spravnom uchu

sak pravy homo teda metrosexual
Freimen napsal:
panečku...no, hlavně, že jsi zasunul včas

clovek preto vzdy musi neco urobit
AxelX1

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:18 pm    Předmět: jo bejvalo Odpovědět s citátem

Je to sice nejaka ujeta fotka, ale nebudu to srovnavat :) Tusim ze mi bylo 14
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AxelX1

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:19 pm    Předmět: :] Odpovědět s citátem

A tehda jsem si rekl, budu jako Freimen
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:20 pm    Předmět: Re: jo bejvalo Odpovědět s citátem

AxelX1 napsal:
Je to sice nejaka ujeta fotka, ale nebudu to srovnavat :) Tusim ze mi bylo 14

a já proč se všude fotíš bez hlavy - ty jí máš na 2 půlky již odmalička
AxelX1

PříspěvekZaslal: út červen 27, 2006 10:21 pm    Předmět: :] Odpovědět s citátem

to je nejaka skenovana. vidis ze jsi na foru ve stejnej cas a ze jsem s tou editaci nekecal :o) Minula moje ikona mela hlavu.
Tady i s hlavou fotky tak rok po sobe.

Jeste tahle je vcelku vtipna

Rad bych teda videl nejake fotky jeste nekoho jineho nez je axelx1 a freimen. Freimene uka nejakou fotku za mlada kdy jsi cinky neznal ;]

Naposledy upravil AxelX1 dne út červen 27, 2006 10:31 pm, celkově upraveno 3 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vtipné fotky(naše:-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: