|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mysli si o vas vase okoli, ze berete AS? |
| Ano, ale beru je |
|
22% |
[ 20 ] |
| Ano, ale neberu je |
|
64% |
[ 56 ] |
| Ne, ale beru je |
|
12% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 87 |
|
| Autor |
Zpráva |
Fenix
|
Zaslal: st červen 28, 2006 8:28 am Předmět: |
|
|
No to jsem slyšel taky deno denně. Hlavně když jsem si vytáhl ve škole gainer, a už to bylo. Proč máš tak široký ramena? To máš určitě z toho, jak to přestaneš brát tak na tobě bude viset kůže a splaskneš! Takový vychytrálky mám rád.
Jinak
2004 - 75kg
2005 - 90kg
na konci roku 2005 - 95kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st červen 28, 2006 8:52 am Předmět: |
|
|
Tudle sem vytáh protein a začal ho chlastat před svym kámošem. Řek mi, že do 30ti umřu na infarkt.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: st červen 28, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rinaldino
|
Zaslal: st červen 28, 2006 10:41 am Předmět: |
|
|
1998 - 101kg
2000 - 101kg
2002 - 102kg
2004 - 100kg
2006 - 101kg
Chtel bych upozornit na progres v letech 2002 a zejmena 2006, kdy se po chudych letech 04 a 05 opet vracim do formy.
|
|
| nahoru |
|
 |
andy_xx

|
Zaslal: st červen 28, 2006 10:53 am Předmět: |
|
|
1984 .... 3,5kg
2004 ..... 96kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Jadrový Mechanizmus

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 8:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: pá červen 30, 2006 8:53 am Předmět: |
|
|
| andy_xx napsal: | 1984 .... 3,5kg
2004 ..... 96kg |
gj dobry progres :))))))) _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
JakubM

|
Zaslal: pá červen 30, 2006 10:58 am Předmět: |
|
|
| x3I2x35 napsal: | | Poman napsal: | Když sme u toho taky sem měl asi 10minutový výslech u doktorky na preventivní prohlídce naštěstí ji znám od narození takže mi věřila...
Prej dobrý ty co berou sterojdy maj strije (ještěže je přes ty chlupy neviděla )
Btw.Víte co o vás maj doktoři v zaznamech? |
u me ma takovej ten graf jak rostu mam tam:
15leta = 175cm, 62kg
17leta = 179cm, 67kg
19leta = 179cm, xkg (zatim 84, ale mam jeste 8mesicu tak planuju tak 92) asi se bude divit |
A ted ja...
17letech =55kg
18letech =73kg
19letech =93kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Shamrock

|
Zaslal: pá červen 30, 2006 11:26 am Předmět: |
|
|
| JakubM napsal: | | x3I2x35 napsal: | | Poman napsal: | Když sme u toho taky sem měl asi 10minutový výslech u doktorky na preventivní prohlídce naštěstí ji znám od narození takže mi věřila...
Prej dobrý ty co berou sterojdy maj strije (ještěže je přes ty chlupy neviděla )
Btw.Víte co o vás maj doktoři v zaznamech? |
u me ma takovej ten graf jak rostu mam tam:
15leta = 175cm, 62kg
17leta = 179cm, 67kg
19leta = 179cm, xkg (zatim 84, ale mam jeste 8mesicu tak planuju tak 92) asi se bude divit |
A ted ja...
17letech =55kg
18letech =73kg
19letech =93kg |
jj metrakovy (100+) chlapy vladnou silou,...jeste 7 kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Olympia2
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
Priatelia ja som minule uz take nervy chytil,ze som spoluziakovi rozbil nos.Bol som v skole,vytiahol som gainer a dal som si ho do shakera-urcite pre nas bezny postup.A on zvedavo pozeral a povedal: ,,Ved pockaj ked sa Ti z tych sterEoidov (to ,,E" je tam zamerne) v piatok nepostavi.Do mna taky jed,ze som ho udrel neovladatelne do hrude a on mi na to: ,,To si urcite z toho taky nervozny" v tom pripade som mu rozbil nos,teraz ma to uz mrzi ale predtym ma to asi tak este tyzden potom nemrzelo
Vidite co s Vami moze urobit Gainer !!! A este sa Vam aj nepostavi v piatok !!! _________________ Neznášam ľudí,ktorí mi pravidelne obsadia druhý stroj,keď trénujem supersérie!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 9:56 pm Předmět: |
|
|
To je prave chyba, musis to ignorovat, nebo si z toho delat prdel.. tim ze mu rozbijes nos si moc nepomuzes, ba naopak ... spis tim utvrdis jeho mysleni a jeho znamich o tom jak sou ty "steroidy" skodlivy .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Olympia2
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 9:58 pm Předmět: |
|
|
Mozno mi teraz neuveris ale ja som vazne kludna povaha  ale vtedy ma to tak vytocilo ze ja uz som sa nevedel ovladat (to z tych sterEoidov  ) .Ale to je este nic,mal si to vidiet ked som vytiahol novy protein,ktory mal na obale napis ,,Anabolic Protein" to bolo riadne halooooo....  Tupci _________________ Neznášam ľudí,ktorí mi pravidelne obsadia druhý stroj,keď trénujem supersérie!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kapo
|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Olympia2 napsal: | Priatelia ja som minule uz take nervy chytil,ze som spoluziakovi rozbil nos.Bol som v skole,vytiahol som gainer a dal som si ho do shakera-urcite pre nas bezny postup.A on zvedavo pozeral a povedal: ,,Ved pockaj ked sa Ti z tych sterEoidov (to ,,E" je tam zamerne) v piatok nepostavi.Do mna taky jed,ze som ho udrel neovladatelne do hrude a on mi na to: ,,To si urcite z toho taky nervozny" v tom pripade som mu rozbil nos,teraz ma to uz mrzi ale predtym ma to asi tak este tyzden potom nemrzelo
Vidite co s Vami moze urobit Gainer !!! A este sa Vam aj nepostavi v piatok !!! | Mne to jeden tvrdil z aminokyselin.Si dobre spravil.Nech vie co je to gainerova agresivita.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: st červenec 05, 2006 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Olympia2 napsal: | Priatelia ja som minule uz take nervy chytil,ze som spoluziakovi rozbil nos.Bol som v skole,vytiahol som gainer a dal som si ho do shakera-urcite pre nas bezny postup.A on zvedavo pozeral a povedal: ,,Ved pockaj ked sa Ti z tych sterEoidov (to ,,E" je tam zamerne) v piatok nepostavi.Do mna taky jed,ze som ho udrel neovladatelne do hrude a on mi na to: ,,To si urcite z toho taky nervozny" v tom pripade som mu rozbil nos,teraz ma to uz mrzi ale predtym ma to asi tak este tyzden potom nemrzelo
Vidite co s Vami moze urobit Gainer !!! A este sa Vam aj nepostavi v piatok !!! |
Tak timhle chovanim jsi ho 100% jeste vic utvrdil v tom ze ty ,,steroidy beres,,. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|