Zinedine Zidane a jeho "zákrok"

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zinedine Zidane a jeho "zákrok"  Úvodní stránka -> Ostatní -> Zinedine Zidane a jeho "zákrok"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Dostal Zizu červenou kartu oprávněně ?
Ano
79%
 79%  [ 68 ]
Ne
20%
 20%  [ 18 ]
Celkem hlasů : 86

Autor Zpráva
Drago

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
Jindřich napsal:
Kdybych byl na jeho miste a nejaka italska spageta mi rekla, ze jsem syn teroristicky devky, tak bych toho smejda rozkopal takovym zpusobem, ze uz by si fotbal nikdy nezahral...a bylo by mi jedno, jestli dostanu cervenou, udelal bych to i kdybych vedel, ze to bude znamenat konec kariery. Jestli tady na tomhle foru je nekdo, kdo by si nechal libit, kdyz mu nekdo do oci rekne, ze jeho matka je kurva, tak u me neni chlap, ale sracka ktera patri do kanalu a ne mezi ostatni lidi. I kdyz jsem Francii nefandil, tak se Zidane zachoval jako normalni chlap.

A jedineho cim tim dosahnes je, ze jse snizis na jeho uroven.

edit: Nedohral bys jediny fotbalovy utkani. To mi ver

Proto delam kickbox. Nekteri lidi to proste nesnesou, nejsou splachovaci. Vim ze to je profik atd. Ciste muj osobni nazor je ze stojim za Zidanem a schvaluju to. Nebo minimalne chapu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz bych rozbil hubu kazdymu kdo me nejak urazi, nebo nasere .. tak uz davno sedim v kriminalu... to se proste nedela
Jindřich

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Jindřich napsal:
Kdybych byl na jeho miste a nejaka italska spageta mi rekla, ze jsem syn teroristicky devky, tak bych toho smejda rozkopal takovym zpusobem, ze uz by si fotbal nikdy nezahral...a bylo by mi jedno, jestli dostanu cervenou, udelal bych to i kdybych vedel, ze to bude znamenat konec kariery. Jestli tady na tomhle foru je nekdo, kdo by si nechal libit, kdyz mu nekdo do oci rekne, ze jeho matka je kurva, tak u me neni chlap, ale sracka ktera patri do kanalu a ne mezi ostatni lidi. I kdyz jsem Francii nefandil, tak se Zidane zachoval jako normalni chlap.

Tak ses debil... protoze ta provokace je cilena, on ti muze rikat co chce, ale ty musis zustat klidnej, protoze on za ty kecy kartu nedostane, ale dostanes ju ty za to ze mu vrazis... dostanes treba cervenou, stop na urcitej pocet zapasu, nebo treba mesicu atd. ... to se nesmi stavat, nesmi se nechat vyprovokovat..

Ale tohle uz presahuje ramec fotbalu, tohle bych uz nebral jako nejakou cilenou provokaci, ale jako osobni konflikt a to je vec osobniho respektu a toho, jak si vazis sam sebe. Jestli je nekdo takovy bulinek, ze si necha neco podobneho v klidu libit, tak to lituju jeho zname, rodinu a jeho holku, protoze kdyz mu nekdo do oci rekne treba, ze jeho holka je vymrdana kurva a on nic neudela, tak to neni u me clovek, ktery si zaslouzi jakykoliv respekt. Samozrejme je nesmysl nechat se vyprovokovat kazdou kravinou, ale vsechno ma sve meze a pripada mi, ze tohle ty meze uz prekrocilo.
Drago

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jindřich napsal:

Ale tohle uz presahuje ramec fotbalu, tohle bych uz nebral jako nejakou cilenou provokaci, ale jako osobni konflikt a to je vec osobniho respektu a toho, jak si vazis sam sebe. Jestli je nekdo takovy bulinek, ze si necha neco podobneho v klidu libit, tak to lituju jeho zname, rodinu a jeho holku, protoze kdyz mu nekdo do oci rekne treba, ze jeho holka je vymrdana kurva a on nic neudela, tak to neni u me clovek, ktery si zaslouzi jakykoliv respekt. Samozrejme je nesmysl nechat se vyprovokovat kazdou kravinou, ale vsechno ma sve meze a pripada mi, ze tohle ty meze uz prekrocilo.

Souhlas.
Velmen

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to uz je hlavne na picu fotbal kdyz se takhle titulujou na travniku jen ,aby dosahli karet...
Tyrael

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz sem to jednou psal takovejhlech urazek si za svoji karieru musel vyslechnout strasne moc. A prave z tohodle duvodu nechapu, ze ho zrovna tahle a jeste k tomu ve finale MS a v poslednim zapase jeho kariery, vytocila natolik, ze udelal to co udelal.
Tyrael

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmen napsal:
Tak to uz je hlavne na picu fotbal kdyz se takhle titulujou na travniku jen ,aby dosahli karet...

Delaj se i horsi veci. Pamatuju typka co si sebou vzal na zapas spendlik. Pichnul s nim spoluhrace do zadku. Ten ho nakop a dostal cervenou. :-))
Tenhle priklad je uz extrem. Nadavky jsou beznou zapasovou rutinou.

Nedeje se to i ve fotbale. To sami je hokej, basket. Proste vsechny kolektivni sporty kde de o slavu a prachy. A nejen tam kde jde o slavu a prachy. Dete se podivat treba na zapas Horni dolni s Horni polni. Naucite se spoustu novejch vulgarnich vyrazu. :-))

btw: Tim ze se Zidane nechal vyprovokovat prohral. Niceho lepsiho nemohl Materrazi dosahnout.
Tyrael

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jestli je nekdo takovy bulinek, ze si necha neco podobneho v klidu libit, tak to lituju jeho zname, rodinu a jeho holku, protoze kdyz mu nekdo do oci rekne treba, ze jeho holka je vymrdana kurva a on nic neudela, tak to neni u me clovek, ktery si zaslouzi jakykoliv respekt

A u me je to typek, kterej se nenecha vytocit kde jakym ubozakem, kterej se k takovemu chovani snizi.

Kazdej to vidime jinak.
m4l

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael:souhlas, tim ze se nechal vyprovokovat tim to prohral....
ale zase na druhou stranu by mne zajimalo co mu fakt rek pac ani zizu/cim je u mne jeste vetsi borec..)ani mat. to nerekli...muselo to bejt neco drsnyho kdyz to byl jeho posledni zapas... no treba se to jednou dozvim:P
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady nejde o realny zivot... kdyz by nekdo o mi holce rekl ze kurva, tak lezi v momente na zemi..
Tady je to proste ve hre a tak skusenej fotbalista se nesmi nechat vyprovokovat nicim proste, protoze on pujde ven...
Vy to porad nechapete, tady to je ve hre, ne v zivote... neni to o tom kdo je srac a kdo ne, srac je ten co to nevydrzi... fotbal davno neni fotbalem, tohle k tomu patri... on ti rekne ze tvoje matka je pica, ty ho kopnes do kouli a odneses to ty, ne on... on v podstate neudelal nic proti pravidlum, nebo to nikdo neslysel, ale vsichni videli zes ho ty kopnul a ty poneses nasledky..
ma se s tim kurva na tom travniku vyrovnat, kdyz by mu to rekl po zapase, tak bych mu rozbil hubu taky..

Uvedomte si jedno kurva, byl to finalovej zapas MS, kde slo o vsechno...
Tyrael

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon: Souhlas tohle presne tvrdim taky
Tyrael

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre napsany http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=6905
Ondřej1

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Jindřich napsal:

Souhlas.
A není to náhodou tak, že se takhle provokujou navzájem? Takže ten Z. není nějaká oběť, ale stejnej hajzlík jako ostatní. Nebo spíš ještě větší, protože má pocit, že on provokovat může, ale ostatní jeho ne

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
rambo.ace

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zizu je jedním z nejlepších hráčů planety i v jeho letech, karta byla oprávněná ale svalovat vinu že by francouzi prohráli díky tý hlavičce, která byla famozní, je nesmysl. Klika že ji nekoupil do obličeje to by vypadalo asi jinak, emoce a nervy v takovemhle zápase se nedají popsat, je to dřina až do konce, ať se stalo cokoliv francouzi jsou u mě vítězi, penalty už s hrou nemaj nic společnýho to už je jen o štěstí
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 11:58 am    Předmět: brm brm brm Odpovědět s citátem

Mám stejný názor jako Tyrael a Black Dragon ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zinedine Zidane a jeho "zákrok" Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: