|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | vlocky jsou fajne ale vetsi humus neznam, nejvice mi serou ty špatne očisteny zrna a ty šlupky co tam serou |
jn, co sem to minule jedl v kuse nakou dobu tak uz je nemuzu ani cejtit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 3:06 pm Předmět: |
|
|
ja ja,neměl jsem je asi rok a nechyběj mi vůbec...leda zkusim ty sušenky .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | ja ja,neměl jsem je asi rok a nechyběj mi vůbec...leda zkusim ty sušenky . |
Hmm, ja je nemam pul dne a sem jak telo bez duse. Sem zavislej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: so červenec 15, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
Já si to občas udělám na pánvičcce se sušeným ovocem a po někalika dnech (jak se to úplnbě vysučší),tak to zaliju mlíkem...je to jak musli,ale lepší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: so červenec 15, 2006 12:38 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | vlocky jsou fajne ale vetsi humus neznam, nejvice mi serou ty špatne očisteny zrna a ty šlupky co tam serou |
ty šlupky, jsou blbě stravitelný, ale je v nich dost minerálů, o které čištěním přijdou.
jako rýže
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so červenec 15, 2006 2:37 pm Předmět: |
|
|
| grazls napsal: | | SCHWACA napsal: | vlocky jsou fajne ale vetsi humus neznam, nejvice mi serou ty špatne očisteny zrna a ty šlupky co tam serou |
ty šlupky, jsou blbě stravitelný, ale je v nich dost minerálů, o které čištěním přijdou.
jako rýže |
no halvne se to vzdycky nekam zapichne v hube, nejlip v krku a nemuzu to pul dne dostat votad
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: so červenec 15, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Vubec nemuzu vlocky mam pak temer 100pro jistotu ,ze budu kakat rychlosti svetla zkousel sem je najet nekolikrat,ale nevim co bych do toho musel vsechno dat ,abych to stravil asi endiaron v prasku _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
| citace: | SCHWACA napsal:
vlocky jsou fajne ale vetsi humus neznam, nejvice mi serou ty špatne očisteny zrna a ty šlupky co tam serou |
No pukud ti to dela tak zle tak si muzes priplatit prodavaj v tescu a kauflandu (v hyperce sem to nevidel)-Ovesna moucka - na prach rozmixovane oves.vlocky.ale jsou drazsi hold prepych neco stoji
ja vlocky zeru taky porad uz ani rano nemam na nic jinyho chut
delal jsem si kasi ale nebavilo me to delani tak ted vlocky jim jen s mlikem nebo s jogurtem.
A prave po vlockach (vlaknina) se aspon vyborne vys** a procistim streva
|
|
| nahoru |
|
 |
grazls

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 5:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: čt červenec 20, 2006 10:33 pm Předmět: |
|
|
No myslím Emco prodává drcený vločky (né instantní kaši)...není to úplně prášek...sou to takový malý kousíčky a když to zalijete mlíkem,přidáce cukr a třeba trochu granka,tak to chutná jako kaše...na snídani vynikající,ale dělaj se moc malý balení :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 10:20 am Předmět: |
|
|
Tak dnes jsem mela zatim nejlip pripraveny vlocky ve svym zivote.. alespon co si pamatuju :)
jak to vypadalo:
vecer jsem si dala do misecky 32g vlocek (to je ma holcici davka, 4 lzice), nasekala do toho nadrobno 3 liskovy orisky, zalila mlikem tak akora aby to zvladlo nasaknout, a hodila do toho jednu kulicku umelyho sladidla. zamichala, hodila do lednicky, rano zamichala, a je to lepsi nez kdejaky ty emco kase.
Mozna v tom diky tem oriskum mam vic tuku nez oni, ale porad jich mam dost malo na to abych se vesla do svych hodnot :)
tak to nekdo zkuste ;) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|