!!!PRDELKY!!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 65, 66, 67  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - !!!PRDELKY!!!  Úvodní stránka -> Fotografie -> !!!PRDELKY!!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DarioGVN

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kartářka napsal:
Monsterbad napsal:
Tak to budeš slušný děvče. Tak jste asi nevymřely.

Nevím, nakolik jsem slušný děvče, ale jistý věci se prostě nedělaj. Stačí se zamyslet. Navíc znám ty následný pocity, a ne jednou, takže fakt humáč A o vymírání mluvím spíš u vás, chlapů.

Tady mas forum plny frajeru co vedi co je spravny a jaky veci se nedelaj, tak si nestezuj
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wygh

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne neboj.. já tu ještě jsem

Jesse Marunde
Kartářka

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak rychle se ozvali tři brontosauři To je mi zázrak!

Ale přijde mi to, jako kdyby si umírající poslední křeček myslel, že je brontosaurus a že jich jsou ještě stejných haldy

(Ale abych tolik nekřivdila, je vás tu pár se sympatickými názory, co to tak pročítávám... Jen jestli to pak v reálu nedopadá jinak )
Slayter

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kartářka napsal:

Nevím, nakolik jsem slušný děvče, ale jistý věci se prostě nedělaj. Stačí se zamyslet. Navíc znám ty následný pocity, a ne jednou, takže fakt humáč A o vymírání mluvím spíš u vás, chlapů.

vo humuse vim,svy..hned moje prvni znamost (nebyla to fena viszly -pro sabatini ) se ke me zachovala velmi velmi osklive
Sabatini

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Sabatini

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..

Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:03 pm, celkově upraveno 1 krát
smetak

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaslete na to. Dyt jde o hovno:)
Pakosta
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červenec 16, 2006 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetaku, ta kocka je vazne super... moc se mi libi jak porad pali z kulasu:-.)
mysH

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

myslis samopal ne?
DarioGVN

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
myslis samopal ne?

Vidis, ja myslel, ze je to kure...
DarioGVN

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabatini napsal:
No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini

Ale prdelku mas rozkosnou .No ne, jde o to jak se k tobe nynejsi pritel stavi, jestli te bezmezne miluje, nebo jestli jako ty jeho.Je vlastne celkem jedno co se stane, ale dulezity je aby co nejmin lidi brecelo...
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabatini napsal:
No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini

//kašli na to co si o tobě myslí ostatní , todle je tvoje rozhodnutí , tvůj život , a nikomu nemáš zapotřebí ho vysvětlovat , či omlouvat.........
DarioGVN

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
Sabatini napsal:
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini

//kašli na to co si o tobě myslí ostatní , todle je tvoje rozhodnutí , tvůj život , a nikomu nemáš zapotřebí ho vysvětlovat , či omlouvat.........

Tohle je docela sracka ne ?Napsala na foru co ji trapi, o co jde a ostatni sem k tomu pisou rady,nazory... proste to co se na foru ocekava.Forum tu neni k tomu aby diktovalo co je spravne, ale k tomu aby se lidi zamysleli.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DarioGVN napsal:
tysonek napsal:
Sabatini napsal:
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini

Tohle je docela sracka ne ?Napsala na foru co ji trapi, o co jde a ostatni sem k tomu pisou rady,nazory... proste to co se na foru ocekava.Forum tu neni k tomu aby diktovalo co je spravne, ale k tomu aby se lidi zamysleli.

jo máš pravdu.......ale připadne mi že ona čekala trošku něco jinýho tady od těch lidí.....
DarioGVN

PříspěvekZaslal: po červenec 17, 2006 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
DarioGVN napsal:
tysonek napsal:
Sabatini napsal:
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini

jo máš pravdu.......ale připadne mi že ona čekala trošku něco jinýho tady od těch lidí.....

A co cekala?"Jasne,mas pravdu, v pohode, hlavne se netrap"? Od toho ma kamosky.Nikdo ji tu nezna, napsala sem co chtela a z toho vylezli nazory nezaujatejch lidi v konkretni veci.Nikdo ji tu nerika, ze je mrcha... jak uz sem psal, nikdo ji tu nezna.Je to jen podnet k zamysleni a to prece od reakci ostatnich cekame ne ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - !!!PRDELKY!!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 65, 66, 67  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: