|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DarioGVN

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Kartářka napsal: | | Monsterbad napsal: | | Tak to budeš slušný děvče. Tak jste asi nevymřely. |
Nevím, nakolik jsem slušný děvče, ale jistý věci se prostě nedělaj. Stačí se zamyslet. Navíc znám ty následný pocity, a ne jednou, takže fakt humáč A o vymírání mluvím spíš u vás, chlapů. |
Tady mas forum plny frajeru co vedi co je spravny a jaky veci se nedelaj, tak si nestezuj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:22 pm Předmět: |
|
|
Ne neboj.. já tu ještě jsem _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Kartářka

|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
| Kartářka napsal: |
Nevím, nakolik jsem slušný děvče, ale jistý věci se prostě nedělaj. Stačí se zamyslet. Navíc znám ty následný pocity, a ne jednou, takže fakt humáč A o vymírání mluvím spíš u vás, chlapů. |
vo humuse vim,svy..hned moje prvni znamost (nebyla to fena viszly -pro sabatini ) se ke me zachovala velmi velmi osklive
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 10:09 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Sabatini dne ne prosinec 02, 2007 1:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 10:12 pm Předmět: |
|
|
Kaslete na to. Dyt jde o hovno:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pakosta
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 16, 2006 10:44 pm Předmět: |
|
|
smetaku, ta kocka je vazne super... moc se mi libi jak porad pali z kulasu:-.)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | myslis samopal ne? |
Vidis, ja myslel, ze je to kure...
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 9:04 am Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini |
Ale prdelku mas rozkosnou .No ne, jde o to jak se k tobe nynejsi pritel stavi, jestli te bezmezne miluje, nebo jestli jako ty jeho.Je vlastne celkem jedno co se stane, ale dulezity je aby co nejmin lidi brecelo...
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 9:54 am Předmět: |
|
|
| Sabatini napsal: | No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini |
//kašli na to co si o tobě myslí ostatní , todle je tvoje rozhodnutí , tvůj život , a nikomu nemáš zapotřebí ho vysvětlovat , či omlouvat.........
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 10:08 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Sabatini napsal: | No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini |
//kašli na to co si o tobě myslí ostatní , todle je tvoje rozhodnutí , tvůj život , a nikomu nemáš zapotřebí ho vysvětlovat , či omlouvat......... |
Tohle je docela sracka ne ?Napsala na foru co ji trapi, o co jde a ostatni sem k tomu pisou rady,nazory... proste to co se na foru ocekava.Forum tu neni k tomu aby diktovalo co je spravne, ale k tomu aby se lidi zamysleli.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 10:27 am Předmět: |
|
|
| DarioGVN napsal: | | tysonek napsal: | | Sabatini napsal: | No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini |
//kašli na to co si o tobě myslí ostatní , todle je tvoje rozhodnutí , tvůj život , a nikomu nemáš zapotřebí ho vysvětlovat , či omlouvat......... |
Tohle je docela sracka ne ?Napsala na foru co ji trapi, o co jde a ostatni sem k tomu pisou rady,nazory... proste to co se na foru ocekava.Forum tu neni k tomu aby diktovalo co je spravne, ale k tomu aby se lidi zamysleli. |
jo máš pravdu.......ale připadne mi že ona čekala trošku něco jinýho tady od těch lidí.....
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | DarioGVN napsal: | | tysonek napsal: | | Sabatini napsal: | No, ono kdyby se ten muj pritel ke mne nechoval, tak jak se chova, tak by to asi taky bylo jiny...mela jsem ho rada a mam, ale nektery veci, co dela mi (hodne) vadi.......Ale uz to tu rozebirat nechci´. A nestojim o soudy cizich lidi, kteri si precetli par vet a hned si z toho udelali zaver.
Preji vam dobrou noc.
Vase MRCHA Sabatini |
Tohle je docela sracka ne ?Napsala na foru co ji trapi, o co jde a ostatni sem k tomu pisou rady,nazory... proste to co se na foru ocekava.Forum tu neni k tomu aby diktovalo co je spravne, ale k tomu aby se lidi zamysleli. |
jo máš pravdu.......ale připadne mi že ona čekala trošku něco jinýho tady od těch lidí..... |
A co cekala?"Jasne,mas pravdu, v pohode, hlavne se netrap"? Od toho ma kamosky.Nikdo ji tu nezna, napsala sem co chtela a z toho vylezli nazory nezaujatejch lidi v konkretni veci.Nikdo ji tu nerika, ze je mrcha... jak uz sem psal, nikdo ji tu nezna.Je to jen podnet k zamysleni a to prece od reakci ostatnich cekame ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|