Nevěříte ? Věřte!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nevěříte ? Věřte!  Úvodní stránka -> Ostatní -> Nevěříte ? Věřte!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

V co nebo komu nejvíc věříte ?!
V Boha
32%
 32%  [ 31 ]
Derrenu Brownovi
2%
 2%  [ 2 ]
V telepatii
2%
 2%  [ 2 ]
V to, že Země je placatá
1%
 1%  [ 1 ]
V hypnózu
4%
 4%  [ 4 ]
V Hvězdnou Bránu
11%
 11%  [ 11 ]
V reinkarnaci (Budhismus)
7%
 7%  [ 7 ]
V Ronnieho Colemana
18%
 18%  [ 18 ]
Politikům
0%
 0%  [ 0 ]
Nevěříte vlastním očím
20%
 20%  [ 19 ]
Celkem hlasů : 95

Autor Zpráva
Jadrový Mechanizmus

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaši píču sem taky nevidel a veřím že ji máte

Kde je možnost - verím v Bohumila Stejskala?
gin

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez verim v boha, aj ked teoria opic ma tiez nieco do seba, vid topic Prdelky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mirek Dušín

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde o to co si pod pojmem bůh představit. Svým způsobem v boha, resp. stvořitele věřím.
vehicle

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Některý lidi věřej v boha, bůh věří v Chucka Norirse
Wygh

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha si nepředstavuji jako modrou bytost se 4 rukama - jako tomu je v hynduistickém náboženství, ani jako mormona ze south parku vlastně ani nevim jak si ho mám představit,ale v to právě věřím.. něvěřím v postavišku se 4 rukama

Jesse Marunde
jacob s.

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevěřím v církev, to vím určitě.. Asi ani v Ježíše Krista.. Líbí se mi budhismus, to že po mě nikdo nic nechce i to že mám kolik chci možností na to dostat se na další level, tedy do dalšího světa. Nejvíc věřív v sebe. Což v budhismu není na obtíž ale nějak přesvědčenej o budhovi vlastně nejsem ale líbí se mi ta myšlenka, buha musel bejt drsnej týpek.. Ale když nad tím tak přemejšlim.. Nohavica to zpívá pěkně: "Nevěřim v žádný keci, věřim už jen v sebe a to co neurvu to nebudu mít a proč mi slibujete po smrti nebe, když jsem se narodil tak chci i žít..." A ještě to že nemyslí pořád na žrádlo ale tam už bych tak zásadně nesouhlasil. Ty krávo, to sem se nějak rozepsal, už radši nic..
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boha nejde zavřít do kostela, bůh nebo víra obecně je pro každýho někde jinde. To co mu dává sílu, to co zevnitř žene dopředu může být i obyčejná víra ve svoje blízké. Víra je dobrá věc, pomáha člověku leccos překonat,ale v takový podobě jakou je prezentována různými náboženstvími, církvemi a sektami - s tim rozhodně nesouhlasim, víra přece neni o tom něčemu slepě věřit a 5 x denně kleknout na kolena a modlit se nebo do sebe kopnout dvě štamprle slivovice a jít rovnou hodit mašli.
V kostele jsem byl všehovšudy 2x (?) a přesto věřím v boha. Z bible mam přečetno akorát pasáž o Ábelovi a Kainovi a bohatě mi to stačilo (... "Bůh za trest vypálil kainovi znamení a všude kam přicházel v něm lidi poznávali vraha" - jací lidi? když v tý době byli jenom Adam a Eva a Ábel toho času už dávno pod kytkama?) a přesto se necítím být špatným člověkem.
Posledním hřebíkem do rakve mého neutrálního vzahu ke křesťanství byla otázka,kterou jsem na základní škole položil jenomu věřícímu co měl u nás přednášku? Ptal jsem se na to když budou dva skoro stejní (třeba tátové od rodin) žít poctivým skormným životem, budou milovat svojí rodinu,starat se o živobytí poctivnou prací, žít v klidu a míru ze svými sousedy a jedinným rozdílem mezi nimi bude, že ten jeden bude věřící a zajde si v tu neděli do kostele nebo si odříká otčenáše u večeře, tak jestli se dostanou oba po smrti do nebe?Nebylo odpovězeno, když nepočítám ty koktavý keci okolo, kdy sem nevěděl jestli mluví nebo zvrací a stejně sem se to nedověděl, navíc spíš v náznacích z toho vyplynulo, že jenom ten věřící.
Nox.lbc

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:02 pm    Předmět: brm brm brm Odpovědět s citátem

Jsem rád že se to tu tak rozjelo ... původně jsem napsal asi 28 možností, ale to systém mi to nechtěl povolit .. tak jsem musel pár odpovědí obětovat .. ;-)

nejsem nějakej zapřísáhlej Budhista, jen se nesmířím s tím, když mi někdo na otázku "Co bude po smrti?" odpoví "Co ... no nic ..."

jako v The Simpsons, jak Apu zahnul manželce ... nebo v RedDwarf v díle Ourobouros ... "Jsem svůj vlastní otec a Chris, moje bejvalá holka je moje matka ..."
jacob s.

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos: Takhle jsem myslel to že nevěřím v církev. Páč vo tom často ví jen pěkný hovno. Já myslim že bych toho typa na nebeský bráňe třeba ukecal že nejsem vo nic horší než ten co se modlil.. Ale nevim no.. Radši prostě věřim v sebe a jedinou moc kterou nechám mě soudit je moje svědomí..

KONTRAFAKT: Nelutujem!
pApradReb0rn
(ban)

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

verim v svoj biceps 33cm
Phenomenom

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikomu a ničemu
Arnie

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
nikomu a ničemu

No vidiš, tak to je taky víra :o))...
ahoj

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:41 pm    Předmět: Re: brm brm brm Odpovědět s citátem

Nox.lbc napsal:
nejsem nějakej zapřísáhlej Budhista, jen se nesmířím s tím, když mi někdo na otázku "Co bude po smrti?" odpoví "Co ... no nic ..."

Taky se mi nechce věřit tomu, že to všechno končí smrtí...
Freimen

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem věřil v reinkarnaci, ale je v ní mnoho nesrovnalostí a v podstatě je to logicky blbost (jak to, že je daleko víc lidí i druhů než tomu bylo na počátku - to se duše rozdvojují nebo jak?:-)...chodil jsme s holkou, která mi na to řekla krásnou odpověď : co bude po smrti? "to samé co bylo před narozením.." ...to samé co bylo před narozením...když se nad tím zamyslíte....

Jinak věřím ve spravedlnost, v takové ty přísloví jako kdo si hraje s ohněm, ten se spálí, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá atd...tyhle věci zkrátka platí...

A je pravda, že v poslední době čím dál více přemýšlím nad Bohem a chodím do kostela, ta buňka je totiž tak neuvěřitelně složitá, Oparinova teorie koacervátů mi k ní nijak neinklinuje....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červenec 20, 2006 10:45 pm    Předmět: Re: brm brm brm Odpovědět s citátem

ahoj napsal:
Nox.lbc napsal:

Taky se mi nechce věřit tomu, že to všechno končí smrtí...

Jak sem psal v jednom ze sousednich topicu, tak clovek vi jenom to co mu reknou ostatni... Docela casto se mi zdaji sny, ty sny sou realny, stavaji se tam ruzny veci, vsechno mozne i nemozne...
Jednou se mi zdal sen, ze sem si prohnal kulku hlavou a umrel sem... zbytek toho snu bylo asi v realu 5 sekund temna, proste nic docista nic...
Co bylo pred narozenim? nic....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nevěříte ? Věřte! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: