|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| V co nebo komu nejvíc věříte ?! |
| V Boha |
|
32% |
[ 31 ] |
| Derrenu Brownovi |
|
2% |
[ 2 ] |
| V telepatii |
|
2% |
[ 2 ] |
| V to, že Země je placatá |
|
1% |
[ 1 ] |
| V hypnózu |
|
4% |
[ 4 ] |
| V Hvězdnou Bránu |
|
11% |
[ 11 ] |
| V reinkarnaci (Budhismus) |
|
7% |
[ 7 ] |
| V Ronnieho Colemana |
|
18% |
[ 18 ] |
| Politikům |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nevěříte vlastním očím |
|
20% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 95 |
|
| Autor |
Zpráva |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Slayter napsal: | | Black Dragon napsal: | To mel byt vtip? nesmeju se ..
Zivot zacne, zivot skonci... neni nic predtim ani po nem... v jediny co verim, je to ze muzou existovat paralelni vesmiry, kde se zivot odehrava v jine linii, protoze v urcitym okamziku bylo udelano jine rozhodnuti, nez tady.. a tak podobne...
Vsechno sou to stejne vymysly, nekdo to vymyslel,nekdo to rekl ze to tak muze byt... stejne jako si nekdo vymyslel boha... boha si vymyslel clovek, uz v praveku na neho svadeli takovy normalni veci jako sou blesky,ohen a tak podobne..a cirkev si to jenom upravila k obrazu svemu.. | zivot zacne zivot skonci..jojo ale jakto,ze je lidsky telo ihned po smrti o par gramu lehci?? |
jak to, že kulturista váží ráno o 4 kila méně než večer? |
rano,ne behem okamziku..oni to merili,vazili ihned ..to je proc byli tak hotovy z toho...kdyby to merili za tejden uz by to takova pecka nebyla
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
Koho zajímají paralerní dimenze, černé díry, červí díry, teorie superstrun atd. ať šáhne po knize - Černé díry, Červí díry a stroje času od Jim All-Khalili. Výborná věc a pro laiky relativně srozumitelná.Doporučuju, na všechno se budete koukat už trošku jinak...
Věřím na reinkarnaci, věřím v boha (ale spíš jako energii), věřim v paralerní světy, ale hlavně věřim sám v sebe. Duch vládne nad hmotou. Ámen .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 12:29 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Freimen napsal: | | Slayter napsal: | | Black Dragon napsal: | To mel byt vtip? nesmeju se ..
Zivot zacne, zivot skonci... neni nic predtim ani po nem... v jediny co verim, je to ze muzou existovat paralelni vesmiry, kde se zivot odehrava v jine linii, protoze v urcitym okamziku bylo udelano jine rozhodnuti, nez tady.. a tak podobne...
Vsechno sou to stejne vymysly, nekdo to vymyslel,nekdo to rekl ze to tak muze byt... stejne jako si nekdo vymyslel boha... boha si vymyslel clovek, uz v praveku na neho svadeli takovy normalni veci jako sou blesky,ohen a tak podobne..a cirkev si to jenom upravila k obrazu svemu.. | zivot zacne zivot skonci..jojo ale jakto,ze je lidsky telo ihned po smrti o par gramu lehci?? |
jak to, že kulturista váží ráno o 4 kila méně než večer? |
rano,ne behem okamziku..oni to merili,vazili ihned ..to je proc byli tak hotovy z toho...kdyby to merili za tejden uz by to takova pecka nebyla |
Když kulturista je za noc hubenější o 4 000 g, nevím, proč by za chvíli po smrti nemohlo být tělo o 21 g zástavou metabolických pochodů...
V těle se ti denně tvoří tolik molekul ATP (adenosintrifosfát), kolik sám vážíš, tedy kolem 70 kg........to jen na okraj, zamysli se nad tím (ihned po smrti se tvorba pochopitelně zastaví)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 12:45 pm Předmět: |
|
|
ihned po smrti myslim treba do minuty i driv tyhle zastaveny pochody.. ti neudelaj rozdil 21 gramu,vzdyt u toho byli doktori..
predstav si cloveka,kterej je v komatu,napojenej na EEG a najednou nastane smrt mozku..mas ho zvazenyho tesne tedka pred 2 minutama..nebo ho mas na vaze treba porad..najednou ho znova zvazis a -21 gecek,ja sem u toho nebyl,ale zni to prinejmensim divne,uznej
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 12:52 pm Předmět: |
|
|
u toho propagačního filmu proti potratům byli také doktoři a také je to pamflet - nejsem proti absolutnímu zákazu potratů...
jak můžeš s jistotou říci , že za minutu ti tělo neudělá rozdíl 21g, když za 720 min udělá 70 000g...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | u toho propagačního filmu proti potratům byli také doktoři a také je to pamflet - nejsem proti absolutnímu zákazu potratů...
jak můžeš s jistotou říci , že za minutu ti tělo neudělá rozdíl 21g, když za 720 min udělá 70 000g... |
a co kdyz se to stane okamzite? ani pak bys nevyvalil oci? a pak treba by urcitej cas vaha drzela stabilne
pri zastave mas cloveka treba 5 minut uz "mrtveho" a presto ho muzes masazi dostat zpatky..
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:04 pm Předmět: |
|
|
jinak ted z jinyho soudku..telekineze.
jednou v TV byl nejaky XY porad a tam rikali,jak se da udelat malej testik..vezmes ctvrtku papiru,jehlu a nejakej stojanek abys tu jehlu (vetsi treba jehlici 20cm mohl postavit do stojanku aby byla kolmo treba ke stolu
z ty ctvrtky udelas valec,prehnutim papiru.slepis aby drzel. pak u jedny strany valce vezmes jinej papir a udelas z nej dva prouzky,kery prekrizis na podstave toho valce.. a slepis aby to drzelo vse pohromade, pak v miste prekrizeni vlozis tenhle valec na jehlu aby se mohl otacet na vsechny strany a doresis tak aby nespadnul.
pak ho zastavis aby se netocil a das dlane naplocho okolo valce ale POZOR nespis se valce dotknout! pak pomyslis na to aby se hybal treba doprava a zachvili se opravdu zacne hybat doprava.. tak si reknes nahoda..a myslis na to aby se zastavil on se zastavi..nebo myslis na to aby se hybal zas na druhou strany..zascne se hybat na druhou stranu.. doma sem to zkousel ..neveril sem tomu ani za mak..ale fakt to funguje!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:05 pm Předmět: |
|
|
je to biochemie......
ale to, že to tak je, za to pochopitelně může ten, kdo vše stvořil (rozhodně nevěřím v Adamovo žebro)...buňka, lidské tělo i příroda jsou tak dokonalé, že to mohlo vzniknout z pár základních prvků opravdu jen těžko...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
driv se to tu denne hadalo,ted se resej naprosty kokotiny.doba jde kupredu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.leg

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:16 pm Předmět: |
|
|
davam hlas Freimenovi, 21g je prakticky nic tak to moze byt 1 000 000 000 000 000 dovodov _________________ ---
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | driv se to tu denne hadalo,ted se resej naprosty kokotiny.doba jde kupredu. |
hlavne tvoje prinosny prispevky tomu hodne pomahaj
(sme v sekci "ostatni")
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | driv se to tu denne hadalo,ted se resej naprosty kokotiny.doba jde kupredu. |
asi stárnem a já jsem šťastný, protože mi skvěle šlape trénink, chystám se na závody a...... ale hovno, jsem to pořád já, vy sráčové!!! Co to tu meleš za sračky topděfko, jsem mistr republiky, tímhle tónem se mnou nemluv, táhni do píči, táhněte všichni, miluju Kořínkovou
stačilo na připomenutí starých časů
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Topděfka napsal: | | driv se to tu denne hadalo,ted se resej naprosty kokotiny.doba jde kupredu. |
hlavne tvoje prinosny prispevky tomu hodne pomahaj
(sme v sekci "ostatni") |
ja vim,snazim se jit s dobou :-)
zkus se zeptat,jestli by tu sekci nechteli prejmenovat..treba na "picoviny"
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Topděfka napsal: | | driv se to tu denne hadalo,ted se resej naprosty kokotiny.doba jde kupredu. |
asi stárnem a já jsem šťastný, protože mi skvěle šlape trénink, chystám se na závody a...... ale hovno, jsem to pořád já, vy sráčové!!! Co to tu meleš za sračky topděfko, jsem mistr republiky, tímhle tónem se mnou nemluv, táhni do píči, táhněte všichni, miluju Kořínkovou
stačilo na připomenutí starých časů |
uprimne?aspon byla sranda..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 1:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|