|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| V co nebo komu nejvíc věříte ?! |
| V Boha |
|
32% |
[ 31 ] |
| Derrenu Brownovi |
|
2% |
[ 2 ] |
| V telepatii |
|
2% |
[ 2 ] |
| V to, že Země je placatá |
|
1% |
[ 1 ] |
| V hypnózu |
|
4% |
[ 4 ] |
| V Hvězdnou Bránu |
|
11% |
[ 11 ] |
| V reinkarnaci (Budhismus) |
|
7% |
[ 7 ] |
| V Ronnieho Colemana |
|
18% |
[ 18 ] |
| Politikům |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nevěříte vlastním očím |
|
20% |
[ 19 ] |
|
| Celkem hlasů : 95 |
|
| Autor |
Zpráva |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:21 pm Předmět: |
|
|
| DarioGVN napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Drago napsal: | | Nekteri jste k smichu co tady pisete..to fakt verite v takovy picoviny a v Boha ne? A ty argumenty jsou taky vazne dobry (ironie). Kazdej kdo si najde cestu k opravdove vire tak si ji najde sam a nevidim jedinej duvod proc by to mel byt slaboch. Naopak kdyz se podivam kolem sebe (ne doslovne v okoli, ale obecne po svete) tak vetsina lidi co neco dokazali v Boha veri. A vira v Boha nema nic spolecnyho s cirkvi, chozenim do kostela, modlenim nejakych basnicek apod. Kazdej ma svuj nazor a svuj postoj k tomu, je docela zajimavy jak tady se snazi bojovat a obhajovat svy "nazory" hlavne ti kteri zrovna v Boha neveri *a20* . Nakonec Muay Thai je taky spjaty s nabozenstvim a s virou a neprijdou me ti bojovnici jako slabosi kteri maji viru jako nejakou berlicku, maji tu viru spis jako dalsi z mnoha zbrani. |
Nikdo netvrdí, že kdo věří v Boha je slaboch ... naopak .. vy věřící odsuzujete nás nevěřící ... tvrdíte, že shoříme v pekle .. proč ? co jsme udělali ? |
Co to meles ?Kdo rika, ze zhorite v pekle.Prijde mi, ze vidis veskerou viru pouze v krestanstvi a to konkretne v rukou nejakyho jetyho kneze co kaze blbosti o kterejch tu pises.
Drago souhlas |
Takže to s tím peklem není pravda ? Jak to tedy je? Kam příjdou nevěřící ? .. možná to bude tím, že jsem nestudoval teologii ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:22 pm Předmět: brm brm brm |
|
|
| Slayter napsal: | | supporter napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
Jde o to,kdo je terorista.... Podle těch ,,z druhé strany,, je to úpně někdo jinej,než podle tebe.... |
teda ma v tech stranach uz trochu zmatek z druhy a zase z druhy,to uz jako ze 4ty? *a20*
ne jasne ze oni se na nas divaj jako na teroristy,slavista taky nebude fandit spartanovi *a20* *a19* |
ne fotbal do toho prosím netahejte ... prosím prosím ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
teroristé jen urychluji zkazu lidstva na teto planete ... na jinych planetach to muze vypadat zcela jinak ... neprosli jsme ... jsme vyrizeny .. dochazi nam cas ... bud to pocitime my nebo dalsi generace, alevyhnout se tomu nemůžeme ... |
nebo taky ho*no.. to nemuzes rict,takhle apokalypticky to sice muzes videt,ale to este neznamena,ze to tak dopadne
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | supporter napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
Jde o to,kdo je terorista.... Podle těch ,,z druhé strany,, je to úpně někdo jinej,než podle tebe.... |
teda ma v tech stranach uz trochu zmatek z druhy a zase z druhy,to uz jako ze 4ty?
ne jasne ze oni se na nas divaj jako na teroristy,slavista taky nebude fandit spartanovi |
já fandím Brnu .... já neodsuzuju ani víru,ani terorismus....v týhle době bohužel,se to netoleruje
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
teroristé jen urychluji zkazu lidstva na teto planete ... na jinych planetach to muze vypadat zcela jinak ... neprosli jsme ... jsme vyrizeny .. dochazi nam cas ... bud to pocitime my nebo dalsi generace, alevyhnout se tomu nemůžeme ... |
Zkázu lidstva spíše způsobuje bohatý Sever (USA, EU, Japonsko) _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:23 pm Předmět: Re: brm brm brm |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | supporter napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
teda ma v tech stranach uz trochu zmatek z druhy a zase z druhy,to uz jako ze 4ty?
ne jasne ze oni se na nas divaj jako na teroristy,slavista taky nebude fandit spartanovi |
ne fotbal do toho prosím netahejte ... prosím prosím ... |
pozděěěěě
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:24 pm Předmět: brm brm brm |
|
|
| Lister napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
Zkázu lidstva spíše způsobuje bohatý Sever (USA, EU, Japonsko) |
Máš nějaké důkazy??? _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
DarioGVN

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | DarioGVN napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Drago napsal: | Nekteri jste k smichu co tady pisete..to fakt verite v takovy picoviny a v Boha ne? A ty argumenty jsou taky vazne dobry (ironie). Kazdej kdo si najde cestu k opravdove vire tak si ji najde sam a nevidim jedinej duvod proc by to mel byt slaboch. Naopak kdyz se podivam kolem sebe (ne doslovne v okoli, ale obecne po svete) tak vetsina lidi co neco dokazali v Boha veri. A vira v Boha nema nic spolecnyho s cirkvi, chozenim do kostela, modlenim nejakych basnicek apod. Kazdej ma svuj nazor a svuj postoj k tomu, je docela zajimavy jak tady se snazi bojovat a obhajovat svy "nazory" hlavne ti kteri zrovna v Boha neveri . Nakonec Muay Thai je taky spjaty s nabozenstvim a s virou a neprijdou me ti bojovnici jako slabosi kteri maji viru jako nejakou berlicku, maji tu viru spis jako dalsi z mnoha zbrani. |
Nikdo netvrdí, že kdo věří v Boha je slaboch ... naopak .. vy věřící odsuzujete nás nevěřící ... tvrdíte, že shoříme v pekle .. proč ? co jsme udělali ? |
Co to meles ?Kdo rika, ze zhorite v pekle.Prijde mi, ze vidis veskerou viru pouze v krestanstvi a to konkretne v rukou nejakyho jetyho kneze co kaze blbosti o kterejch tu pises.
Drago souhlas |
Takže to s tím peklem není pravda ? Jak to tedy je? Kam příjdou nevěřící ? .. možná to bude tím, že jsem nestudoval teologii ... |
Bavime se o vire a ne o krestanskych dogmatech stredoveku.Napriklad ja nechodim do kostela, neznam motlitby.Na krku mam krizek jako symbol kterej mnoha lidem dal smysl zivota a nadeji.Beru z nabozenstvi to co si myslim, ze je spravne a verim v to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:31 pm Předmět: Re: brm brm brm |
|
|
| Nox.lbc napsal: | | Lister napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
Máš nějaké důkazy??? |
Kdo produkuje nejvíce škodlivin, odpadu, kdo nejvíc vyčerpává suroviny, kdo vymyslel zbraně hromadnýho ničení, kdo zásobuje zbraněmi nestabilní země .....atd. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:32 pm Předmět: brm brm brm |
|
|
| DarioGVN napsal: | | Nox.lbc napsal: | | DarioGVN napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Drago napsal: | | Nekteri jste k smichu co tady pisete..to fakt verite v takovy picoviny a v Boha ne? A ty argumenty jsou taky vazne dobry (ironie). Kazdej kdo si najde cestu k opravdove vire tak si ji najde sam a nevidim jedinej duvod proc by to mel byt slaboch. Naopak kdyz se podivam kolem sebe (ne doslovne v okoli, ale obecne po svete) tak vetsina lidi co neco dokazali v Boha veri. A vira v Boha nema nic spolecnyho s cirkvi, chozenim do kostela, modlenim nejakych basnicek apod. Kazdej ma svuj nazor a svuj postoj k tomu, je docela zajimavy jak tady se snazi bojovat a obhajovat svy "nazory" hlavne ti kteri zrovna v Boha neveri *a20* . Nakonec Muay Thai je taky spjaty s nabozenstvim a s virou a neprijdou me ti bojovnici jako slabosi kteri maji viru jako nejakou berlicku, maji tu viru spis jako dalsi z mnoha zbrani. |
Drago souhlas |
Takže to s tím peklem není pravda ? Jak to tedy je? Kam příjdou nevěřící ? .. možná to bude tím, že jsem nestudoval teologii ... |
Bavime se o vire a ne o krestanskych dogmatech stredoveku.Napriklad ja nechodim do kostela, neznam motlitby.Na krku mam krizek jako symbol kterej mnoha lidem dal smysl zivota a nadeji.Beru z nabozenstvi to co si myslim, ze je spravne a verim v to. |
Ok, věřím ti ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nox.lbc

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:34 pm Předmět: Re: brm brm brm |
|
|
| Lister napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Lister napsal: | | Nox.lbc napsal: | | Slayter napsal: | | Evoluce? ja se jenom trochu bojim,aby nezametkla s nama..ta Evaluce,zatim teda moc teroristum p**el nenakopavame (my z druhe strany) |
Máš nějaké důkazy??? |
Kdo produkuje nejvíce škodlivin, odpadu, kdo nejvíc vyčerpává suroviny, kdo vymyslel zbraně hromadnýho ničení, kdo zásobuje zbraněmi nestabilní země .....atd. |
Ok ... myslím, že "každý" přispívá k tomu, že se naše Země žene do záhuby ... _________________ Tento avatar je to jediné co nám zbylo po Miguelitovi ... nechť je mu země lehká ... (věřím v sebe ne v boha ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:36 pm Předmět: |
|
|
neboj o chvilu dojdou zasoby uhli a ropy a bude vymalovano
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnald
|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:36 pm Předmět: Re: na konec |
|
|
| Slayter napsal: | | Ronnald napsal: | poslední připomínka:
tyhle diskuse znám a občas se jich účastním a dopadá to vždycky stejně, nakonec se ukáže že mezi námi a námi (všichni jsme na tom stejně, nikdo líp nebo hůř, ať věří nebo nevěří) je ale taková propast ve vnímání a chápání toho, co je víra v Boha, že je nad moje síly to někomu přiblížit, to není jako se bavit o tom, která marmeláda ti chutná a která ne, mrzí mě to, protože bych to, co jsem si v sobě našel chtěl někomu předat tak, aby to vnímal a chápal jako já, ale to nejde, snad někdy potkáte někoho, kdo to umí vysvětlit a přiblížit, protože to určitě stojí za to |
Ronnalde jedna otazka: Co pro tebe znamena Buh? ted nemyslim,jak si ho predstavujes,ale co znamena pro tebe? a v jakeho veris? |
já se hlásím ke katolické církvi i když jsem trošku heretik, ale to asi každej,
Boha si nijak konkrétně nepředstavuju, nemá pro mě podobu, jde o něco (spíš někoho, protože člověk si jako osobu myslící představí určitě někoho) co "stojí" vzadu za tím, co tady máme před sebou, je to princip, který tvoří, ten, který dává smysl i těm zdánlivě nesmyslným maličkostem, je to obrovské dílo, které se nám otevírá, jen třeba příroda byla stvořena v tak krásné rozmanitosti a bohatosti, že by se řeklo skoro až zbytečně, ale každý z nás a všechno kolem nás se podílí na tomto díle, které bylo vytvořeno a funguje dohromady
Ježíš Nazaretský je osobou etickou, ukazuje pohled do člověka a možnosti, jak s lidstvím naložit a jakou má každý člověk cenu, jak říkal taky Kant, nekoukejme na druhého člověka jako na prostředek k uskutečnění vlastních záměrů, ale berme ho jako účel sám o sobě, hodně si vážím Masaryka, on krásně vysvětlil křesťanství a ukázal ho jako způsob jak pozvednout člověka
víra v Boha je pro mě jako dotknutí se nekonečna, jako zapojení se do věčnosti, je to jako nahlédnout skrytý smysl všeho okolo a lidský život, který je denně kvůli lidské svobodě uváděn do bojů mezi dobrem a zlem, do bojů se sebou samým, tak ten lidský život je obrovská příležitost, jak naložit s tím vším, co nám bylo dáno bez našeho přičinění do vínku a co můžeme vlastním úsilím rozmnožit
křesťanství je poselstvím radosti, není to žádné poučování a plivání síry na sebe i na okolí, je to zvěst o tom, že všichni tady jsme a všechny nás Bůh vidí a jde mu o nás, dal nám svobodu rozhodovat a má radost, když my máme radost a podílíme se na dobrém díle, které on začal a nikdy nás neopustí, i když na něj budeme plivat a zadupeme ho pod zem, když se ve svém nitru přiznám k sobě samému, upřímně se sám sobě vyznám z toho jaký sem a co jsem všechno v životě zmastil, pak i Bůh se ve mně ozve a řekne, že nikdy není všechno ztraceno a že on se ke mně vždycky přihlásí, budu-li já chtít
tohle vypadá jak šílenej patos, kterej tady vylívám, ale není to tak, já nejsem žádná citovka, co by poletovala nad zemí a zpívala ptáčkům, to teda vůbec ne, víra je hodně intimní záležitost a jak jsem už řek, nedokážu to nijak vysvětlit, to je prostě pocit tam někde uvnitř a já ho takhle mám, ostatní ho mají nějak jinak, ale to neznamená, že si jich jako lidí nevážím a že skončí v pekle, jak tady někdo psal, to mě teda vždycky nasere, když tohle slyším
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: pá červenec 21, 2006 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | neboj o chvilu dojdou zasoby uhli a ropy a bude vymalovano |
o uhlí se neboj, s tím budem dělat ještě 300 let, ale ropa, mno za 50 let jsme v háji. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|