Sweet kiss from Izrael

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sweet kiss from Izrael  Úvodní stránka -> Ostatní -> Sweet kiss from Izrael
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Na koho ste strane ?
Israel
56%
 56%  [ 32 ]
Libanon
43%
 43%  [ 25 ]
Celkem hlasů : 57

Autor Zpráva
Iggix

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 11:38 am    Předmět: Sweet kiss from Izrael Odpovědět s citátem

Par obrazkov nasledkov bombardovania s libanonu

http://fromisraeltolebanon.info/

Neni ta cena za unesených vojakov pridraha ?
Libor 21

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 11:44 am    Předmět: Re: Sweet kiss from Izrael Odpovědět s citátem

Tam už určite nejde o tých vojakov.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 11:45 am    Předmět: Re: Sweet kiss from Izrael Odpovědět s citátem

Iggix napsal:
Par obrazkov nasledkov bombardovania s libanonu

http://fromisraeltolebanon.info/

Neni ta cena za unesených vojakov pridraha ?

Musím se smát. Doprdele tady nejde o vojáky.... Jde o to vyhladit ty,co jsou proti Izraeli. Taková americká zástěrka. Kdyby šlo o vojáky,vymění je za ty,co zajali zase oni. Židáci prostě jen využili toho,že Libanonci vyhnali vojáky ze Sýrie,co u nich byli. Sakra jak by se jim teď hodili. Jsem jednoznačně proti Izraeli.
Iggix

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

par faktov izrael mal uz davnejsie naplanovaný takýto utok ale doteraz nemal zamienku ...

1 boli zajatý vojaci ... nie zeny a deti !
2 izrael vsak naoplatku zasiahol aj nevojenske ciele
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidíte si vůbec do huby, vy co se tady zastáváte Hizbaláhu?!
To, co se teďka děje je jen důsledkem toho, že si Libanonci neuměj poradit s teroristama sami! Neuměj si udělat pořádek s tim, co maj na svém území, tak musej nést následky! Na co mají armádu?! Libanon se považuje za demokracii a přitom v jeho vládě sedí 2 ministři za Hizbaláh a poslanců je takových několik desítek! Neschvaluju zabíjení civilistů v Libanonu, ale co má tak asi Izrael dělat? To, že na jeho území lítaj kaťuše pravidelně už několik let, to ale nikdo neřekne! Možná jsou ti unesení vojáci záminka, ale má si to nechat Izrael líbit?! Navíc je neunesl stát, ale teroristická organizace - a není jiné řešení, než útočit na pozice v zemi, ve které ty pozice tato organizace má!
Krom toho, Izraelci jsou národ, který více než kterýkoliv jiný na světě si váží lidí a lidských životů - možná to bude způsobeno holokaustem, ale je to tak a v momentě, kdy jim někdo jejich lidi unáší, nasere je to víc než kohokoliv jiného.

Gauneři ze Sýrie a Íránu pomáhají Hizbaláh financovat a zbrojit - odkud si myslíte, že mají ty rakety? A ještě si dovolí mít řeči vůči postupu Izraele - ale co čekat od země, v jejímž čele stojí popírač holokaustu, terorista a náboženskej fanatik! Stejně to jednou skončí tak, že Izrael bude muset sám vyřídit i je. Naštěstí na to má vojenské kapacity a pomoc od Američanů.
Evropská Unie jako celek je naprosto neschopná - už sem zvykl na přizdisráčství a zbabělost Francie, která s nim začala už před Mnichovem a přes Rwandu a třeba loňský nepokoje v Paříži v něm dále pokračuje. Dále tu máme Rusáky, kterejm by snad musel Kim nebo Ahmadínedžád napálit raketu rovnou do Kremlu, aby začli místo keců o diplomacii něco dělat.
Trošku mne překvapuje teďka Německo, že Merkelová podpořila Bushe, ale bude to asi jen účelové.

O spolku jménem OSN raději ani nemluvit - ten je k ničemu už desítky let.

Jak tady někdo chytře poznamenal, nejde o to "vyhladit ty, co jsou proti Izraeli" - to je pěkná hovadina! Pokud vím, tak Izraelským akcím vždy předchází nějakej teroristickej útok a je fuk, jestli to vypadá tak, že nějakej palestinec vopásanej dynamitem se vodpálí v pizzerii a nebo jestli dojde k přepadení hlídkového stanoviště, zabití osmi a únosu dvou vojáků.

A k těm srdceryvnejm fotkám civilistů - to je přesně strategie gaunerů z Hizbaláhu, brigád mučedníků od Al-Aksá a další verbeže - moc dobře znají, jak to chodí v médiích a tak civilisty hojně využívají jako živé štíty a kdo je pak špatnej? Samozřejmě Izrael, protože má vojenskou převahu a tak jeho útoky zabijou víc civilistů, než rakety vypálené na Haifu a okolí.

Když jste tak chytří, navrhněte, jak likvidovat stanoviště Hizbaláhu v Libanonu aniž by se ublížilo civilistům...to bych si fakt rád poslechnul!

Tohle si prectete a porovnejte

http://www.novinky.cz/zahranicni/libanonec--kdyz-by-me-hizballah-oslovil--sel-bych-pomoci_91157_8su8u.html

http://www.novinky.cz//09/11/60.html
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu

Naposledy upravil kvarkopako dne so červenec 22, 2006 12:45 pm, celkově upraveno 2 krát
Sturm

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejvetsi teroristi sou zatim Izrael a USA.
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sturm napsal:

Jo? A nakej argument k tomuhle vykriku pridas?

Btw...kdyby nebylo USA, neexistovalo by Ceskolovensko a nasledne ani Ceska Republika...mozna by ses ani nenarodil...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Sturm

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Americka demokracie je celkem fajn. Nejdriv vybombardujeme Afghanistan, pak Irak aniz by meli jedinej dukaz o cemkoliv.
To s tema civilistama, pouzivaji obe strany. Napr jak zahynuli ve WTC to bylo opravdu srdcervouci. Samozrejme sem jim to nepral. Ale pousteli to v Americe a u nas na jednicce a snad vsude porad dokola aby ospravdlnili sve utoky na vychode. Navic neverim, ze utok na veze v New Yorku udelali teroristi. Vidim v tom Bushe
m4l

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sturm: a jinak ses dement ne?
Sturm

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K cemu ze je tady to tlacitko upozornit moderatora?
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sturm napsal:
Americka demokracie je celkem fajn. Nejdriv vybombardujeme Afghanistan, pak Irak aniz by meli jedinej dukaz o cemkoliv.
To s tema civilistama, pouzivaji obe strany. Napr jak zahynuli ve WTC to bylo opravdu srdcervouci. Samozrejme sem jim to nepral. Ale pousteli to v Americe a u nas na jednicce a snad vsude porad dokola aby ospravdlnili sve utoky na vychode. Navic neverim, ze utok na veze v New Yorku udelali teroristi. Vidim v tom Bushe

A co tak asi měli pouštět, když se jednalo o teroristickej útok na CIVILNI objekt a civilisty - naprosto úmyslnej utok vedenej proti nevinejm a bezbranejm lidem!
Jo, jasně...a taky věříš tomu, že se nikdy neletělo na měsíc a všecko se to natáčelo někde v poušti...a že celej svět ovládají židobolševici, co?
Takový konspirační "teorie" si nech radši pro sebe
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
Topděfka

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sturm napsal:
Navic neverim, ze utok na veze v New Yorku udelali teroristi. Vidim v tom Bushe

Sturm

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

USA - zeme ktera dava nejvetsi prachy do zbrojeni, na obranu a do valcnejch operaci si necha narazit uprostred New Yourku letadla. Neni to zvlastni?
kvarkopako

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sturm napsal:
USA - zeme ktera dava nejvetsi prachy do zbrojeni, na obranu a do valcnejch operaci si necha narazit uprostred New Yourku letadla. Neni to zvlastni?

A jak to s tim souvisi? Krom toho, ze pod svicnem byva tma, tak se rozhodne nepocitalo s tim, ze by nekdo byl neceho takovyho schopnej! S tim souvisi i to, ze se tolik nehlidalo to, co mohlo tyto utoky signalizovat. S metodu kamikaze se Americani naposled setkali ve WW2, kdy ji praktikovali Japonci.
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
[HEAVY]W.e.i.g.h.t.

PříspěvekZaslal: so červenec 22, 2006 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvarkopako napsal:
Sturm napsal:

Jo? A nakej argument k tomuhle vykriku pridas?

Btw...kdyby nebylo USA, neexistovalo by Ceskolovensko a nasledne ani Ceska Republika...mozna by ses ani nenarodil...

Drz hubu! USA a Izrael = posvatna dvojcata.
Navic USA je pricinou nepokoju ve svete, sakra chlape, premyslej trochu! Ten kdo je na strane USA, je vlastne terorista!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sweet kiss from Izrael Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: