|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ktory kreatin je podla vas najlepsi ? |
| Creatine Ethyl Ester |
|
19% |
[ 12 ] |
| Creatine Monohydrate |
|
59% |
[ 37 ] |
| Kre-Alkalyn |
|
14% |
[ 9 ] |
| Iný |
|
6% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 62 |
|
| Autor |
Zpráva |
openyoureyes
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 8:26 am Předmět: jel mu jako drak... |
|
|
Jj ja taky po nem jel jako drak ,ale ja teda spis jel na zachod :)tak 4x denne,delam v Brnenske posilovne v Brnenskych kohoutovicich a vim ze kluci co se mnou cvicivaji nebo pridou jen pokecat na bar mi rikaji ze od Aminostaru by si nekoupili ani mydlo..natoz creatin,proste delejte si to co chete  ja uz se napalil,ted je rada na vas! _________________ Do you know what's there,waiting,beyound that beach? IMMORTALITY!TAKE IT!It's your!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Monsterbad
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 10:41 am Předmět: Re: jel mu jako drak... |
|
|
| openyoureyes napsal: | Jj ja taky po nem jel jako drak ,ale ja teda spis jel na zachod :)tak 4x denne,delam v Brnenske posilovne v Brnenskych kohoutovicich a vim ze kluci co se mnou cvicivaji nebo pridou jen pokecat na bar mi rikaji ze od Aminostaru by si nekoupili ani mydlo..natoz creatin,proste delejte si to co chete ja uz se napalil,ted je rada na vas! |
Ráno v Brněnské posilovně v Brněnských kohoutovicích a v poledne v Thajsku. Ty budeš kokot roku, co?
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 10:54 am Předmět: |
|
|
Chlapci kecate pekne ko**tiny.O "kauze"aminostar vobec nemate paru a ani sa neoplati vam to vysvetlovat,lebo ked budete trosku starsi a otukanejsi v obchodoch,tak sami pochopite. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:43 am Předmět: |
|
|
wyghte prosim ta radsej sa k tymto veciam nevyjadruj,ked vazne nevies ktora bije. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:46 am Předmět: |
|
|
| citace: | | 4x denne,delam v Brnenske posilovne v Brnenskych kohoutovicich |
nema tam nahodou bejt 4x tydne????
A tedka z tveho druheho topiku
| citace: | | sem profesionální thajský boxer ,bydlim v Thajsku |
Hej bud si ujasni a zopakuj pouzivani minuleho,pritomneho a budouciho casu ve vetach takovej milionar a mas vlatni letadlo
nebo nas prestan lakovat ja ti neverim uz ani slovo
Sorry za OT ale musel sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Míma

|
Zaslal: so srpen 19, 2006 11:59 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Míma napsal: | | ale koukam na nazev a tema topicu.. a kamos od Aminostaru monokreac mel a jel mu jako drak. |
ten kreáč nebo ta strava,kterou zlepšil ? |
kreac
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 21, 2006 5:36 am Předmět: Re: aky kreatin |
|
|
| camper napsal: | | Chcem prvy krat brat kreatin mam takmer 16 rokov a cvicim rok (38ruka,hrud 110,87vaha) a chcem vedjet ktory je lepsi alebo vy s ktorym mate lepsie skusenosti: Creatine Ethyl Ester, Creatine Monohydrate alebo Kre-Alkalyn, popripade nejaky iny ? | ...je Ti takmer 16 rokov a řešíš kraviny...kup si monohydrát, když jinak nedáš....osobně bych ty peníze za kreatin vrazil do nějakýho WPC
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:47 pm Předmět: |
|
|
cau..od pondelí beru creatin monohydrat od aminostar, a zatim sem v te nasycovaci fázi, ale necitím žadny učinky nebo změny...prej to má zabírat hned, a u mě to asi nezbírá...sem se tady dočetl že u někoho tento typ creatinu nezabíra....mužete mi neco poradit??diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | cau..od pondelí beru creatin monohydrat od aminostar, a zatim sem v te nasycovaci fázi, ale necitím žadny učinky nebo změny...prej to má zabírat hned, a u mě to asi nezbírá...sem se tady dočetl že u někoho tento typ creatinu nezabíra....mužete mi neco poradit??diky | jinými slovy bereš to 5 dní a čekáš nějaké účinky? To jsis myslel, že za 5 dní nabereš 5 kilo? To ani po steroidech!!! Ber to jak máš celý měsíc - váhy pomalu půjdou nahoru, natáhneš vodu a bude to v pohodě...piješ dostatečně???
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
Kreatin je zázrak, ale nezapomeň si taky někdy zajít zacvičit.. _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|