Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejses ... ta korupce je vsude, fotbal neni fotbal... me akorat sere ze uz nemam ty informace, co sem mel driv : ( ... prvni i druha liga, ach jo..
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Hele na Wagnera mi nešahej!!! to je s Pacandem můj nejoblíbenější hráč, co kdy za Brno hrál Já to neviděl, ale jestli mu to sudí sežral, jeho chyba... hlavně, že sou 3 body doma.

Dragon - smůla...já mám taky doma schovanej svůj tiket s 25 tipama a jedním, co to zkurvil

To bych na něj nešáhnul, se neboj ...jedině tak kopačkou, aby mi neslezly nehty Nic jinýho by si ani nazasloužil!

No a Prcanda, to radši nou koment

Jako to je prostě typicky český jo todle..."dyž mu to sudí sežral, jeho chyba"...co to má kurva bejt za názor? To se na mně nezlob,idyž jim přeješ, tak trošku úcty a objektivnosti, ne?...ale dyž v zápase dělá takový boty a zkouší to...a dyž mu to sudí "nesežere", tak je to jako v cajku?! Jako za todle by v normální lize měl dostat okamžitě kartu a eště na pár zápasů stop a pokutu za nesportovní chování!
Dyž se v tom budou hodně hrabat novináři, tak to to třeba k něčemu dospěje...ale pochybuju
No prostě vobrázek celý český společnosti...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu

Naposledy upravil kvarkopako dne ne srpen 20, 2006 10:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Nejses ... ta korupce je vsude, fotbal neni fotbal... me akorat sere ze uz nemam ty informace, co sem mel driv : ( ... prvni i druha liga, ach jo..

No, tak nějak...dyž už se to korumpuje, tak aspoň vědět, kdo komu...aby z toho člověk tay něco měl

Jojo, na střední škole sem taky byl u zdroje...jednoho kámoše tatínek se znal s hlavním příbramskym mafiánem Starkou...a čas od času od něho chodily tipy...v 95% případů to vycházelo...a největší prdel je, že to nebylo na Čechy...to si asi nechával pro sebe...ale dávali sme druhou italskou...tam to žilo...poslal třeba půlku kola...dvojky, nuly, jedničky...a padalo to tam...sám to dával prej za desítky tisíc...a my to rvali po kilech Na gymplu super přivýdělek
Bohužel, nevydrželo to dlouho, tenhle zdroj
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 20, 2006 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kvarkopako napsal:
supporter napsal:
Hele na Wagnera mi nešahej!!! to je s Pacandem můj nejoblíbenější hráč, co kdy za Brno hrál Já to neviděl, ale jestli mu to sudí sežral, jeho chyba... hlavně, že sou 3 body doma.

Dragon - smůla...já mám taky doma schovanej svůj tiket s 25 tipama a jedním, co to zkurvil

To bych na něj nešáhnul, se neboj ...jedině tak kopačkou, aby mi neslezly nehty Nic jinýho by si ani nazasloužil!

Jako to je prostě typicky český jo todle..."dyž mu to sudí sežral, jeho chyba"...co to má kurva bejt za názor? To se na mně nezlob,idyž jim přeješ, tak trošku úcty a objektivnosti, ne?...ale dyž v zápase dělá takový boty a zkouší to...a dyž mu to sudí "nesežere", tak je to jako v cajku?! Jako za todle by v normální lize měl dostat okamžitě kartu a eště na pár zápasů stop a pokutu za nesportovní chování!
Dyž se v tom budou hodně hrabat novináři, tak to to třeba k něčemu dospěje...ale pochybuju

Mysli si co chceš, ale dokud nebude ve fotbale videorozhodčí, tak tohle bude pořád...děje se to v každým zápase... a dít se bude,neboj. Až poteče Spartě hodně do bot, to teprve uvidíš věci...
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
kvarkopako napsal:
supporter napsal:

Mysli si co chceš, ale dokud nebude ve fotbale videorozhodčí, tak tohle bude pořád...děje se to v každým zápase... a dít se bude,neboj. Až poteče Spartě hodně do bot, to teprve uvidíš věci...

Jojo, tak s tim souhlasim...a pritom by to nebyl problem!
Tolik tech situaci zase za zapas neni...ctvrtej rozhodci, kerej stejne hovno dela, by mel telku a pohled z nekolika kamer...vysilackou by to rek hlavnimu a hotovodvacet...jenze to se logicky nechce tema gaunerum na svazu zavadet, protoze by pak bylo nutny trestat ty jejich kapříky
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
kvarkopako

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, taxem se drobatko pohrabal ve statistikach rusky ligy...a to je fakt neco
Takovej Saturn Moskva ze 16 zapsu ma 10 remiz...to je nadhera
Potom treba Torpedo Moskva nebo Petrohrad...ale takovej Perm, Dynamo Moskva nebo Spartak Moskva taky nejsou zlý...a zase treba Vladivostok neremizuje skoro vubec...

Tedka to chce jeste pockat, az se kapku rozjede francouzska prvni a druha liga...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
manhuntdag

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za -300SK

FC Thun - FC St. Gallen 02
Valencia - Red Bull Salzburg 1
Ajax Amsterdam - FC Kodaň 1
Sion - SV Ried 1

celk. kurz 4,15
elrubio

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zdar panove,sazim pres 5 let,fotbal,tenis,tak se take rad zapojim, se svou troskou.
dnes nabidka fotbal sux,napisu odpoledne tenisy z new havenu.
ale jen za malo, us open coming soon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toz vitaj ... budem jenom radi :)
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní srandatiket za 20,- Jsa poučen z neštěstí Dragonova, jenom 10 špílců, ten 11 by mi tutově nevyšel...

Slovacko - ostrava - 10
tps turku - kuopio - 1
debrecen - vasas - 1
gefle - aik - 10
osters - ifk - 02
francie - nigerie - 1
han-ullyet --cerm-levin - 1
schnyder - sun - 1
kuznetsova - craybas - 1
ruano - suarez --garbin-molik - 1

20,- ....10.5
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Dnešní srandatiket za 20,- Jsa poučen z neštěstí Dragonova, jenom 10 špílců, ten 11 by mi tutově nevyšel...

tps turku - kuopio - 1

moc ses nepoucil, co je sakra tohle?
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
supporter napsal:

tps turku - kuopio - 1

moc ses nepoucil, co je sakra tohle?

Co se ti nezdá
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tvrdil si ze ses poucenej... a davas tam zapas z finsky ligy ... no nic, hodne stesti vyncuju ...
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
No tvrdil si ze ses poucenej... a davas tam zapas z finsky ligy ... no nic, hodne stesti vyncuju ...

Poučil sem se, že nemám dávat na ukroše.... ...stejně tam bude výmrd,ale to kuopio je beznadějně poslední, to by mělo vyjít ....
The Lord

PříspěvekZaslal: po srpen 21, 2006 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole, tady byla asi včera perná noc, koukam snad 5 nových stránek, tak včera mě zařízl nejprve Celtic Glasgow, a pak Slavia a to jsem měl neprohru. Dneska jsem dal za dvacku deset zápasů, všechno remízy na poločas

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: