|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Mno me docela potrapila Kuznetsova ..
Fin. S. Kuznetsova 6 2 6
T. Golovin 0 6 4
v prvnim setu kanara, druhej jasne prohraje ... a treti asi se stestim vyhrala..otacela z 0:2 .. posledni vysledek predtim sem videl 4:4 .. pizda pekne me potrapila...
Tedka jednim okem tak sleduju Watford-West Ham .. West Ham je banda dementu s velkym, kurva velkym stestim... zazdili par krasnejch sanci a meli hafo stesti ze nedostali gola... kor kdyz jejich obrance vyrazel strelu do tycky... |
Jojo, tu sem taky na tiketu mel...na tom, co mi ho pojebala ta Myskin
A k tomu sem mel samozrejme Tottenham, kerej jasne vede...
A jo...ten Watford je vo půli plichta...tak Ti přeju, aby se vše v dobré otočilo... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 8:45 pm Předmět: |
|
|
No s tim jak hrajou nevim nevim ...
radsi sem si pustil CH Belehrad-AC Milan .. neutralni zapas, nemam na to vsazeny, takze je mi jedno jak hrajou, pac hrajou dobre:)
me to stejne vymrda Cardiff ... anglickej carling cup... kokoti prvni v druhy lize prohrajou s nejakyma lamama ze 4.ligy _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
At mi nekdo rekne, ze v LM nejsou taky kaprici ..
Davali opakovany zabery nejspis toho golu co dal AC Milan .. 2 hraci v naprosto jasnym ofsajdu asi o metr, rozhodci primo u nich a nic _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | No s tim jak hrajou nevim nevim ...
radsi sem si pustil CH Belehrad-AC Milan .. neutralni zapas, nemam na to vsazeny, takze je mi jedno jak hrajou, pac hrajou dobre:)
me to stejne vymrda Cardiff ... anglickej carling cup... kokoti prvni v druhy lize prohrajou s nejakyma lamama ze 4.ligy |
Máš Eurosport, či co?
A jak to vypadá v tom Bělehradě? Má Zvezda na plichtu aspoň?
No hele koukám, že ten Liverpool to nějak uhaluzí, páč dal góla...
A jo, koukám...jistej KANDOL se rozstřílel a už dal dva góly
Kua...už i ta Benfica jasně vede...to je fakt neuvěřitelný...jak to nedávám, tak to vychází _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:12 pm Předmět: |
|
|
Sleduju to na stanici myslim ShangaiSports... netovy vysilani..
mno Milan je docela tlaci, takze moc sanci nemaji ..
Nevidel sem prvni polocas, davali tedka jenom opakovany zabery a jedinej gol, kterej pousteli byl tenhle z dvojityho ofsajdu ... ale pred chvili jim rozhodci zazdili krasnou sanci - 3 hraci samy pred brankarem, pisknutim ofsajdu kterej nebyl..
Ten Cardiff me sere, skoro nejvetsi tutovka dne.. Benfica krasnej, dalo se to cekat - Costa, Gomes.. Valencia uz zacina taky strilet goly :) .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:16 pm Předmět: |
|
|
ROFL
Watford 1 - 1 West Ham U.
goly v 63. a 64. minute... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Sleduju to na stanici myslim ShangaiSports... netovy vysilani..
mno Milan je docela tlaci, takze moc sanci nemaji ..
Nevidel sem prvni polocas, davali tedka jenom opakovany zabery a jedinej gol, kterej pousteli byl tenhle z dvojityho ofsajdu ... ale pred chvili jim rozhodci zazdili krasnou sanci - 3 hraci samy pred brankarem, pisknutim ofsajdu kterej nebyl..
Ten Cardiff me sere, skoro nejvetsi tutovka dne.. Benfica krasnej, dalo se to cekat - Costa, Gomes.. Valencia uz zacina taky strilet goly :) .. |
Tak to asi byla kompenzace
No koukam...Valencie...gol Morientes...a to sem cet, ze ani nebude hrat:-)
A Hamburg to asi zmakne...dal gola a to mu asi bude stacit _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
NADHERA !!!
CZ Belehrad-AC Milan 1:2 ... Milan trochu proskolil obranu Belehradu, ktera to totalne posrala .. a hnedka jim to Belehrad oplatil tim stejnym ... krasa _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
A je to hotový...AC druhej gol...a hele...Zvezda snizuje...no ale postup uz je jasnej.
Jinak dneska remizovej den...Liverpool, Hamburg, ten Watford (dybych tu plichtu dal, byla by to dvojka  ) _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 10:00 pm Předmět: |
|
|
Njn prachy udelali svoje...
ale na sledovani to byl peknej zapas...
Ten Waterford-West Ham se dal v podstate cekat, ze to tak dopadne, spousta lidi to jistila 02.. ja sem si skusil zariskovat...
Achjo, ale sem debil, proc porad delam stejny blbosti - vsazeni na pohary..pohary sou vymrdy, proc sem to jenom zase vsadil? jeste ze sem nebyl sam:) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út srpen 22, 2006 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Njn prachy udelali svoje...
ale na sledovani to byl peknej zapas...
Ten Waterford-West Ham se dal v podstate cekat, ze to tak dopadne, spousta lidi to jistila 02.. ja sem si skusil zariskovat...
Achjo, ale sem debil, proc porad delam stejny blbosti - vsazeni na pohary..pohary sou vymrdy, proc sem to jenom zase vsadil? jeste ze sem nebyl sam:) |
Takže řikáš, že to bylo cinknutý?
No ale na čistou dvojku tam byl hezkej kurz...a kdo dal, celkem si pomohl Tady myslim jeden kolega snad to dával, ne?
Jojo, mně nuly vycházej jen dyž je nedám...a nebo dám a ještě něco malýho k tomu, co to obvykle pojebe
Já sice poháry nedal...ale nic si z toho nedělej...mně se zase posraly tenisy... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 8:02 am Předmět: |
|
|
to agnez:
Tak velká gratulace k tomu jednomu tiketu - dokonce i Vik prohrál, takže sázka proti našemu se vyplatila
Jen škoda toho druhýho tiketu, blbej Mirnyj
Nějaký další tenisový tipy na dnešek  Jak na to koukám, tak je to špatný...ty, na který si tipoval, hrajou proti sobě _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st srpen 23, 2006 8:39 am Předmět: |
|
|
Nakej dnesni fotbal...
Charlton-Manch.Utd. 5.00 3.50 1.60 2.05 1.21 1.09
za poslední 3 sezony vyhral vsechny zapasy Manchester...navic je v laufu a v prvnim kole nasazel 5 golu
Middlesbrough-Chelsea 5.50 3.80 1.50 2.24 1.17 1.07
posledni 4 vzajemne zapasy vyhrala Chelsea a nedostala v nich ani gol - posledni zapas vyhrala venku 0:3
Manch.City-Portsmouth 2.10 3.10 3.20 1.25 1.26 1.57
tohle je trosku risk, ale posledni 3 vzajemne zapasy vyhral vzdy domaci tym...
Fulham-Bolton 2.40 3.10 2.70 1.35 1.27 1.44
taky risk, ale posledni 4 zapasy zase vyhral domaci... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|