|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 11:37 pm Předmět: |
|
|
Tiket na zítra -
Ferero - ciguel - 1
ginepri - goldstain - 1
davyděnko - mahut - 1
bray - shelbs - 2
100,- 3.0
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: čt srpen 31, 2006 11:44 pm Předmět: |
|
|
ja zitra hodim naprosto prasacky haluzovej tiket :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: pá září 01, 2006 12:19 am Předmět: |
|
|
jak na to koukam,muzu bejt rad,ze sem s tim djokovicem nevyhorel,ten chiudinelli,pak becker s grosjeanem..uf...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 8:11 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | jak na to koukam,muzu bejt rad,ze sem s tim djokovicem nevyhorel,ten chiudinelli,pak becker s grosjeanem..uf... |
Vim, že se sám timhle znemožnim...ale nedá mi to se nepochlubit svojí blbostí
Takovej haluz tiket...a já debil sem to vopisoval z netu...a zaměnil tam jeden tip Protože kurzy byly stejný, taxem to v sázkovce přehlídnul
Já se už fakt na to sázení asi vyseru...ani pořádně zápasy napsat neumim na papírek
http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=28102943683&kod=14%3A23%3A52
No a tady je již můj tradiční výmrd...jeden zápas z tiketu...a to sem už snížil počet zápasů...a stejně hovno
http://www.chance.cz/index.php?page=tiket&cislo=28102943696&kod=14%3A24%3A05 _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 01, 2006 8:24 am Předmět: |
|
|
No sefe, ja se na tom svym tiketu taky prepsal... ale nevim jesi k lepsimu, jestli dneska vyhrajou Spanelaci, tak je to dobry :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 8:27 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | No sefe, ja se na tom svym tiketu taky prepsal... ale nevim jesi k lepsimu, jestli dneska vyhrajou Spanelaci, tak je to dobry :) |
Si chtěl dát na Argentince? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá září 01, 2006 9:29 am Předmět: |
|
|
Můj tradiční výmrd
414 US/MALISSE-PHAU 1 Vyhra domacich
706 ERLICH/A.RAM-LEVINE/QUERR 1 Vyhra domacich
707 CLEME/LLODR-SANGUI/VOLAND 1 Vyhra domacich
297 US/VERDASCO-T.ALVES 1 Vyhra domacich
742 C.BLA/ASPEL-J.JACK/LEVINE 1 Vyhra domacich
215 US/PIERCE-BIRNEROVA 1 Vyhra domacich
422 US/SCHNYDER-ARVIDSSON 1 Vyhra domacich
718 HANLEY/ULLYETT-KERR/SKOCH 1 Vyhra domacich
724 KNOWLES/NEST-BERDYC/HAJEK 1 Vyhra domacich
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá září 01, 2006 9:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 10:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nastradamus

|
Zaslal: pá září 01, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
| nastradamus napsal: | semifinale MS
USA - RECKO
Po dnesni vyhre Recka (ktera vynesla penize) jsem myslel ze to byl posledni zapas na MS ktery jsem vsadil,ale bookies me donutili sve rozhodnuti prehodnotit a rano se opet vydat k okenku SK.
Fortuna si "dovolila" vypsat opravdovy bonbonek na RECKO uradujici mistry evropy a celkove favority MS.
Nevim jak ostatnim, ale tym USA mi zatim pripada ze na celkove zlato proste letos opet nema, dnes se napriklad dost hodne trapili s Nemeckem,ktere je vykonnostne uplne nekde jinde nez Recko.
Recko zatim taky nehraje v idealni pohode, navic z turnaje vypadl Zizis, ale myslim ze se kazdym zapasem stale zlepsuji.
Vidim to jako zapas 50/50 ktery podle meho rozhodne lepsi tymova hra coz je plus pro Recko.
Basketbal je tymovy sport a verim ze se to potvrdi (sorry Lebron,Wade,Carmelo...)
A za tento kurz se to proste hrat MUSI!
zajimavost: konkurencni SK nasadily mnohem rozumnejsi kurzy BetAndWin: 4,9 / TIPSPORT: 4,9 , CHANCE zatim nevypsala.
Tip: Recko
Kurz: 7,9!!!
Sk: Fortuna |
RECKO-USA 101-95!!!
http://www.ifortuna.cz/tiket/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID618d3f8a326d81862a4e31e6a3851fa9
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:09 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Black Dragon dne pá září 01, 2006 11:10 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:10 am Předmět: |
|
|
| nastradamus napsal: | | nastradamus napsal: | semifinale MS
USA - RECKO
Po dnesni vyhre Recka (ktera vynesla penize) jsem myslel ze to byl posledni zapas na MS ktery jsem vsadil,ale bookies me donutili sve rozhodnuti prehodnotit a rano se opet vydat k okenku SK.
Fortuna si "dovolila" vypsat opravdovy bonbonek na RECKO uradujici mistry evropy a celkove favority MS.
Nevim jak ostatnim, ale tym USA mi zatim pripada ze na celkove zlato proste letos opet nema, dnes se napriklad dost hodne trapili s Nemeckem,ktere je vykonnostne uplne nekde jinde nez Recko.
Recko zatim taky nehraje v idealni pohode, navic z turnaje vypadl Zizis, ale myslim ze se kazdym zapasem stale zlepsuji.
Vidim to jako zapas 50/50 ktery podle meho rozhodne lepsi tymova hra coz je plus pro Recko.
Basketbal je tymovy sport a verim ze se to potvrdi (sorry Lebron,Wade,Carmelo...)
A za tento kurz se to proste hrat MUSI!
zajimavost: konkurencni SK nasadily mnohem rozumnejsi kurzy BetAndWin: 4,9 / TIPSPORT: 4,9 , CHANCE zatim nevypsala.
Tip: Recko
Kurz: 7,9!!!
Sk: Fortuna |
RECKO-USA 101-95!!!
http://www.ifortuna.cz/tiket/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID618d3f8a326d81862a4e31e6a3851fa9
|
Tý kráááááááááááááááávo...tak to je vostrý...
Fakt gratulace a respekt největší...
Tohle dát čistou dvojku, tak má člověk vystaráno...
Jestlipak taky takle vidíš do NBA _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 01, 2006 11:11 am Předmět: |
|
|
nasazel sem to asi na 3 tikety ... 2x vyhru v HCS s kurzem 1,8 - to bylo fakt zlaty... a 1x 02 neprohru  .. ale nevyjde to ostatni :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|