|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: pá září 01, 2006 3:46 pm Předmět: |
|
|
vetsinou..krome tech specialitek jako ze zadnej ceskej klub nepostoupi do skupiny v poharu uefa :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: pá září 01, 2006 3:51 pm Předmět: |
|
|
na tenis uz ani korunu...
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: pá září 01, 2006 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak v pondělí jsem sázel na open, za 550,- jsem vyhrál 3085,- čekal jsem až do středy, než se odehrálo všechno, měl jsem tam 15 zápasů, takže fajn, ale bilance je trojka výhra, dvojka prosázená, 3 tikety za 550,- dva za 100,- a nějaký za dvacku, včera jsem měl devět zápasů, osm vyšlo čekam přes noc na poslední no a ten náš "vůl" Novák vyhrál, já měl proti němu  no ale na druhou stranu jsem rád, že alespoň postoupil náš hráč, výhra tam byla dvojka.
Topděfka, tenisy musíš sledovat dlouhodobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Lord
|
Zaslal: pá září 01, 2006 6:29 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | The Lord napsal: | | supporter napsal: | Z toho vybíráš,nebo tohle dáváš????
Líbí se mi Calleri a Coria... |
Bacha na toho Sweetinga, teď párkrát překvapil a nedávno zdolal i Agassiho, neříkám že vyhraje, ale byl bych opatrnej, Coria teď nikde nehrál tak nevíš co máš čekat. | Hey frajere ty tommu rozumíš......jedinej výmrd na tiketu..hádejte...nj milášek sweeting |
No hlavně Coria teď vůbec nehrál, takže už proto ho nedávat, letos neměl žádnou formu, a Sweeting umí překvapit, i když to byla skreč, výsledek je dvojka a to se počítá, to samý bych za boha nedal na tiket Myrniho ten smrdí výmrdem na míle daleko, kámoš mi nevěřil, teď už mi věří
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: pá září 01, 2006 6:38 pm Předmět: |
|
|
nenapsal by nekdo tiket -chtel bych zacit sazet ale potrebuju nejakej zaklad vim neni nic na sto procent ale aspon nejakej dobrej tip by se sikl
typy na Kvalifikaci fotbalu na ME.
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:14 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | Tak v pondělí jsem sázel na open, za 550,- jsem vyhrál 3085,- čekal jsem až do středy, než se odehrálo všechno, měl jsem tam 15 zápasů, takže fajn, ale bilance je trojka výhra, dvojka prosázená, 3 tikety za 550,- dva za 100,- a nějaký za dvacku, včera jsem měl devět zápasů, osm vyšlo čekam přes noc na poslední no a ten náš "vůl" Novák vyhrál, já měl proti němu no ale na druhou stranu jsem rád, že alespoň postoupil náš hráč, výhra tam byla dvojka.
Topděfka, tenisy musíš sledovat dlouhodobě. |
No di do prdele...takovej vejvar...
Že to sem nenaházíš, do čeho deš...abysme se taky kapánek zahojili
Kdepak, proti Čechům už nikdy...navíc Novák je v laufu...spousta lidí ho proti Thajcovi dávalo...byl hezkej kurz.
To právě moc na tomhle US OPEN je k hovnu...padaj tam výmrdy, nad kerejma zustává rozum stát
Ale dneska vypadla kočička Nicole Fakt škoda...eště, že sem jí nedal...už sem měl poskládanej tiket...ale paxem ho v duchu Děfkova "na tenis už ani korunu" radši nedal... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:16 pm Předmět: |
|
|
| The Lord napsal: | | Phenomenom napsal: | | The Lord napsal: | | supporter napsal: | Z toho vybíráš,nebo tohle dáváš????
Líbí se mi Calleri a Coria... |
Bacha na toho Sweetinga, teď párkrát překvapil a nedávno zdolal i Agassiho, neříkám že vyhraje, ale byl bych opatrnej, Coria teď nikde nehrál tak nevíš co máš čekat. | Hey frajere ty tommu rozumíš......jedinej výmrd na tiketu..hádejte...nj milášek sweeting |
No hlavně Coria teď vůbec nehrál, takže už proto ho nedávat, letos neměl žádnou formu, a Sweeting umí překvapit, i když to byla skreč, výsledek je dvojka a to se počítá, to samý bych za boha nedal na tiket Myrniho ten smrdí výmrdem na míle daleko, kámoš mi nevěřil, teď už mi věří |
No...škoda slov Dyž už sem vychytal toho Sweetinga s krásnym kurzem, taxi já hovado spletu hráče a místo Yuznyho nebo jaxe menuje dám Masua Sem fakt debil _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:26 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | R@ven napsal: | nenapsal by nekdo tiket -chtel bych zacit sazet ale potrebuju nejakej zaklad vim neni nic na sto procent ale aspon nejakej dobrej tip by se sikl
typy na Kvalifikaci fotbalu na ME. |
Ty woe...nic lepšího sis vybrat nemohl...
Srát na kvalifikaci...kurzy tam nestojej za nic...navíc je to první kolo, takže se tam kliďánko udá nějakej výmrd...a řekl bych, že ne jeden.
Ale jako klidně to zkus...poskládáš třeba 10 zápasů na kurz 5...jestli se ti do toho chce dávat peníze... |
Tak porad na co ja se v tom nejak dlouho neorientuju teprv sem se zacal rozhlizet ctu ligu atd.ale nic extra nejaky erady by se sikly
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:33 pm Předmět: |
|
|
| R@ven napsal: | | kvarkopako napsal: | | R@ven napsal: | nenapsal by nekdo tiket -chtel bych zacit sazet ale potrebuju nejakej zaklad vim neni nic na sto procent ale aspon nejakej dobrej tip by se sikl
typy na Kvalifikaci fotbalu na ME. |
Ty woe...nic lepšího sis vybrat nemohl...
Srát na kvalifikaci...kurzy tam nestojej za nic...navíc je to první kolo, takže se tam kliďánko udá nějakej výmrd...a řekl bych, že ne jeden.
Ale jako klidně to zkus...poskládáš třeba 10 zápasů na kurz 5...jestli se ti do toho chce dávat peníze... |
Tak porad na co ja se v tom nejak dlouho neorientuju teprv sem se zacal rozhlizet ctu ligu atd.ale nic extra nejaky erady by se sikly |
Tedka je to mrtvý...sou repre přestávky...hokej eště nejni...
Leda bejzból, tenis atd.
Mužeš si zkusit zariskovat na tenise...ale nevim...záleží, vo kolik si můžeš dovolit přijít peněz
Ale jestli seš trpělivej, tak to spíš sleduj na netu...čti, zajímej se...a příští tejden to můžeš rozjet...
Jinak, kluci sem dávali mrtě vodkazů...a někdy zajdi sem...diskutuje se tu často a padaj tady super tipy...třeba Nostradamovo na basket...jen člověk nesmí bejt srab jako já a nebát se riskovat _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: pá září 01, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
v pohode.. tak padl dalsi naprosto haluz tiket.. za 20 - 6,5k :) ...
Federer-Henman 3:1 presny vysledek
Blake - kdosi 3:1
Recko 02
St.Patricks-Waterford 0 :
takovej silne haluz ...
Federer owning 3:0 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|