| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
R@ven

|
Zaslal: so září 16, 2006 8:56 am Předmět: |
|
|
| mr.leg napsal: | | ja si tiez myslim ze uzky bench na nic a som za francuzak + kladka. kick-back na dorazenie. a bradla neviem neviem, to treba vedet perfektne technicky presne inak z toho idu super spodne prsia |
Pokud lokty tlačíš k tělu tak tím víc zapojuješ tricepsy.
Čím více od těla více prsa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Sherry

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so září 16, 2006 11:16 am Předmět: |
|
|
| hruda napsal: | | Poman napsal: | Ještě kliky mezi lavičkami |
Myslis na rozcvicenie,alebo pre zaciatocnika co cvici doma a nema poriadnu vybavu. |
nebo kliky mezi lavickama se zavazim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
Zaslal: so září 16, 2006 11:45 am Předmět: |
|
|
Na tom nevidim nic pozitivneho. _________________ Som cool-turista!
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so září 16, 2006 11:48 am Předmět: |
|
|
| Sherry napsal: | | Topděfka napsal: | | hruda napsal: | | Poman napsal: | Ještě kliky mezi lavičkami |
Myslis na rozcvicenie,alebo pre zaciatocnika co cvici doma a nema poriadnu vybavu. |
nebo kliky mezi lavickama se zavazim :-) | Ja se treba na klikach mezi lavicemi dojizdim... Dam tam 40-60kg pres nohy a kdyz koncim tak uz se nemuzu zvednout ani bez zavazi .) ... |
sherryku metody akoze do zlyhania alebo az kym sa nemozem pohnut tu uz vacsina fora vie ze su NAHOVNO ...
tak prosimta si aj zacni citat ze o com sa tu bavime v treninkoch a aj v stravovani a nepis sa rady ktore si si vycucal neviem odkial ...
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
Zaslal: so září 16, 2006 1:57 pm Předmět: |
|
|
takze je blbost koncit trening nejakou mensi zatezi s vic opakovani pro maximalni paleni a napumpovani? jaky to ma negativa a jak teda spravne zakoncovat partii? s 6ti opakovanima a max vahou?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so září 16, 2006 2:01 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | | takze je blbost koncit trening nejakou mensi zatezi s vic opakovani pro maximalni paleni a napumpovani? jaky to ma negativa a jak teda spravne zakoncovat partii? s 6ti opakovanima a max vahou? |
pokud pojedes tezky uzky bence nebo bradla atd. tak si po tom klidne muzes dat 3-4 serie na kladce vic reps. a trosku to "prohrat" ale nejaky sileny shazovany serie a trening do selhani asi nebude to prave _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so září 16, 2006 2:09 pm Předmět: |
|
|
| holota napsal: | | takze je blbost koncit trening nejakou mensi zatezi s vic opakovani pro maximalni paleni a napumpovani? jaky to ma negativa a jak teda spravne zakoncovat partii? s 6ti opakovanima a max vahou? |
zakonecit trenink nejakou tou pupovackou kludne ... nejaka lahka vaha, napumpovat atd ... who cares? ...
ale robit neco az dokial sa neviem pohnut (a potom este neco so sparingovou pomoco) a podobne voloviny akurat predlzuju regeneraciu ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sherry

|
Zaslal: so září 16, 2006 3:21 pm Předmět: |
|
|
Jednou za čas je potřeba sval šokovat _________________ A když voni přistavěj, tak mi to poženeme vo štok! :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Monsterbad
|
Zaslal: so září 16, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Sherry napsal: | Jednou za čas je potřeba sval šokovat |
Ukážu mu tvoji fotku.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so září 16, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Monsterbad napsal: | | Sherry napsal: | Jednou za čas je potřeba sval šokovat |
Ukážu mu tvoji fotku. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 16, 2006 5:13 pm Předmět: |
|
|
| Sherry napsal: | Jednou za čas je potřeba sval šokovat |
Jednou za cas mozna, ale kdyz vidim jak cvici vetsina kluku u nas v posilovne (a jeste pred rokem a pul sem tak cvicil taky) tak si nedokazi predstavit, jak muze vypadat to sokovani. Stale se najdou taci, co tricepsu venuji cely trenink _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so září 16, 2006 5:19 pm Předmět: |
|
|
akurat ze na sokovanie mame lepsie metody nez zlyhanie, negativne opacka, vynutene opacka a spol ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |