|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ivo2

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út září 19, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
Ten tang zkusim, to nemusi byt spatny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: út září 19, 2006 10:50 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ten tang zkusim, to nemusi byt spatny |
Skus to! podla mna je to fantasticke! A mozes ho tam dat aj za 3 lizicky alebo len tak nasypat od oka
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
bretzick

|
Zaslal: út září 19, 2006 10:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: út září 19, 2006 10:58 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | taky zkusim |
Ok chlapaci poskusajte a potom sem hodte ako vam to chutna
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: út září 19, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
tak to joo
do toho tangu pudu taky
člověka to ani nenapadne a je to třeba dobrý aspon v to věřim _________________ SíLA NENI O SVALECH A TAKTEZ ZVITEZIT V BOJI NENI O SíLE...________________________________
NIKDY NEPOZNÁTE SVOJE HRANICE,POKUD SE JE NEPOKUSÍTE PŘEKONAT____________________________
NO BRAIN NO MUSCLES
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st září 20, 2006 2:54 pm Předmět: |
|
|
Já žeru už asi půl roku stabilně : 250g tvaroh (nízkotuč.) s 1-2 lžícema moučkovýho cukru a zalitý mlíkem. Pak jen rozmíchat = Yumi Yumi termix _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Ivo2

|
Zaslal: st září 20, 2006 4:29 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | je to na mne moc sladky, asi zustanu u klasiky |
Tak si tam daj menej tangu
|
|
| nahoru |
|
 |
Soty
|
Zaslal: so září 23, 2006 12:51 pm Předmět: |
|
|
ja vzdycky tvaroh nesnášel, přežvykoval sem to hodinu v puse...a nedávno sem do toho zkusil hodit jedno syrový vejce, trochu cukru, je to bašta a pokaždý se na to těšim
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so září 23, 2006 3:23 pm Předmět: |
|
|
A pak z toho máš půl roku sra.ku,ne?  Hele a nedostaneš z toho náhodou nějaký takový ty žloutenky a podobný kraviny _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: so září 23, 2006 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Soty napsal: | | ja vzdycky tvaroh nesnášel, přežvykoval sem to hodinu v puse...a nedávno sem do toho zkusil hodit jedno syrový vejce, trochu cukru, je to bašta a pokaždý se na to těšim |
tak tohle si taky udelam a pak mi to mama zapece do buchet jinak bych to nesnedl to jako ne
Ale ses dobrej
|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: so září 23, 2006 3:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|