|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
Řikám po VOSMYM kole...sem to čet v tom časáku z Tipu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 9:17 pm Předmět: |
|
|
Ej chyba kamo, to tak nesmis brat... nemuzes brat stary vysledky, musis se divat na to jakej je aktualni stav ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
ATP Metz Djokovic N. - Grosjean S. kurz 1, tip 1,55, vklad 40 OK
6:7 7:6 6:3
V poslednim setu paradni obrat z 1:3. Gratulace!
Stav: 282,50
... jeste dvacka a muzu bouchnout sampanske.
K te finske lize: cetl jsem, ze se tam taky nedavno zacaly dit nejake divne veci ( cely zapas 0:0 a po prvnich 10 sekundach prodlouzeni gol atd  ) ale detaily si nepamatuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
Nepletes si to s Finskou fotbalovou ligou? to je neskutecne kaproidni liga plna vymrdovych zapasu ...
ale v hokeju nebyl zadnej zapas 0:0 _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
Nepletu, zminoval se o tom snad AMZ na foru profisazkar.com ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 7:28 am Předmět: |
|
|
Tak to vypadá, že spravedlnost přecijen existuje...šumákovi shořel motor  to má za všechny ty svý podrazy...v Monaku atd. ...nácek jeden namistrovanej... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 7:33 am Předmět: |
|
|
JO spravedlnost existuje... nadherna zprava po ranu :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 9:16 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Tak to vypadá, že spravedlnost přecijen existuje...šumákovi shořel motor to má za všechny ty svý podrazy...v Monaku atd. ...nácek jeden namistrovanej... |
Blbost. Šumimu sem vždycky fandil. Je nejlepší a dokázal to kolikrát. Alonso mu nešahá ani po paty. Na začátku sezóny ho každej odepisoval i celý Ferari. Toho motoru je škoda,vyhrál by a tím i titul.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 9:42 am Předmět: |
|
|
No panove... nadhera :
854 LAHTI-KARPAT OULU 10.10. 17:30 - 2.45 1.55 4.20 1.42 2.15
851 JOKERIT-TPS TURKU 10.10. 17:30 - 1.60 1.18 4.50 2.05 3.80
850 IFK HELSINKI-HAMEENLINNA 10.10. 17:30 - 2.10 1.41 4.20 1.58 2.50
To sou kurzy, ktery by byl hrich neskusit .. 2,1,2 ..
Tady proste podle me neni vubec co resit ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 10:59 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | No panove... nadhera :
854 LAHTI-KARPAT OULU 10.10. 17:30 - 2.45 1.55 4.20 1.42 2.15
851 JOKERIT-TPS TURKU 10.10. 17:30 - 1.60 1.18 4.50 2.05 3.80
850 IFK HELSINKI-HAMEENLINNA 10.10. 17:30 - 2.10 1.41 4.20 1.58 2.50
To sou kurzy, ktery by byl hrich neskusit .. 2,1,2 ..
Tady proste podle me neni vubec co resit ... |
Jediná tutovka je Jokerit.....Jediná výhra Karpatu venku bylo poslední TPS Turku,jinak 2x prohráli .... Hammenlina dokázala porazit venku jen Saipu,třetí od konca jinak 2x prohra a 2x0 ...když už,dal bych 0
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 2:52 pm Předmět: |
|
|
Videls aktualni formu Helsinek??? 10:1 od Lahti .. 8:2 od Karpatu ...
Hamenlina je lonskej mistr.. ver tomu ..
Karpat zase jede a Lahti pude do prdele:) .. tohle sou hafo pocitovky, ale proste na tomhle sem jel v minuly sezone.. to bylo proste tolikrat ze Karpat hral venku s kurzem nad 2 a kolikrat sem na ne dal a proste mi to vyslo... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LDC
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 3:09 pm Předmět: |
|
|
Po delší době zdravim ... no já sem taky rád, že to pravděpodobně vyjde Alonsovi a né Schumimu ... ale ne kvůli Španělovi, ale Renaultu  .
Takže Jokerit výhra a Karpat neprohra je skoro jistota ?  Ve finskym hokeji se totiž vůbec nevyznám
Jinak před týdnem kámoš co léta sázkovky jenom krmí šel sázet nalitej ... a za dvě stovky vyhrál třináct a půl tácu _________________ Cesta do pekel bývá dlážděna těmi nejlepšími úmysly...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 3:18 pm Předmět: |
|
|
| LDC napsal: | Po delší době zdravim ... no já sem taky rád, že to pravděpodobně vyjde Alonsovi a né Schumimu ... ale ne kvůli Španělovi, ale Renaultu .
Takže Jokerit výhra a Karpat neprohra je skoro jistota ? Ve finskym hokeji se totiž vůbec nevyznám
Jinak před týdnem kámoš co léta sázkovky jenom krmí šel sázet nalitej ... a za dvě stovky vyhrál třináct a půl tácu |
Asi půjdu zítra taky nalitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | supporter napsal: | | LDC napsal: | Po delší době zdravim ... no já sem taky rád, že to pravděpodobně vyjde Alonsovi a né Schumimu ... ale ne kvůli Španělovi, ale Renaultu .
Takže Jokerit výhra a Karpat neprohra je skoro jistota ? Ve finskym hokeji se totiž vůbec nevyznám
Jinak před týdnem kámoš co léta sázkovky jenom krmí šel sázet nalitej ... a za dvě stovky vyhrál třináct a půl tácu |
Asi půjdu zítra taky nalitej |
Zapomel rict ze tam u ty prepazky vytahl pistoly a jak si daval ty prachy co mu dali v ty sazkovce do penezenky, tak mu z ni vypadli jeho dve stovky ...
Karpat neprohra je krasnej kurz, ovsem ale hochu vyhra Karpatu je jeste hezci |
Hele jestli mi vyjde náš hokej, tak to za kilčo dám..... uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|