|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Míma

|
Zaslal: st říjen 04, 2006 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Ale nejlepi jsou stejne vajicka natvrdo s rejzou a kecupem - to miluju |
taky zeru
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ferass.ferass

|
|
| nahoru |
|
 |
luklin
|
Zaslal: st říjen 04, 2006 10:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
camper

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 10:50 pm Předmět: |
|
|
| camper napsal: | a jete kazdy den vajicka ? mne mama vravi ze kazdy den nemozem lebo je to nezdrave abo nieco podobne je to pravda ? |
když nejíš žloutky, tak ne....ljinak by 5 žloutků denně bylo opravdu nezdravé a proi tělo nepotřebné...
takže proto se to jí obvykle 5 bílků a 1 žloutek (tzn.4 žloutky jdou v mém případě do kanálu, babička je ale třeba sbírá do sklenice na buchty)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 10:51 pm Předmět: |
|
|
já zásadně nejím tohle, pokaždé jsem se po to mposral, ale je to dobré...
Rozmixujete ovesné vločky - tak šálek, 4 bílky a jeden žloutek, čajovou lžičku skořice najemno a vylijete na pánev, je to moc dobré, ale jak říkám, nevolnost...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
camper

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 10:53 pm Předmět: |
|
|
Freimen diky moc za objasnenie
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Freimen napsal: | | camper napsal: | a jete kazdy den vajicka ? mne mama vravi ze kazdy den nemozem lebo je to nezdrave abo nieco podobne je to pravda ? |
když nejíš žloutky, tak ne....ljinak by 5 žloutků denně bylo opravdu nezdravé a proi tělo nepotřebné...
takže proto se to jí obvykle 5 bílků a 1 žloutek (tzn.4 žloutky jdou v mém případě do kanálu, babička je ale třeba sbírá do sklenice na buchty) |
freimene uz tu probehlo par studii ze s tim cholesterolem ze zloutku to neni zas tak zhavy nebo je to kvuli necemu jinymu? tuk? nebo jinej duvod? |
špatný tuk + cholesterol....nevím, asi to není tak špatné, ale pro normální lidi, kteří těch vajíček neskonzumují denně 6 - tedy 42 týdně....to mi neříkej, že ani z hlediska cholesterolu nevadí...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 07, 2006 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | špatný tuk + cholesterol....nevím, asi to není tak špatné, ale pro normální lidi, kteří těch vajíček neskonzumují denně 6 - tedy 42 týdně....to mi neříkej, že ani z hlediska cholesterolu nevadí... |
no pokud nekdo ji pravidelne den co den x vajec tak bych o tom mozna premejslel ale nikoho takovyho neznam, kazdopadne ja si udelam svejch 6 celejch michanejch vajicek na slanince 2x tydne a jsem spokojenej :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 9:17 am Předmět: |
|
|
Kua ja je žeru denně...tak 3-5. Zatim teda žiju _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
Zaslal: ne říjen 08, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
| Hefaistos napsal: | | anjelik napsal: | ja ich jem kazdy jeden den uz par rokov |
každý den už pár roků? a to ti ještě chutná? |
ano 6 na ranajky v diete 6+0, v definicii 6+1, v objeme 6+2
len foter je uz alergecky na smrad vajec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|