|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: st říjen 18, 2006 1:02 pm Předmět: |
|
|
Dneska nejak nemam dobrej pocit z ty LM, citim remizy, kdyz zadna vcera nebyla, tak dneska by tutove mohlo par padnout :) ..
ale nevim vubec na co dneska dat...
mel sem podobnej pocit vcera s Karpatem a Hamenlinou, tak sem to radsi nedaval a hopla :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: st říjen 18, 2006 1:34 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | Seš hodnej , ale jen si ho nech, bude se ti hodit. Dal sem si jen tak z prdele 300,- do BW,jak ste říkali,že stojí za hovno.....no a 200,- už je v hajzlu ...no nic,byl to jen pokus.... |
No hodit se mi nebude, protože je to samozřejmě omezený na jednu poukázku na člověka Sou to pěkný mrdky
Já to nějak zařídim
No taky se dneska bojim těch výsledků...na nějakou tu remízu to fakt vypadá...včera totiž všecko vyšlo úplně nádherně...
Sou tam malý kurzy na čistý výhry...a handicapy...to se muže snadno posrat...tak myslim že jako nevim _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st říjen 18, 2006 10:02 pm Předmět: |
|
|
Mno...takže hendikepy sem nedal...ale dal sem ovárek...na Valencii a Brémy...a vobojí samozřejmě v prdeli  Takže z kilča je rázem pade...zbytek asi nechám na víkend, na kapro ligu...
Bych si ty pazoury fakt měl nechat pozlatit  Na co šáhnu, to nevyjde...doufám, že se aspoň co nevidět objeví nějaká ta baba už...snad budu mít kliku aspoň v tomhle _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Mno...takže hendikepy sem nedal...ale dal sem ovárek...na Valencii a Brémy...a vobojí samozřejmě v prdeli Takže z kilča je rázem pade...zbytek asi nechám na víkend, na kapro ligu...
Bych si ty pazoury fakt měl nechat pozlatit Na co šáhnu, to nevyjde...doufám, že se aspoň co nevidět objeví nějaká ta baba už...snad budu mít kliku aspoň v tomhle |
Jasně, neštěstí ve hře,štěstí v lásce A nebo je to v piči kompletně
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st říjen 18, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Dneska nejak nemam dobrej pocit z ty LM, citim remizy, kdyz zadna vcera nebyla, tak dneska by tutove mohlo par padnout :) ..
ale nevim vubec na co dneska dat...
mel sem podobnej pocit vcera s Karpatem a Hamenlinou, tak sem to radsi nedaval a hopla :) |
Já sem dneska udělal na LM 700. Nic velkýho, ale potěší. Druhej tiket mi posral Galatasaray, mohly být 3 litry...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt říjen 19, 2006 6:18 am Předmět: |
|
|
No dopadlo to vcera tak jak to melo dopadnout.. az na tu Barcu a Galatasaray...
Galatasaray sice prohral,ale zajimalo by me jak dopadli hraci Eindhovenu :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
Tenhle tyden nic moc.
Roddick A. - Berdych T. tip 1, kurz 1.30 KO
Nadal R. - Haas T. tip 1, kurz 1.20 OK
kurz 1.56 vklad 100 KO
------------------------------------------
Nalbandian D. - Henman T. tip 2, kurz 2.35 vklad 50 KO
Nadal R. - Haas T. tip 1, kurz 1,15 OK
Björkman J./Mirnyi M. - Fyrstenberg M./Matkowski M. tip 1, kurz 1,20 OK
kurz 1.38 vklad 250 OK
Dneska se hrajou ctvrtfinale. Vybral jsem si 2 zapasy:
Safin M. - Nalbandian D. tip 1, kurz 1.50 vklad 100
Nadal R. - Berdych T. tip 2, kurz 2.90 vklad 20
Bank 231,13
Marat je trochu nevyzpytatelny, nicmene na vzajemne zapasy je to 6-1 a hraje se na jeho oblibenem povrchu. Berdycha zkousim jako prekvapko, je to jeden z mala hracu, kteri umi na Nadala hrat. Ma bilanci 2-1, obe vitezstvi na tvrdem povrchu, prohra na antuce. Berdych vcera sazel Roddickovi jedno eso za druhym, takze by mohl byt dneska na koni.
A na vikend GL vsem!
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 5:20 pm Předmět: |
|
|
tradewind: moc toho ti uslo a prave preto ti teraz verim a na berdycha som dal tiez _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 5:45 pm Předmět: |
|
|
Safin M. - Nalbandian D. tip 1, kurz 1.50 vklad 100 KO
Ve tretim setu podaval Marat na vitezstvi, kdyz vedl 6:5 a byl 2 micky od vitezstvi. Nakonec prohral i tie-break, kdyz ho po Xte rozhodil rozhodci. Nevadi, neni kazdy (ty)den posviceni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 9:55 pm Předmět: |
|
|
Nadal R. - Berdych T. tip 2, kurz 2.90 vklad 20 6:4 7:6 OK
Bank 289,13
Berdych to Nadalovi pekne nandal heh, jen co se do nej veslo.
Zitra uz tam asi nic moc hratelneho nebude, Federer za 1.001 a druhe semifinale uz ted vidim jako no bet. Takze tento tyden bych zavrsil tim, ze "jednou jsi dole a podruhe nahore" .
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 10:05 pm Předmět: |
|
|
No ty woe, ten jede...škoda, že neni spolehlivej, aby se dalo na něj sázet...se bojim, že bude jak ta kočíčka Nicole...jeden den vyklepne toho chlapa jménem Moresmová  a den na to prohraje s nějakou nulovou ruskou...
Ale na Nadala umí...
A co víkend...nějaký tutovky _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá říjen 20, 2006 10:29 pm Předmět: |
|
|
Ono je taky asi hodne o tom, ze se motivujou na ty lepsi hrace, pak prijde nekdo neznamy a konec ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 1:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 21, 2006 8:30 am Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | Ono je taky asi hodne o tom, ze se motivujou na ty lepsi hrace, pak prijde nekdo neznamy a konec ... |
Podle mně je to spíše o tom, že nemají stabilní dlouhodobou výkonnost...podivej se na Federera...ten válcuje všecky - jaky ty, co sou skoro stejně dobrý, jako von, tak naprostý nýmandy.
Osobně mi to nesedí - přeci, když chci vyhrát, tak chci vyhrát dycinky...a nejen dyž hraju proti někomu lepšímu...chci vyhrávat furt...
EDIT:
a Nadal se ukázal jako ubulenej ubožák...
http://www.sport.cz/tenis/nadal-oznacil-po-prohre-berdycha-za-hlupaka_98982_sdnbs.html _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: so říjen 21, 2006 6:30 pm Předmět: |
|
|
chcel by som sa spytat ci neviete nejake stranky kde su statisticke informacie napriklad ako sem hodil tradewind BERDYCH - NADAL , ze berdych neprehral s nim na tvrdom etc. _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|